Şimdi Ara

Cardfinans 3 adet alışverişe 3*15tl puan (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
10.484
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dilemma_07
    .
    Bu arada cardfinans almayı düşünenlere kesinlikle önermiyorum. Eski cazibesi yok. Otomatik ödeme talimatları ve Ramazan kampanyası dısında puan kazanamıyorsunuz.

Teşekkür ediyorum, hocam Kimse Axess'i beğenmiyor ama en iyisi Axess.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Meraktan soruyorum - puan olunca kartı kapatabiliyor muyuz?

Alacaklarını alıyorlar ilk eksterede.

Nasıl yani, biraz daha açıklar mısınız?

• quote:

quote:

quote:

Hocam Eksi bakiyeyi kapattığınızda gelecek olan ekstreye yansıtıyorlar yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yine anlamadım. Bir sonraki ekstreye borç olarak mı yansıyor yoksa daha sonra kazanacağım puanlardan mı düşüyor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yine anlamadım. Bir sonraki ekstreye borç olarak mı yansıyor yoksa daha sonra kazanacağım puanlardan mı düşüyor?

Eğer kartı kapatmazsanız - puan olarak yansıtıyorlar yani puan kazandıkca düşüyor.

Eğer kartı kapatırsanız Puanınızın tl karşılığı ne kadar ise ekstrenize yansıtıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kapatırsan borç olarak gönderiyorlar sana ekstrede, kapatmazsan kazanacağın puandan kaybediyorsun diyor.... biz 45 lira kaybedersek onlar çok daha fazlasını kaybedecek tüketici hakem heyeti bence bizi haklı bulur dava açsak Hatta eksiyi görenler şimdiden şikayet var a yazmak lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOĞA_AŞKI -- 22 Ağustos 2012; 18:25:05 >

• Hep biz mi (sıcak fırsatçılar) kazanacağız, bu sefer banka arkaya dolanıp 2 puan aldı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer kartı kapatmazsanız - puan olarak yansıtıyorlar yani puan kazandıkca düşüyor.

Eğer kartı kapatırsanız Puanınızın tl karşılığı ne kadar ise ekstrenize yansıtıyorlar.

Neyse ki bir kere 15 tl kazandım ve harcamadım, onu da geri almışlardır muhtemelen. İyi ki girişmemişim bu işe yoksa tüketici haklarıyla falan uğraşamam. Geçen gün 2 kere kredi kartı borcunu ödemeye gittim ikisinde de farklı farklı yerlerde geçici sistem sorunu nedeniyle borcu ödeyemedim. Bu bankayı kesinlikle tavsiye etmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Hep biz mi (sıcak fırsatçılar) kazanacağız, bu sefer banka arkaya dolanıp 2 puan aldı

Finansbank 2 - Foruım Donanım 1
    keşke iddaaya koysalardı bu maçı , ben Finansbanka oynardım ne kadar param varsa ....
    Ben Finansbank'ın alacağını biliyordum ...

Hakem de kendilerinden arkadaşlar ....

• quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

Bende dün 100 tl lik benzin aldım, 15 tl parapuan kazandınız yazdı...

3x35 yapaydın ya
  • bugun kampanyayi denemek icin alisveris yaptim puan yarmadi. sonra kart aidati iptali icin bankayi aradim m.t bana aidati iade edemetecegini soyledi. bn de kartin iptalini istedim, kadin gecici olarak kapatmayi onayliyormusunuZ diye sorunca kizdim gecici degil tamamen kapatin dedim tamam dedi kapatti karti. sonradan aklima geldiki 1.500 tl taksidim var bunlar pesinen aliyorlarmis taksitleri pisman oldum:)) taksitleri ilk extrede alirlar mi sizce napmaliyim. bugunku olayida goz onune alinca iyiki kapatmisim da diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 liralık mazot aldım aksam vermedı puan bende başka almadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dboz

bugun kampanyayi denemek icin alisveris yaptim puan yarmadi. sonra kart aidati iptali icin bankayi aradim m.t bana aidati iade edemetecegini soyledi. bn de kartin iptalini istedim, kadin gecici olarak kapatmayi onayliyormusunuZ diye sorunca kizdim gecici degil tamamen kapatin dedim tamam dedi kapatti karti. sonradan aklima geldiki 1.500 tl taksidim var bunlar pesinen aliyorlarmis taksitleri pisman oldum:)) taksitleri ilk extrede alirlar mi sizce napmaliyim. bugunku olayida goz onune alinca iyiki kapatmisim da diyorum

yarın ararlar,size puan verelim kartı geri açalım diye.

• Vay şe..sizler Finansbank mağdur etmez demiştik -45 TL puanı yansıtmışlar hemen. Sus payı olarakta limitimi 2 katına çıkarmışlar. Bunların kliksa dan Bimeks ten ders alması lazım müşteri nasıl mağdur edilmez diye..

Otomatik ödeme kampanyalarım 2 gün sonra bitiyor. Bitsin kapatalım kartları....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 22 Ağustos 2012; 19:55:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: dboz

bugun kampanyayi denemek icin alisveris yaptim puan yarmadi. sonra kart aidati iptali icin bankayi aradim m.t bana aidati iade edemetecegini soyledi. bn de kartin iptalini istedim, kadin gecici olarak kapatmayi onayliyormusunuZ diye sorunca kizdim gecici degil tamamen kapatin dedim tamam dedi kapatti karti. sonradan aklima geldiki 1.500 tl taksidim var bunlar pesinen aliyorlarmis taksitleri pisman oldum:)) taksitleri ilk extrede alirlar mi sizce napmaliyim. bugunku olayida goz onune alinca iyiki kapatmisim da diyorum

yarın ararlar,size puan verelim kartı geri açalım diye.

umarim ararlar hem puani alir hem taksitleri yatirir iptal ederim hemen. bnce bu olaydan sonra herkes tepki maili atsin, buna karsilik kartimizi kapatacaz desin ki en azindan biraz ugrassinlar...

• 2gun once kazandıgım puanlar silinmiş bu finansbankı kapattırmazsam en adi şe..................fffssssssssszmmmmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

card finans nakit karta yansıtılan hesap işletim ücretlerini geri alabiliyormuyuz arkadaşlar ? 25 lira yansıtmışlar..

Benden de kesmişlerdi 5. ayda. İlk aramamda iade olmayacağını söylediler. 20 gün sonra iptal ettirmek için aradım sebep sorduklarında da 25tl kesintiyi ifade ettim. 20 tl para puan olarak yüklediler. 5 tl cebe indirdiler.

Aynı olay bonus kartımda da oldu. 49tl kart aidatı geldi. İstemeden bana kart göndermişlerdi. Kullanmadan önce eğer kart aidatı gelirse iptal ettiririm diye müşteri temsilcisine söyledim. Kart aidatı olmayacak eğer olursa para puan olarak geri verebiliriz dedi. Müşteri temsilcisine bunları söyledim. 49 tl para puan yatırdılar.

20 gün içerisinde yatar,1 ay içerisinde kullanmanız gerekir diye de uyardı sağolsun. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

Vay şe..sizler Finansbank mağdur etmez demiştik -45 TL puanı yansıtmışlar hemen. Sus payı olarakta limitimi 2 katına çıkarmışlar. Bunların kliksa dan Bimeks ten ders alması lazım müşteri nasıl mağdur edilmez diye..

Sende kapatıyorsan,ben hiç almıyorum.

Geçmiş olsun hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

Bende dün 100 tl lik benzin aldım, 15 tl parapuan kazandınız yazdı...

3x35 yapaydın ya

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

Vay şe..sizler Finansbank mağdur etmez demiştik -45 TL puanı yansıtmışlar hemen. Sus payı olarakta limitimi 2 katına çıkarmışlar. Bunların kliksa dan Bimeks ten ders alması lazım müşteri nasıl mağdur edilmez diye..

Otomatik ödemelerin ne zmn bittiğini nasıl öğreniyoruz? bnm otomatik ödemem var ama ne kadar oldu hatırlamıyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.