Şimdi Ara

Canon A520 - Casio Ex. Z120 ???????? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 530 mu 520 mi 510 mu peki ne fark var bunların arasında
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoLLiN

530 mu 520 mi 510 mu peki ne fark var bunların arasında
    piksellerinde fark var.birde a530 yeni bi model.işlemcisi daha iyi diğer ikisine göre.(a520 ve 510 digic ,530 ise digicII)a530 un video kaydı sınırlımı tam bilmiyorum,ancak sınır olmaması lazım,başkada çok bariz bi farkları yok.bide a540 var .oda yeni çıktı.2.5 '' lcd si var.6mp.digicII işlemcili..wins kardeş buarada makinen hayırlı olsun.gerçekten çok yerinde bi tercih yapmışsın.a610 çok güzel makina ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.cagil -- 28 Nisan 2006; 19:36:01 >
  • saoL h.cagil kardeş . . .
  • arkadaşlar casio z120 bugün geldi çocuklar gibi hevesliyim yanlız bu cihazı öğrenmem epey zaman alıcak heralde. hemde hiç bi foto teriminden anlamıyorken epey bi uğraşıcaz. eğer ilginç fotolar çekebilirsem sizinle paylaşırım.
    bu arada yukardaki soldier.. nicki de bana ait. profilimdeki ufak bi sorundan dolayı foruma girememiştim o nedenle soldier.. nickiyle giriş yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldier. -- 29 Nisan 2006; 14:26:13 >
  • best shot özelliklerini denemeni öneririm, harika sonuclar alınıyor. ayar bölümünden bs ve sonra -set-
  • ewet best shot çok güzel ayrıca diğer makinelerde varmı bilmiyorum ama kendi özel ayarlarınıda kaydedebiliyorsun.bende yeni aldım,kurcalayıp duruyorum,makrosu pek tatmin etmedi ama çokda önemli değil benim için.kaç defa düşürüyodum,bir an önce bi çanta almalıyım :D
  • canon 530 da panaromik çekim özelligi varmı ? yoksa 530 daki özellikelere sahip ve de panaromik çekim yapabilen baska bir makina varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: designer81

canon 530 da panaromik çekim özelligi varmı ? yoksa 530 daki özellikelere sahip ve de panaromik çekim yapabilen baska bir makina varmı
    a520 de bile var panaromik çekim özelliği.a530 da kesin vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MehDinozor

ewet best shot çok güzel ayrıca diğer makinelerde varmı bilmiyorum ama kendi özel ayarlarınıda kaydedebiliyorsun.bende yeni aldım,kurcalayıp duruyorum,makrosu pek tatmin etmedi ama çokda önemli değil benim için.kaç defa düşürüyodum,bir an önce bi çanta almalıyım :D

casio z120'nin en kötü tarafından biri bence makrosu...
    zaten özelliklerinde de 10 cm diyor minimum makro mesafesine..
    bu bayağı yüksek bir rakam makro çekimi için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: turuncu

best shot özelliklerini denemeni öneririm, harika sonuclar alınıyor. ayar bölümünden bs ve sonra -set-

Best Shot özelliği ne ki_?
  • önceden tanımlanmış 20 küsür cekim modu mevcut, bunlara best shot demiş casio... portreden, çiçeğe, spora,partiye vs vs.... eğlenceli ve kullanışlı bi çok secenek var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu -- 30 Nisan 2006; 14:35:18 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.