Şimdi Ara

Çarpan Kilitsiz Intel® Pentium® G3258 Kullanıcıları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
14
Favori
14.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brnber

Hocam voltaj ayarlarınız ve ince ayarlarınız varsa nelerdir ? Paylaşırmısınız ? Hayır ben 1.4 çekirdek voltajı ile en fazla 4.3 gördüm. Prime da sıcaklık 75 lere kadar geldi. Anlamadım valla

hocam deneme amaçlı anakartın üzerindeki oc tuşuna bastım 1.251 çekirdek voltajı ile 4.3 'ü görünce sıcaklıkda 35-45 derece arası standart çalışınca daha fazla kurcalamadım açıkçası
  • Merhaba hocam 4.0'da iken herhangi bir sorun ile karşılaştınız mı stock fan ile?Boşta ve yükte kaç derece oluyordu acaba?Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Merhaba hocam 4.0'da iken herhangi bir sorun ile karşılaştınız mı stock fan ile?Boşta ve yükte kaç derece oluyordu acaba?Teşekkürler

Aylardır 4.0'da kullanıyorum. Hatta siz sorana kadar unutmuştum.. Hiç bir stabilite problemi yaşamadım, açıkçası 4.0'ın üzerini neredeyse hiç denemedim.

Sıcaklığa ilk O/C yaptığımda bakmıştım, test programlarında 75 civarı, oyunlarda 55-56 derece civarı, boşta da yanlış hatırlamıyorsam 40 civarındaydı. Bütün değerler stok fan ile alınmıştır. NOT: 3258'in kutusunda gelen stok fan, G serisindeki diğer işlemcilerle aynı değildir, ortası bakırlı, görece birazcık daha iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağolun hocam bugün bende 4.0'a almayı düşünüyorum.Umarım bir sorun çıkmaz.
  • Bende topladım sistem.Şuan termal macun sıkmadım.3,5ghz yaptım.Termal macun uygulayıp 4 ghze çekicem.

• birazdan g3258+oc lu r9 280x testi atıcam farcry 3
  • G3258 4.2 Ghz+AsusR7 260x Oc Edition 1366x768 çözünürlükte Thief 2014 ultrada akıcı oynuyorum.

İmzamdaki sistemle Frostbite engine oyunlar çuvallıyor ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 14 Mart 2015; 20:22:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FREEMAN

stok fan denedim az önce 4,2 ghz hızında 1,17v. ile kullanım mümkün. sıcaklıklar gayet makul bu havalara ragmen. h100i aşırı gereksiz olur zaten bu işlemci için
    oyun olarak bf4 var multiplayer denerim bi ara

stok fan 4,2 ghz 1,17 v.

Çarpan Kilitsiz Intel® Pentium® G3258 Kullanıcıları

G3258 ve gigabyte anakart ile overclok yapmaya çalışıyorum ancak değerlerle biraz oynamama ragmen sistem açılmıyor bios u sifirliyor. Nedeni ne olabilir

• Tt water 3.0 extreme ile 1.37v 4.8ghz bosta 33-37 yukte 70-74c akıyorum :D islemci 5i de gorur ama sogutma yetmeyecegi icin delid dusunuyorum.

• arkadaşlar bir arkadaşım bu işlemci kullanıyordu fifa 15 ilk çıktığında oynanamıyordu sürekli takılma mevcuttu 2 çekirdek mevzusu yüzünden oyundan kaynaklıymış acaba son güncelemelerle birlikte bu oyunu oynayan var mı?

Düzeltme soran olur diye söylüyorum fifa 15 düzgün çalıştıramıyor...
    sistem
    G3258
    16 gb ram
    GTX 960

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Rico -- 28 Mart 2015; 13:06:17 >
  • Arkadaşlar G3258 im yeni geldi. MSI H81M-P33 anakartıma taktım. En güncel bios yüklü. Ancak çarpan kilidi auto dan değişmiyor. Yani dynamic mod bölümü yok. Sorun neden kaynaklanıyor anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Özellikle H81M-p33 anakart kullanan arkadaşlar beni anlayacaklardır. Ayrı bir yerden bir ayar mı yapmamız gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • güzel konu takip
  • merhaba bende g3258 kullanıcısıyım yaklasık 2-3 aydır 4.555mhz de 1.440v ile kullanıyorum sistemim
    msı z97 pc mate asus rog poseıdon gtx770 gsıkıl 8 gb 1600mhz corsaır 550w psu işlemci sogutucum cooller master seıdon 120v ekran kartında da kendı yapmıs oldugum sıvı sogutma sıstemı var  Çarpan Kilitsiz Intel® Pentium® G3258 Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gürbüzmurat -- 28 Mart 2015; 22:10:25 >
  • Selamlar arkadaşlar. 4.0 da voltaj auto da kullanırken birkaç donma ile karşılaştım. voltajı elimle girmek istediğimde ise 1.1 bile girsem sistemin çakıldığını gördüm. Hiç açılmadı sistem. Bios sıfırlayıp tam yükte bir foto aldım.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Anakart: h81m-p33

Bu arada voltaj değeri auto da da olsa hiç değişmiyor. Anlamış değilim.
     Çarpan Kilitsiz Intel® Pentium® G3258 Kullanıcıları

• quote:

Orijinalden alıntı: Roledayz

Arkadaşlar G3258 im yeni geldi. MSI H81M-P33 anakartıma taktım. En güncel bios yüklü. Ancak çarpan kilidi auto dan değişmiyor. Yani dynamic mod bölümü yok. Sorun neden kaynaklanıyor anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Özellikle H81M-p33 anakart kullanan arkadaşlar beni anlayacaklardır. Ayrı bir yerden bir ayar mı yapmamız gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

+ veya - tuşları ile değiştirin

• Sorun çözüldü teşekkür ederim destekleriniz için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roledayz -- 31 Mart 2015; 2:57:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Rico

arkadaşlar bir arkadaşım bu işlemci kullanıyordu fifa 15 ilk çıktığında oynanamıyordu sürekli takılma mevcuttu 2 çekirdek mevzusu yüzünden oyundan kaynaklıymış acaba son güncelemelerle birlikte bu oyunu oynayan var mı?

Düzeltme soran olur diye söylüyorum fifa 15 düzgün çalıştıramıyor...
    sistem
    G3258
    16 gb ram
    GTX 960

çıkan güncellemelerle ve çeşitli program yardımıyla oynayabilirsin. EA sport oyunları biraz çekirdek düşmanıdır o yüzden böyle oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Airkan94 -- 1 Nisan 2015; 17:13:14 >
  • bu işlemci ile GTX 970 kullanan, hatta 980 e kadar yolu var diye düşünen arkadaşları Güzin Abla ya havale ediyorum.
  • 3258'i gta 5'de deneyen varmı ?
  • İlacı gelsin deneyip yazacağım.Orjinal almayı gözüm yemedi.

Dragon age inquisition dll injentor ile çalışıyor ama oyun can çekişiyor,denemeyin hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 14 Nisan 2015; 18:50:39 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.