Şimdi Ara

canon a540 mı,kodak v 603 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bildiğiniz gibi canon a 540 çok uzun süredir piyasada ve kalitesi tartışılmaz.ancak piyasaya yeni giren modeller insanın kafasını karıştıryo.özellikle bu aralar baktığım kodak v 603.özellikle ince oluşu,yeni oluşu,ekran kalitesi(230 k)ikiside yaklaşık aynı fiyat.siz lmaya kalksanız hangisi dersizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the ekonomist -- 17 Kasım 2006; 2:33:53 >

• yuh yaaa.bu mesajı yazalı tam 1 gün olmuştu acaba ne demişler diye heycanla açtım ama bi cevap veren bile olmaamış.hiç bi fikri olan yokmu.yoksa sen beni beğenmniyomusun

• ben yazayım bari pek anlamıyorum ama...
    ben de tereddütteydim herkes fotoğraf makinesi alacaksan canon al dedi 540 pahalı geldi 530'da da kampanya olduğu için 530 aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tapdk

ben yazayım bari pek anlamıyorum ama...
    ben de tereddütteydim herkes fotoğraf makinesi alacaksan canon al dedi 540 pahalı geldi 530'da da kampanya olduğu için 530 aldım.

iyi yapmışsın tapdk... v603'ün gece performansının çok kötü olduğunu duymuştum...
  • aaben de daha dün hepsiburada ydı sanırım kullananların yorumlarını okumuştum v 603 için gece çekimleri için çok güzel demişlerdi
  • Kodak v 603 ün minimum çekim hızı kaç sn.?A 540 ın 15 sn gece çekimi için bu önemli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8 sn. de gece çekimi için yeterli fakat a 540 4* optik zoomla önde fakat kodak ın lcd kalitesi çok daha iyi bence nerde üretildiklerinede bak a 540 çinde üretiliyor kodak nerde üretiliyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.