değilsen niye bu kadar kurcalıyosun al bi tane gitsin
Makinayı beğenen, beğenmeyen arkadaşlar olmuş. Bende bu makinayı severek kullanıyorum. Aşağıdaki fotoğraflara bakın bakalım; böyle menü, böyle seçenek hangi makinada var?
Fotoğrafları montaj olarak niteleyenler olacaktır, fakat tamamı orijinaldir. Kullanmayı bilen bu menülere nasıl ulaşacağınıda bilir...
Yukarıda görüldüğü gibi kalan pil yüzdesi, işletim sıcaklığı, saat, hafıza kartında kalan boş alan miktarı gibi bilgiler açıkça görülüyor. Daha pek çok bilgi verebiliyor. Bunların dışında saymakla bitmeyecek özelliklerde mevcut, yapmasını bilene...
Diğer fotğraflarla devam edelim...
Görüldüğü gibi kumanda ile ilgili ayarlar menüde görülüyor. Usb bağlantı kablosu + elektrik kablosuna takılan uygun bir anahtar yardımıyla, uzaktan tetikleme yapılarak fotoğraf çekmi yapılabiliyor. Hatta gerekli ayarlar yapılarak uzaktan zoom bile yapılabiliyor.
İşte kumanda menüsü...
Yine ekranda verilen çeşitli bilgiler, bu görüntüler ekranın istenilen yerine taşınabiliyor...
Evet arkadaşlar makina iyi olabilir, kötüde olabilir. Ama kullanmadan sadece kağıt üzerinde özellikleri okuyup eleştirmek yanlış sanki. Resimlerde gördükleriniz dışında daha onlarca özelliğe sahip, bu özellikleri görebilmek için makinayı alıp incelemek gerekli...
neymiş bizim makina haberim yok bu ayarlardan ,3 adet olunca daha inceleyemedim
Canon chdk diye aratın bulacaksınız. Ben birde uzaktan kumanda yaptım, mis gibi oldu. Yardımcı programlarda kullanarak güzel fotoğraflar elde ediyorum.
Bu yukarıda verilen detaylı özelliklere hala ulaşabilmiş değilim. Hevesimizi kursağımızda bırakan arkadaşa duyrulur
Sağlam denebilecek ölçüde hort yapmışım bu arada.
Bu özelliklere nasıl ulaşılıyor bulamadım bir türlü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme