Şimdi Ara

CASE LOGİG Notebook Sirt Çantası 149 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.098
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Diğer sitelerde en ucuz 220 lira sanırım, ben ürünü aldım gayet sorunsuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sadece işe gidip gelirken kullandım. 1 senede parçalandı.
    Asla tavsiye etmiyorum
  • Caselogic birçok ürününde 2 yıldan 25 yıla kadar değişen sürelerde garanti imkanı sunar. Aldığım 13 inçlik macbook kılıfının 25 yıl garantisi var Case Logic’in sitesinde yazana göre. Bu linkte sırt çantalarına da (backpack) 25 yıl yazıyor:

Ürününüz parçalandıysa takipçisi olun, elinizdeki faturası ile internet sitesinden mail atın, hakkınızı aramaktan imtina etmeyin. O çanta için ödediğiniz tutara, bu gibi durumlarda şirketin göndereceği değişim ürünlerinin şirkete olan maliyeti de dahildir. Yanisi aldığınız ürün için hakkınızı arayın arkadaşlar, bizdeki şirketler satana kadar dayı, sattıktan sonra ayı çekiyor olabilir ama böyle global firmalarda ufak hesaplarla marka imajına zarar vermek yerine müşteri memnuniyeti sağlamak her zaman önceliklidir.

Bence gayet alınabilir bir marka ve ürün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: sanatairum

Sadece işe gidip gelirken kullandım. 1 senede parçalandı.
    Asla tavsiye etmiyorum
    Targus tan almıştım bir tane 7 senedir kullanıyorum, sapasağlam duruyor.
  • poormansmoodyblues P kullanıcısına yanıt
    Hocam hatta şöyle durumu abartayım. İşe servisle gidip geliyordum. Günde sadece 10 dakika omzuma takıp geri kalanını dolap içerisinde geçiren bir çantaydı.

Dediğinizde kesinlikle haklısınız, takip etmek, hakkını aramak lazım ama ne vaktim ne de onunla uğraşacak gücüm vardı.

Saygı duyduğum güvendiğim bir markaydı ama 1 senede mahvoldu çanta. O sebeple hiç bir ürünün almayacağım bir marka oldu.

Böyle başlık olunca da tecrübemi yazıyorum.
  • sanatairum kullanıcısına yanıt
    Hocam sizdeki çanta da konudakiyle aynı çanta mıydı acaba?

Geçen sene bu ürünü almaya çok niyetlenmiştim, teknosada gidip bakmıştım malzeme kalitesi fena değil gibi gözüküyordu. Yalnızca fermuarları yanında duran samsonite qibyte çanta ile karşılaştırıldığında çok dandik gelmişti. Ben de ondan kararsız kalıp almamıştım şimdi uygun fiyatlı bulunca almayı düşünüyorum ancak aynı çanta derseniz almaktan vazgeçeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legionaire471 -- 23 Eylül 2020; 18:2:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Targus notebook 15.6 çantası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • legionaire471 L kullanıcısına yanıt
    Aynı çanta, ben de Toknosa'dan almıştım.
  • Böyle ürünler eskisine göre daha mı kalitesizleşti bana mı öyle geliyor? Hp çanta almıştım ben de birkaç senede fermuarı elimde kaldı. Tr'ye mi düşük kalite geliyor yoksa genelde mi ucuza kaçılıyor artık bilemedim. Tabii sadece hp'nin dandikliği de olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6 yıldır aynı modeli kullanıyorum, güzel ve kaliteli fakat 15.6 inch pc koyduktan sonra 1er alt ve üst eşofman vs koyunca doluyor, bilginize..

Biraz ucuzlarsa hacmi daha fazla modelini alırım, kaliteli marka

• Macbook 16 uyar mı acaba buna?

Denemeden bilemeyiz aldım 1 tane, paylaşan arkadaşıma teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 24 Eylül 2020; 15:45:29 >
  • DRHARMLESS kullanıcısına yanıt
    Uyar sanıyorum kesinlikle, hayırlı olsun şimdiden. Bana 1 günde gelmişti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanatairum

Sadece işe gidip gelirken kullandım. 1 senede parçalandı.
    Asla tavsiye etmiyorum
    Henüz kullanmadım fakat gerçekten kaliteli duruyor malzemesi, inşallah dediğiniz gibi skıntı yaşamam. Gerçii 25 yıl garantısı var, yollarım garantiye, teşekkürler ilginiz için
  • Dostum almanı tavsiye ederim kullanışlı bir ürün diyebilirim.
  • Ürün dün ulaştı arkadaşlar, çok sağlam duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.