Şimdi Ara

Canon 70D'den sonra?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 3 ay boyunca aile şirketimizin Canon 70D dslr fotoğraf makinesiyle bolca vakit geçirdim. Şuan farklı bir şehirde olduğum için yanımda getirmeme izin vermediler(üniversite). Ben de bu sefer ciddi bir şekilde başlamak istiyorum. Başlangıç için Canon 650D düşündüm, fikirlerinizi almak istiyorum

Teşekkürler, iyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir de şöyle düşündünüz mü ?
    http://fotoptik.blogspot.com/2016/11/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-canon.html

2.el 650D alacaksanız tabi başka. O zaman fiyat performans olarak 650D alınabilir. Bugün sıfır ve resmi garantili OM-D E-M10 Mark II + 12-50 kit lens 2.500 TL.
  • jiddi kullanıcısına yanıt
    Hocsm yazı hiç gerçekci gelmedi yani daha doğrusu samimi. Buram buram reklam kokuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canon 70D dslr fotoğraf makinesiyle bolca vakit geçirdim

Demişsiniz. Ama bu birşey ifade etmiyor.

Canon 70D dslr fotoğraf makinesiyle bolca vakit geçirdim

Şunlar, şunlardan memnundum, şunlar şunlardan memnun değildim.

Gibi bişeyler yazarsanız yardımcı olabiriz.

Daha zoomlu, daha hafif, ekranı dönen, dokunmatik vs. Gibi.

Yok eğer 70D ye benzer bişey arıyorsanız 650D alın tabii.

Bu işe yeni başlıyorsanız, benim standart kişisel önerim Fuji X30.

Ama tabii bu sizin için pek bişey ifade etmeyecek muhtemelen 650D - 700D filan alırsınız, alın onlar da iş görür. Güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _manatho_

Hocsm yazı hiç gerçekci gelmedi yani daha doğrusu samimi. Buram buram reklam kokuyor

Reklam mı ! :)
    Hocam her biri ayrı inceleme sitelerinden kendinizin tıklayıp görebileceğiniz kanıtlar var. Öyle üreticisinin sitesinde yayınlanan ürün özelliklerini cilalayan sayfalar değil ki onlar ? O nasıl reklam kokusuymuş öyle. Sizin burun yanlış algılıyor. Eğer resmi ithalatçısının o zaman kapmanyası vardı diye linkini koymam ve resmi ithalatçısının ürünlerini satan güvenilir bir mağazanın da linkini vermemi reklam diye algılıyorsanız ona da "Buram buram reklam kokuyor" demek aşırı abartı oluyor. Çünki vatandaşa ürünü gösteriyorum ve nereden güvenli ve ucuz alabilirini de gösteriyoruz orada. Eğer buna ille de reklam denilecek ise 1 tane reklam var diye kabul edeyim haydi ama 6 farklı kaynaktan insanların kendilerinin gidip görebileceği bilgi içeriyor olmasını körmemeniz güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 1 Nisan 2017; 3:32:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.