Şimdi Ara

Canon Powershot a2200 İyi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
27.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar şu anda indirimde olan canon powershot a2200 199TL imiş.Sizce nasıl ? Tavsiye edermisiniz?

Birde bu makinenin desteklediği hafıza kartı türü ve boyutunu bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi operator11 -- 10 Aralık 2011; 11:50:58 >

• 2.el S1800 almanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: operator11

Arkadaşlar merhabalar şu anda indirimde olan canon powershot a2200 199TL imiş.Sizce nasıl ? Tavsiye edermisiniz?

Birde bu makinenin desteklediği hafıza kartı türü ve boyutunu bilen var mı?

--------------------------------------------------------------------------------

1 hafta kadar önce bir A2200 aldım Vatan Bilgisayar´dan 200 TL ye.

Şunu söyleyebilirim: Portre ve makro çekimlerde gerçekten güzel çekiyor. Özellikle makro çekimleri çok güzel.
    Örnek olarak bir kaç resim ekledim.

Ayrıca bir güzel özelliği de göz kırparak resim çektirme özelliği. Grup fotoğrafı çektirirken sen gözünü yavaşça kırptıktan 2 saniye sonra
    resim çekiyor. Yada gülümseme de olabiliyor.

İçeride akşamları ışıkta resimleri pek beğenmedim ama ayarını da tam keşfetmiş değilim aslında.
    Yani kısacası 200 TL ye A2200 güzel makina.

Daha önce 2004 yılında € 550 Euro ya aldığım Casio Exilim Z55 kullanıyordum ve arada dağlar kadar fark var.

SD kart kullanıyor. 8 GB kullanıyorum ben ama 16 destekliyor diye biliyorum.
    Yaklaşık 250 kare çekim yapabiliyorsun full dolu şarj ile. Ha ayrıca 720p video da fena değil. Ben bukadarını beklemiyordum desem yeridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waskomnl -- 11 Aralık 2011; 22:13:16 >

• Bilgi ve resimler için teşekkürler hocam , bende kampanya olduğu için sipariş verdim vatandan. Fiyatına göre iyi görünüyor. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: operator11

Bilgi ve resimler için teşekkürler hocam , bende kampanya olduğu için sipariş verdim vatandan. Fiyatına göre iyi görünüyor. Teşekkürler.

Rıce aderim...

Hayırlı olsun. Güle güle kullan.......
  • arkadaşlar makineniz hayırlı olsun biraz daha paylaşım yaparsanız belki benim gibi alacaklara fikir verir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: albay_alpay

arkadaşlar makineniz hayırlı olsun biraz daha paylaşım yaparsanız belki benim gibi alacaklara fikir verir...

Ne gibi paylaşım istiyorsun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 100d vs 60d
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bomba gibi paylaşım bekliyoruz ! Makinanızı güel güle kullanın...
    Şaka bir yana... mesela gece çekimi, mesela mümkün ise bir kısacık video paylaşımı. Var ise sizce makinanın olumsuz yönleri !.. Şusu da şöyle olsa idi dediğiniz yönleri yani.
  • çekdigin örnekler den yine uc dort tane buraya eklesen supe olacak bende bu makinadan almayi planlıyorum
  • Bugün vaktim olduğunda koymaya çalışıcam.
  • Teknosa Turuncu günlerde 199 TL ye satıyor. Oldukça cazip. 720P HD Video kaydı olması ürünün cazibesini arttırıyor.

Bildiğim kadarıyla bu ürünü toptancılar 225TL den alıp 289TL - 299TL gibi fiyatlara satıyorlar.

Bence mantıklı. You Can Canon, You Can Teknosa
  • Bu paranın hakkını verecek makine.
    Alan arkadaşlar iyi günlerde kullansın inşallah.
  • Bendede Bu Makineden Var, Bu Paraya Bu Cihaz Mükemmel..
    Parasını Sonuna Kadar Hakediyor.
    Ben USB İle Şarj Oluyormu Onu Merak Ediyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diagrams -- 1 Şubat 2012; 14:16:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diagrams

Bendede Bu Makineden Var, Bu Paraya Bu Cihaz Mükemmel..
    Parasını Sonuna Kadar Hakediyor.
    Ben USB İle Şarj Oluyormu Onu Merak Ediyorum ?

USB ile şarj olmuyor malesef. ben denedim çünkü.

Ben sadece basit bir ayarı yapamadım malesef.

Akşamları ev içinde, ampüllü avizeler yanarken 4 - 5 metreden net resimler çekemiyorum.
    Çektiğim kişilerin suratları bulanık çıkıyor.

Hangi ayarı kullanmam gerektiği konusunda bana yardımcı olabilecek arkadaşar var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: waskomnl

USB ile şarj olmuyor malesef. ben denedim çünkü.

Ben sadece basit bir ayarı yapamadım malesef.

Akşamları ev içinde, ampüllü avizeler yanarken 4 - 5 metreden net resimler çekemiyorum.
    Çektiğim kişilerin suratları bulanık çıkıyor.

Hangi ayarı kullanmam gerektiği konusunda bana yardımcı olabilecek arkadaşar var mı acaba ?

Makineyi Alalı 1 1.5 Ay Oldu İnanın Hala Çözemedim Tam Anlamıyla Çok Özellik Koymuşlar Birde Foto İşinde Acemi Olunca Zaman Alacak Gibi

• makine gerçekten süper bende kullanıyorum en dikkat çeken özelliğide arkaplanı flulaştırma özelliği hd video kalitesi + 8 gb hafıza kartıyla mükemmel
    gorselakademi.net adresindende kayıt yapıp makine hakkında videolu bilgilerede ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unjust-x7 -- 6 Şubat 2012; 18:48:39 >
  • Şu anda fiyatı nedir bu ürünün
  • bende ilgileniyorum 240 civaarı sanırım
  • hafta sonu teknosada turuncu indirmde 199 tl idi
  • arkadaşlar merhaba,
    video kaydı yaparken, otomatik 720P mi çekiyor yoksa bizim bir ayar yapmamız gerekiyor mu?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.