Şimdi Ara

çamurluk göçmüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün is cikisi arabami kapimin önüne park ettim. aradan 1 saat geçmistiki altta dükkan var. beni asagiya cagirdi. asagiya indigimde ne görsem iyi. arabamin sag çamurlugu içeriye göçmüs sag kapi çizik içinde. tabi vuran minibus kaçmis ama plakayi almislardi. ben de polis cagirdim arabayi yerinde gördüler. daha sonra karakola gidip ifade verdim. bügün gidip tutanagi alacam.
    bu vurup kaçan ne ceza alir.? isin sonu mahkeme uzarmi? bu tutanakla kaskolu aracimi yaptirabilirmiyim?

• kardeş işin adli boyutunu bilemem.sana sadece geçmiş olsun demekle yetiniyorum malesef senin adına üzüldüm işin tek iyi tarafı plakayı almaları olması heralde
  • Geçmiş olsun.
    Elinizdeki tutanakta görgü şahidi ifade verip minibüsün plakası belirtiliyorsa sigorta şirketiniz(kasko varolduğunu düşünereke) sizin aracınızı sizin müracaatınızla tamir ettirdiğiniz yere öder ve kaçan akıllı minibüs şöföründen işin ucu icra,hacize kadar gitme yolu açık olarak çok güzel alır,rücü eder.
    Tutanakta plaka yoksa size yine öder,biri çarpıp kaçtı diye.
    Bence siz hiç muhatap olmayın o plaka ile kaskonuz varsa paşa paşa yaptırın,sigorta şirketi dediğim gibi o şahıstan çok güzel alır parasını merak etmeyin.
    Ama kaçana ceza vermek maksadında iseniz ilgili karakola gidip görgü şahitleri ile beraber şahsın mevcutlu getirilmesini isteyebilir,şikayetçi olabilirsiniz.
  • Awacs açiklaman için tesekkurler.

peki vurup kaçan adam ben yapmadim benim için iftira atiyor derse ne yapmak lazim. göcük camurlugu delil olarak saklasammi üzerinde vuran
    arabanin boyasi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAVUS23 -- 10 Nisan 2006; 20:18:34 >
  • sakla bence bazen kaskodada soruyolar
    quote:

Orjinalden alıntı: CAVUS23

Awacs açiklaman için tesekkurler.

peki vurup kaçan adam ben yapmadim benim için iftira atiyor derse ne yapmak lazim. göcük camurlugu delil olarak saklasammi üzerinde vuran
    arabanin boyasi var.

• quote:

Orjinalden alıntı: 1679fbhju

sakla bence bazen kaskodada soruyolar
    quote:

Orjinalden alıntı: CAVUS23

Awacs açiklaman için tesekkurler.

arabanin boyasi var.

zaten kasko ekperi hasari görmeden onarimi baslatmazki.
  • REsimlerini çek

banda minibüs çarpmıştı ama ben araçtaydım kaçamamıştı Ama ömrümde gördüğüm en iyi minibüs şoförüydü.

Nasıl olduğumu sordu, hemen polisi çağırdı birlikte bekledik sohbet ettik, sonra polise hatasını anlattı Dolmuşcu %100 kusurlu bulundu Allah ondan razı olsun

Eskişehirde zaten öyle piskopat minibüscü falan görmedim hiç en güzel araba kullananlar belediye otobüsleri ve minibüsler, özel araç sahipleri iğrenç araba kullanıyo becereksiz hepsi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sol Ön Çamurlukta Göçük
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun arkadaşım sen hiç o minibüsün sahibiyle uğraşma zaten buna gerekde yok kaskon hasarın parasını katlı katlı alır ondan kasko uğraşır mahkemeyle sen aracını kaskoya yaptırır geçersin
  • olaydaki kilit nokta plakayı almış olman ve senin kaskonun olması ...........
    iki şekildede olayı çözmüşsün.
    gerisini kafan takma...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.