Şimdi Ara

Canon 75-300 lens kullanıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben bu lensi 200 liraya almıştım, 6-7 ay oldu. İkinci el, temiz...

Gerçekten uygun bir fiyat... Yoksa diş sıkıp belki de ben de senin yaptığını yapardım hocam. Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu bikaç aylık olmuş ama 75-300, 70-300 falan derken genel tavsiye üzerine 55-250 stm aldım. Diğerlerinde 200 üzerine çıkıldığında lensin çok kötü olduğu yazılıp çiziliyor heryerde. 55-250 ise 250de dahi çok çok daha iyi ve bozulmayan kaliteye sahip diye geçiyor. Tabi konu göreceli kesinlikle ama 55-250 kullanan biri olarak inanılmaz memnunum.
    Sadece not düşme amaçlı yazdım. Yarın öbürgün ilgilenen bir arkadaş bu konuya denk gelirse 55-250de aklında olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extra34 E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı geceler hocam.

Fiyat konusunda problem yaşamayan, bir kere alayım iyisi olsun diyenler için ben de senin tavsiyenin altına imza atıyorum.

Ben 75-300'ü 200 liraya aldım. Bu fiyatta çantada keklik oldu. Olmasa idi, belki de ben de sizin lensten almaya yönelirdim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XrebeLLiousX kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyata gelmiş cidden. Ben de baya araştırdım 55-250 en düşük 800e buldum ikinci el. Sonra öyle böyle derken içime sinmedi az farkla sıfırını aldım. Aldıktan bir sonraki gün letgodan yazdığım bir arkadaş dönüş yaptı bir günlük mm faturalı 800 lira diye.
    Henüz yeniyim ama bu meret ayrı hastalık gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.