Şimdi Ara

Casio EF-550D-1AVDF Orjinal/Replika Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben sahibinden.com sitesi üzerinden konuda yazan saatin siparişini verdim. Öğrenci de olduğum için uygun fiyat oldukça çekici geldi ve satıcının da müşteri memnuniyeti %100'dü.

Alacağım saat Ersa'nın sitesinde 590 TL, Hepsiburada.com'da 480 TL civarında. Ben 199 TL'ye siparişi verdim.

Siparişi vermeden önce mesaj atıp nasıl bu kadar hesaplı olduğunu sordum. Yurtdışından fabrika anlaşmalı olduklarını söylediler.

Sizce orjinal olma şansı var mı bu saatin? Şüpheye düştüm ve kargoya verilmeden iptal etmeyi düşünüyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

İlan Linki --->http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-100-orjinal-garantili-taksitle-casio-ef-550d-1av-178677988/detay/

Satıcı Memnuniyet Durumu/Yorumlar --->http://www.sahibinden.com/atamert59WQQdXQQ7673408WQQpXQQdisplayuser

• Ordaki resme bakarak hiçbir şey çıkarılmaz.Satıcı yorumlarınada öyle.200 tl az değil.400 ucuza alıcam diye 200'den olmak mantıklı değil.Ayrıca kendi fikrimi sorucak olursan saatin tipi iyi değil.Benim son aldığım Daniel Klein 100 tl ve bundan çok daha iyi.Bilindik bir yerden almıştım.Tip olarak şöyle bir şeydi
     Casio EF-550D-1AVDF Orjinal/Replika Yardım
  • Saat zevki tamamen kişisel bir şey.

Doğal olarak çıkarım yapılmaz zaten o fotoğraftan. İnternetten alınan normal bir fotoğraf sonuçta.

Ben söyledikleri şeyden dolayı saatin fiyatı bu kadar düşebilir mi onu merak ediyorum sadece.

Siparişimi de iptal ettim az önce zaten.

Teşekkürler cevap için.
  • Saatin beyazını kullanıyorum, eğer ki cebinden 200 lira çıkartıyorsan orjinal almanı tavsiye ederim. üstüne eklersin hepsiburada`dan alırsın daha iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.