Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir sorun var bana yardımcı olabilirmisiniz align screen diye bir yazı cıktı ve + işareti var ekranda hareket edebiliyor ne yapmam lazım telefonu acamıyorum m 500 nasıl bir alet daha cözemeden bu sorunla karsılastım yardımcı olurmusunuz
  • percem kardes senın dedıklerını yapıyorum ama olmuyor. ıslemın sonu eksık gıbı. temp.dat dosyasını nerde tekrar yapıştıracagız. biraz daha detaylı yardımcı olursan sevınırım.
  • masaüstüne koyduğun temp.dat dosyasını ikinci kurulumdan sonra tekrar temp klasörüne yapıştırman gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yedi_binlik

bir sorun var bana yardımcı olabilirmisiniz align screen diye bir yazı cıktı ve + işareti var ekranda hareket edebiliyor ne yapmam lazım telefonu acamıyorum m 500 nasıl bir alet daha cözemeden bu sorunla karsılastım yardımcı olurmusunuz

SANIRM cozmus olmalısın sımdı yekadar... + isaretının ortasına basılı tutman gerek....sonra da cıkan ekrana cut ve copy dıyerek next bastııgında ıslaem tamam...
  • Arkadaşlar kurulumu anlattığım gönderimdeki sitede daha ayrıntılı bilgi var. percemler.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi percem -- 18 Ağustos 2006; 9:33:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemalettin6020

Drvanılya kardeş ;
    Ben istiyorum.İstersen tlf görüşelim
    istersen msn de konuşabiliriz
    msn adresim cemalettin@ramona.com.tr

cemalettın kardes percem arkadasımız gayet acık anlatmıs...bende asagı yukarı aynı seyı yapmıstım....sadece vkey kısmında farklı bısey yapmıstım...tum proceduru tek tek uygularsan halledersın gıbı .....
  • keymaker size bir key veriyor. o keyi setupta (ppc de) yerine yazıyorsunuz.
  • percem kardeş ;
    Daha evvel denediğimi söylediğim buydu.Fakat ingilizce mahrumiyetinden dolayı mutlu sona ulaşamamıştım.
    Bu gün şehir dışına çıkmam lazım
    Nasipse Salı günü denerim inşallah.
    Bilgi ve tecrübelerini paylaştığın için öncelikle kendi adıma ve diğer forum kardeşlerim adınına sana teşekkür ediyorum.
  • Arkadaşlar belki başka yerde geçmiştir ama göremediğimden soruyorum, casper m500 ün kalem, özellikler ekran jelatini, pil, usb kablosu gibi ürünleri bulabileceğim nette yada ist.da biryer varmı yetkili servis dışında.

Teşekkürler.
  • selam percem kardeş;
    sana mail de attım ama hem herkes görsün hem başka bilen varsa anlatsın.

benim windows mobile 5.0 yükseltmesi hakkında soruları var:

1- wm5 i yükleyince cihazda herhengi bir sorun oluyor mu sorun olunca
    wm yükseltmesinden sonra 2003 e tekrar dönebilirmiyiz
    2- mesela yükseltmeyi yaptık sonra soğuk başlangıç (cold boot) yaparsak cihaz wm5 ile mi
    wm2003 ile mi başlıyor? eğer wm5 ile başlıyorsa dil çince mi ingilizce mi oluyor?

NOT: GİTTİ GİDİYORDA PPC KALEMİ VE DERİ KILIF SATILIYOR

• casper M500 WM 5.0 GPRS AYARLARI

"START/SETTINGS/CONNECTIONS/CONNECTIONS/ADWNACED/SELECT NETWORKS/NEW" tıklanır.

"Enter name for the connections" >> *turkcell gprs* yazılır.

"select a modem" >> *cellular line (gprs)* seçilir ve next denir.

"access point name - apn" >> *internet* yazılır ve next tıklanır.

"gelen pencerdeki kısımlar" >> *boş bırakılır* >> *finish* tıklanır.

"gelen pencereden" >> *MY ISP* seçilir
    "okey-okey"

denir ve ayarları bitirilir.

ayıntılar percemler.com da...
  • Valla önceki roma dönmeyi denemedim, ppc bu haldeyken dönülür mü bilmem. Ama eski rom (042) yüklenerek 2003 se ye dönebiliriz...

Stabilliğini deneyerek göreceğiz...

* Kafama takılan biriki nokta var , kurulumdan önceki mesajımda söylemiştim.
    * Az önce de bir kilitlenme yaşadım , ama o da sanıyorum benim pc hızı ile ppc hızını karıştırıp aceleci davranmamdan kaynaklandı
    * Usb ye bağladığımda yeni bir ağ bağlantısı arıyor. Bu arada activesync çalışır durumda.
    * Resco updatelerini yüklemedi !!!

tecrübelerim bunlar...

quote:

Orjinalden alıntı: emre846

selam percem kardeş;
    sana mail de attım ama hem herkes görsün hem başka bilen varsa anlatsın.

benim windows mobile 5.0 yükseltmesi hakkında soruları var:

1- wm5 i yükleyince cihazda herhengi bir sorun oluyor mu sorun olunca
    wm yükseltmesinden sonra 2003 e tekrar dönebilirmiyiz
    2- mesela yükseltmeyi yaptık sonra soğuk başlangıç (cold boot) yaparsak cihaz wm5 ile mi
    wm2003 ile mi başlıyor? eğer wm5 ile başlıyorsa dil çince mi ingilizce mi oluyor?

NOT: GİTTİ GİDİYORDA PPC KALEMİ VE DERİ KILIF SATILIYOR

• selam
    arkadaşlar internetten okuduğuma göre bu çince rom kilitliymiş. yani 2003 e geri dönüş yok galiba bi
    sorun olduğunda ben böyle anladım bilenler paylaşsın lütfen olayı
    bi de hali hazırda wm 5 kullananlar tecrübelerini aktarırlarsa sevinirim?

ayrıca su soru hala aklımda : bu yükseltmeyi yaptıktan sonra cold boot yaparsak cihaz çince mi ingilizce mi başlıyor?bunu ingilizce dosyayı başka yerden çarptığtmız için soruyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre846

selam
    arkadaşlar internetten okuduğuma göre bu çince rom kilitliymiş. yani 2003 e geri dönüş yok galiba bi
    sorun olduğunda ben böyle anladım bilenler paylaşsın lütfen olayı
    bi de hali hazırda wm 5 kullananlar tecrübelerini aktarırlarsa sevinirim?

ayrıca su soru hala aklımda : bu yükseltmeyi yaptıktan sonra cold boot yaparsak cihaz çince mi ingilizce mi başlıyor?bunu ingilizce dosyayı başka yerden çarptığtmız için soruyorum

emre kardesım 2003se kullanırken 2-3 gunde bır hardreset atıyordum(tel cagrı gelınce donuyodu)wm 5,0 kudugumdan be rı hıc kılıtlenme yasamadım....,cıhaz sımdı daha rahat calısıyor gıbı geldı...2003 te kurdugum programların hepsını kullanabılıyorum sımdılık problem yasamadım......

ve son olarak wm5,0 2003 ten gorsel olarak cok ıyı ve gerı donmeyı dusunmuyorum

• arkadaşlar gerçekten wm5 ,2003 ten çok çok ii ve bide casper wm5 te sorun çıkarırmı felan diye soranlara cevabım eğer öyle olsaydı eten wm5 i resmi sitesinde yayınlamazdı...
    benim en çok hoşuma giden şey reset attığınızda yüklediğiniz hiçbirşey silinmiyo(hatta pili çıkarsanız dahi) çünkü wm5 ram e birşey yüklemiyor yani hergün backup yapmak zorunda kalmıyorsuz bide internette acaip bi hızlanma oluyo 2003 teki gibi habire şunu yükleyecem diye hata vermiyo...!.ve size içtenlikle söyleyebilirim ki hiçbir sorun yok gönül rahatlığıyla
    upgrade edebilirsiniz
  • selam
    teşekürler serkan_abi23 ve drvanilya kardeş
    benim terddütüm şurdan kaynaklanıyo:
    şimdi biz bu wm5'i çinceden yüklüyoruz ya bir sorun çıkar mı diyorum sonradan?
    mesela expansy de ingilizce wm5rom cd si satılıyo. sadede gelmek gerekirse wm5 i direkt ingizce
    romdan yüklemekle çince romdan yükleyip ona ingizce temp.dat dosyası atarak ingilizceleştirmek arasında ki farkı soruyorum. bu yüzden cold boot yapıldığında ya da başka zaman cihaz çinceye minceye döner diye korkuyorum. sonra çinlilerle uğraşmayalım bide çinçe sözlük filan
  • ben 3 hafta önce wm 5.0 yükledim ilk önce çince yükledim
    sonra ingilizcesini yükledim bi problem yok
    gayet güzel calısıyo fakat telefon casper olarak acılmıyo
    makina eten m500 oluyo
  • selam arkadaşlar
    çince miydi japonca mıydı derken wm5 malesef yükledim.
    çünkü m500 de telefonun dahili flashdiski uçmuş. aradım aradım bulamadım...
    settings)memory)storage kısmında total 83,47 MB in use 5,1 free 78,38 yazıyo.ama ben bunlara ulaşamıyorum.yani benim flash disk sizlere ömür
    wm5 yükleyecek arkadaşlara dikkatli olmalarını öneriyorum ki flash diske falan bişey olmasın

• SELAM
    ARKADAŞLAR GALİBA OLAYI YANLIŞ ANLAMIŞIM GECE SAAT 04 te UPGRADE YAPINCA BÖYLE OLUYOR
    BUNU DA ŞU SATIRLARDA ANLIYORUM:
    Windows-based devices are moving from using RAM as their primary storage medium to the use of flash memory. This makes the devices considerably more "bulletproof" in how their data is stored. Having a battery die, or any other sort of power interruption, will no longer result in a hard-reset of the device, as it would have on older models.
    As a secondary benefit, using flash memory will free up the battery power that was previously tasked with protecting the RAM, thus resulting in improved battery life for WM5 devices. From my experiences this far, the improvement is quite impressive.
    YANİ SORUN YOK GALİBA VESSELAM
    ÖZÜR DİLERİZ\ARAŞTIRMADAN SORU SORMAK İYİ DEĞİL

• selam arkadaşlar herkesin miraç kandilini tebrik ederim. En büyük gerçek aslında insanın kendini update edebilmesi...bu mümkün... her gece. ama bu gece önemli çünkü bu gece namazın doğum günü . Kutlu olsun
    vesselam

www.namazladirilis.com
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.