Şimdi Ara

Çap Yayınları TYT Matematik Seti Kullanan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu anlatımlı kitap arıyordum. Çap'ın fasikül seti karşıma çıktı, kitapçı da biraz övünce alayım dedim. Aranızda kullanan var mı? Varsa yeterli midir, yoksa zaman kaybı mıdır. Nasıl bir kitap bu daha başlamadım. İade etme şansım var. Daha iyi diyebileceğiniz kitap nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troia58 -- 13 Eylül 2019; 13:57:46 >

• Başka var mı yorumu olan?
  • Hocam öyle kitapları okullar aldırıyor diye biliyorum bence youtube +Sb mantıklı olur
  • gorkemgk kullanıcısına yanıt
    Hocam youtube+sb düşündüm de bana zaman kaybı olacakmış gibi geliyor video izlemek. Önceki senelerden temelim az çok var. Ben konuyu çalışır geçerim diye düşünüyordum fakat bu şekilde de ilerleyemeyeceğim gibime geliyor. Kararsızım.
  • konu eksiğiniz varsa güzel olur, öğretici ama yeni nesil değil. özellikle problemler ve pcbo fasikülü de gayet iyi.
  • Benim temelim olmadığı için aldım ama hiç faydasını göremedim.Bence alma hic onermem.
  • Zaman alir ve tam ogretmez.Temel eksikligin varsa capin hicbir fasikulunu onermem,tam oturtmuyor konuyu.
  • TYT Matematik için Geometri ve Problemler hariç zaten sayılardan ibaret olduğu için bende Çap TYT Sayılar Fasikülü çözüyorum. İşlem yeteneğini geliştiriyorum. Kavratır ama cidden gereksiz ve kasıntı ve bir o kadar da bazı saçma soruları var, yok değil ne yazık ki..

Üstüne elimde Full Matematik TYT Soru Bankası var. Bu ikisini çözüp deneme ile hal olacaktır diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.