Şimdi Ara

Çaresizce Bölüm Önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, öncelikle sınava çalışıpta giren arkadaşlar için umarım hepiniz yarın istediğiniz sonuçları alıp istediğiniz bölümlere yerleşirsiniz.

Ben gerek ailemin beni desteklememesi gerekse çevresel sebeplerden dolayı ne yazık ki acınası bir sonuç alacağım. Sayısal ilk 300 bin gibi bir şey benim için mümkün değil maalesef. Mezuna kalmak gibi bir şansım da yok ne yazık ki o yüzden önümde 2 yol mevcut.

Her hangi bir bilgisayar programcılığı bölümü yazıp dolu dolu 2 yıl boyunca kendimi geliştirmeye adamak ya da ortalama altı bir özel üniversite de 4 yıl boyunca yönetim bilişim sistemleri okumak. 4 yıl üniversite okumak benim için de çok çetrefilli bir yol çünkü üniversitenin ücretini ben kendim çalışarak ödeyeceğim ne yazık ki. Onu bile nasıl yapacağım diye düşünüp duruyorum sürekli.

Eğitim hayatım boyunca tek avantıjım sadece İngilizce ve Almanca'ya hakim olmak onun harici bir şeyim yok ne yazık ki.

İyisiyle kötüsüyle her türlü öneriye açığım lütfen yorumlarınızı esirgemeyin çünkü mezun olunca büyük ihtimal evden atılıp/ayrılacağım yüksek olasılıkla.

• Hala görüşlerinizi bekliyorum...

• Maalesef hocam sıralamam o kadar yüksek gelmeyecek.

• Başka bir önerisi olan var mı acaba?

• genel sohbete aç hocam daha çok gören olur

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

Öyle yapayım hocam bari teşekkür ederim cevabınız için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.