Şimdi Ara

Canon Powershot a2200 İyi mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
27.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.vatanbilgisayar.com/canon-a2200_gumus-powershot-a2200-141-mp-2,7-lcd-ekran-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=54272

bence değer arkadaş 100 lira nedir ki.

bu fıyat aralıgında daha ıyısı oldugunu dusunmuyorum..

en azından canon.

tamam servısı kotu olabılır musterı memnunıyetı olmayabılır ama çin markaları gıbı sQny gıbı ya da olympus gıbı bı marka degıl canon yanı.. bence tabi..

• quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

şuanda vatanda 99 liraya alınabılıyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/canon-a2200_gumus-powershot-a2200-141-mp-2,7-lcd-ekran-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=54272

en azından canon.

tamam servısı kotu olabılır musterı memnunıyetı olmayabılır ama çin markaları gıbı sQny gıbı ya da olympus gıbı bı marka degıl canon yanı.. bence tabi..

fiyat süper gerçekten; galiba webe özel fiyat değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: albay_alpay

quote:

en azından canon.

Yemin ederim 100 lira bile etmez bu makinada servisi de. ayrıca 99 değil 179 en ucuzu bu saatte. yanlışlıkla 99 yapmışlardır.

• teknosa da 100 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waskomnl

quote:

quote:

en azından canon.

Yemin ederim 100 lira bile etmez bu makinada servisi de. ayrıca 99 değil 179 en ucuzu bu saatte. yanlışlıkla 99 yapmışlardır.

yok dostum pazar gecesi 00:00 a kadar 99 liralık fıyat geçerli.

• linke tıkladıgımda en ucuz fiyat 179 gozukuyor vatanda nasıl 99 lira olabiliyor onu anlamadım. kimse kusura bakmasın 100 liraya boyle bir alet bedava sutelik lityum ion daha ne olsun
  • bugün makinayı teknosadan 99 tl ye aldım çekimleri gayet iyi geldi bana göre 99 tl ye bence iyi bi makine
  • quote:

Orijinalden alıntı: husam0666

bugün makinayı teknosadan 99 tl ye aldım çekimleri gayet iyi geldi bana göre 99 tl ye bence iyi bi makine

+99
  • valla ben almadım ama pişman da oldum doğrusu; bu zamanda 99tl ye fotoğraf makinesi çok zor...
  • 99 lir aya vatandan aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu vatan konusunda cok ısrarcısınız ama ozellikle kontrol ettim sepete at yaptım orada bile fiyat degismedi anlıyamadım sizi.
  • Teknosa ve Vatan dan 99 TL ye alanlar gerçekten doğru mu ? Ben yaklaşık 2 haftadır her gün her siteyi geziyorum ve 99 TL ye hiç makine göremedim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: nzmslv

Teknosa ve Vatan dan 99 TL ye alanlar gerçekten doğru mu ? Ben yaklaşık 2 haftadır her gün her siteyi geziyorum ve 99 TL ye hiç makine göremedim :(

doğru kardeşim gerçekten aldılar; bakalım biz de bi dahaki sefere artık...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nzmslv

Teknosa ve Vatan dan 99 TL ye alanlar gerçekten doğru mu ? Ben yaklaşık 2 haftadır her gün her siteyi geziyorum ve 99 TL ye hiç makine göremedim :(

doğru kardeşim gerçekten aldılar; bakalım biz de bi dahaki sefere artık...

O zaman sağlık olsun demekten başka çare yok :) Teşekkürler.
  • Bu haftasonu tekrar düşebilir fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhaba_2233

yarın A2200 turucu indirimde 99TL ye satılıyor. 2x50 TL değmez mi gerçekten.

Değmez kardeş, ben benimkini 4 yaşındaki oğluma verdim.
    Ha HD video çekimi fena değil. Tatilde dışarıda çektiğim video fena çıkmamıştı ama resimleri rezil.

200 - 300 lira daha ver güzel makina al bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waskomnl

quote:

Değmez kardeş, ben benimkini 4 yaşındaki oğluma verdim.
    Ha HD video çekimi fena değil. Tatilde dışarıda çektiğim video fena çıkmamıştı ama resimleri rezil.

200 - 300 lira daha ver güzel makina al bence.

Teşekkürler. Alamadım zaten mağzaya gittiğimde kalmamıştı.
  • Panasonic FS16 candır,Leica lensi yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bedava... Ben 199 tl'ye almıştım. Keşke 3-5 ay bekleseymişim, aynı paraya feriştahını alırdım. Şu an tam fotoğraf makinası alma zamanı...
  • 99 tl ye aldık kullanıyoruz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.