Şimdi Ara

CANON YAZICI ALACAKLARIN DİKKATİNE!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eğer yeni bir yazıcı satın alma aşamasındaysanız *****CANON***** almak konusunda daha dikkatli düşünmenizi öneririm. Kendi bünyelerinde teknik servis bulundurmak yerine çözümü taşerona havale etmiş, garantisi dolmuş cihazın onarımı için, şu anda piyasada satılan, daha üst model bir cihaz bedelinin, neredeyse 2 katı onarım bedeli talep eden, kısacası garantisi dolan bir ürünü çöpe atmak zorunda bırakan(board arızalı deyip değiştirmek için $530 isteyip, müsteriyi enayi zanneden) bir markayla karşı karşıya kalacağınızı bilmenizde fayda var.
    Bu yazıyı diğer markaları ön plana çıkarmak için değil, Canonda yaşayabileceğiniz sıkıntılara örnek olabilir diye yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliesat1964aliesa -- 25 Kasım 2009; 0:27:57 >

• iyide zaten bu aletlerin hangisinde tamir yapılıyor veya hangisinde tamire gönderdinde sana cok düsük fiyatlar verdiler ki?

bu aletleri 1 kerelik kullanım icin yapıyorlar.. dikkat edersen kartusları neredeyse makina fiyatına. kartus almak yerine direkt yeni makina alan cok sayıda insan var makinaları saglam olmasına ragmen... bu sektör kullan at sektörü o sebeple asla tamir yapmazlar.. illa tamir ettiricem diye tutturursan senden sıfır makina parası alır eline yeni makinayı verirler..
  • kişisel bir husumeti olmayan kişi bu şekilde mesaj yazmaz bence kişisel bir husumet söz konusu.
  • kartuş bedeli ve bakım masrafları olan bi marka söyleyinde onu alalım o zaman
  • HP nin de bunlardan farkı yok....bela bi yazıcım var onu atıyorum çöpe canon alacağım 1-2 gün içinde.
  • hepsi aynı ...hp de canondan alır kartuş kafasını lazer ürünleri zaten canon üretiyor...parayı kartuş ve tonerden kazanırlar..

arkadaşın dediği gibi kullan at sektörü adam 100 liralık yazıcıyı binliradan satsa 30 liralık kartuşu 10 liraya indirse bile hanginiz alabilcesiniz ki bin lira sayıp
    kartuş fiyatına veriyor işte..

senin anlattıklarınıda pek inandırıcı bulmadım 530 dolar şaka gibi o paraya feci makineler alınır :) bu şekilde konuya girdiğin içinde pek kimse inanmıcaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 27 Kasım 2009; 2:07:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool111

kişisel bir husumeti olmayan kişi bu şekilde mesaj yazmaz bence kişisel bir husumet söz konusu.

EVET BENİMDE KİŞİSEL HUSUMETİM VAR BAKINIZ:http://forum.donanimhaber.com/m_27505084/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#27702829

quote:

Orijinalden alıntı: meco

iyide zaten bu aletlerin hangisinde tamir yapılıyor veya hangisinde tamire gönderdinde sana cok düsük fiyatlar verdiler ki?

bu aletleri 1 kerelik kullanım icin yapıyorlar.. dikkat edersen kartusları neredeyse makina fiyatına. kartus almak yerine direkt yeni makina alan cok sayıda insan var makinaları saglam olmasına ragmen... bu sektör kullan at sektörü o sebeple asla tamir yapmazlar.. illa tamir ettiricem diye tutturursan senden sıfır makina parası alır eline yeni makinayı verirler..

Ama, neticede arkadaşın dediği gibi.
    Ucuz buldum canon LBP 5000 lazer aldım. Bozulursa Çöpe.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu söyledikleriniz sadece bu markada geçerli değil bütün üreticiler ucuz satıp sarf malzeme ve yedek parçadan para kazanırlar. elektronik birazda şans işidir benim yıllarca sorunsuz olarak kullandığım yazıcının aynısı sizde belkide 1 ayda problem yaratacaktır.
  • coll yüzbaşım haklı cihazın sagı solu bellı olmaz ama balık gibi de gidilmez benım gibi
  • Bence ortada tamamen kişisel husumet var. Ben yıllardır canon kullanıyorum hiç problemim yok tek problemim yazıcı alırken fatura bilgisi istemeleri oldu. Canon bence iyi markadır. Ben bu işin uzmanıyım forumlarda yorum yapa yapa öğrendim bu işi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.