Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zip dosyası içinden 4 adet cab dosyası çıkıyor. hangisi kurulacak?

quote:

Orjinalden alıntı: serkan_abi23

http://www.eten.com.sg/main/showsection.asp?SectionID=12
    arkadaşlar bu linkteki volume patch i indirin zipin içindeki ril_patch_12.CAB dosyasını ppc ye atın ve açın sorun çözülecektir
  • wm50 ı tüm yönergeleri gözden geçirerek tekrar kur. senden önce kuran arkadaşlar başarılı oldu.. sen de yapabilirsin...

quote:

Orjinalden alıntı: karakascenk

arkadaşlar şu çince yükleyip ingilizceye sonra nasıl çevirdiniz şu aleti yaw. kafayı yicem çince. yanlış yaptık temp olayını galiba sonra alet bi açıldı ki sorma gitsin. çince:( bi yardım.... 2003 e de geri dönmeyi beceremiyorum...(
  • quote:

arkadaşlar şu çince yükleyip ingilizceye sonra nasıl çevirdiniz şu aleti yaw. kafayı yicem çince. yanlış yaptık temp olayını galiba sonra alet bi açıldı ki sorma gitsin. çince:( bi yardım.... 2003 e de geri dönmeyi beceremiyorum...(

arkadasım oncelıkle gecmıs olsun...belırtmek ıstedıgım cınce rom once kurulup uzerıne ıngılızce rom kurulmuyor... cınce rom temp dosyasıyla ıng temp dosyası degıstırılıyor....ancak cınce rom kurduysan cıhaz artık wm 5,0 olmustur ve pc ıle senkronıze etmen ıcın yenı actv senk programına (actv senk 4,0)ıhtıyacın var...google dan bulabılırsın pc ile senk ettıkten sonra tekrar proceduru takıp edersen sonuca ulasabılırsın...

• Microsoft® ActiveSync® 4.2 indirmek için tıklayın => ActiveSync 4.2

ActiveSync 4.2 ; Microsoft® ActiveSync® 4.2, Windows Mobile® tabanlı aygıtlara yönelik en yeni eşitleme yazılımıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi percem -- 28 Ağustos 2006; 12:13:28 >
  • Arkadaşlar auido patch i deneyen var mı?
  • SLM MİLLET. ben m500 ümü satıp m600 almayı dusunuyorum. ama m600 ün m500 den farkı ney yardımcı olurssanız sevinirim
  • wi-fi var gardaş...
  • Arkadaşlar bu audio patch ne oldu cevap yok mu?
  • Ayrıcawww.casper.com.tr sitesinde detay var oradan da bakabilirsin...

quote:

Orjinalden alıntı: XaVi_2008

SLM MİLLET. ben m500 ümü satıp m600 almayı dusunuyorum. ama m600 ün m500 den farkı ney yardımcı olurssanız sevinirim
  • merhaba arkadaslar:wm5,0 da sım manager dıye bı menuye rastalyamadım...ve bırısı aaradagında isim gorunmuyo..ARAYAN ISMINI GOSTERECEK VE SIM HAFIZASINDAN KAYITLARI KOPYALABILECEK BI PROGRAM tavsiyenız varmı...tesekkurler
  • Bende de "STK not supported on this SIM card" - bu cihazda STK desteklenmiyor diyor.
  • SEVGILI ARKADASLAR BEN AUDIO PATCH DOSYASINI YUKLEDIM. GAYET BASARILI CALISIYOR. SES IYI VE NET GELIYOR.. BU YENI WM 5.0 IN TURKCESINI CASPER KENDISI YUKLUYORMUS 50$ A. AMA CIHAZ GARANTI DISI KALIYOR DIYORLAR. HABERINIZ OLSUN. TURKCE PATCH DOSYASINIDA BULDUKMU TAMAMDIR ARKADASLAR. OLAN VARMI ARKADASLAR ELINDE.
  • Zip dosyası içinden 4 adet cab dosyası çıkıyor. Hangisi kurulacak?
    Hepsi kurulacaksa hangi sırayla yapılacak?

Teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: ferranti

SEVGILI ARKADASLAR BEN AUDIO PATCH DOSYASINI YUKLEDIM. GAYET BASARILI CALISIYOR. SES IYI VE NET GELIYOR.. BU YENI WM 5.0 IN TURKCESINI CASPER KENDISI YUKLUYORMUS 50$ A. AMA CIHAZ GARANTI DISI KALIYOR DIYORLAR. HABERINIZ OLSUN. TURKCE PATCH DOSYASINIDA BULDUKMU TAMAMDIR ARKADASLAR. OLAN VARMI ARKADASLAR ELINDE.
  • quote:

Orjinalden alıntı: percem

Zip dosyası içinden 4 adet cab dosyası çıkıyor. Hangisi kurulacak?
    Hepsi kurulacaksa hangi sırayla yapılacak?

Teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: ferranti

SEVGILI ARKADASLAR BEN AUDIO PATCH DOSYASINI YUKLEDIM. GAYET BASARILI CALISIYOR. SES IYI VE NET GELIYOR.. BU YENI WM 5.0 IN TURKCESINI CASPER KENDISI YUKLUYORMUS 50$ A. AMA CIHAZ GARANTI DISI KALIYOR DIYORLAR. HABERINIZ OLSUN. TURKCE PATCH DOSYASINIDA BULDUKMU TAMAMDIR ARKADASLAR. OLAN VARMI ARKADASLAR ELINDE.

hepsi aynı gibi görünüyor. zaten ikinciyi yüklemek istediğinde önce yüklediğini kaldırıyor.

ayrıca da ben yükledim ama fazla fark hissetmedim.

• ril_patch_12.CAB bu dosyayı sdcard a yukleyın. sonrada cihazdan yukleyın arkadaslar. kolay gelsın..
  • tekrar denedim ancak her seferinde kodu yapıştırdığımız pencereye ok dedikten sonra makine kilitleniyor ve o 3 soru işaretinin olduğu sayfayı kullanamıyorum. ne yapabiliriz bu konuda
    quote:

Orjinalden alıntı: drvanilya

quote:

arkadasım oncelıkle gecmıs olsun...belırtmek ıstedıgım cınce rom once kurulup uzerıne ıngılızce rom kurulmuyor... cınce rom temp dosyasıyla ıng temp dosyası degıstırılıyor....ancak cınce rom kurduysan cıhaz artık wm 5,0 olmustur ve pc ıle senkronıze etmen ıcın yenı actv senk programına (actv senk 4,0)ıhtıyacın var...google dan bulabılırsın pc ile senk ettıkten sonra tekrar proceduru takıp edersen sonuca ulasabılırsın...

• murat kardeş;
    bende aynı dertten muzdaribim.Malesef çince oldu.bir türlü ingilizce yapamadım.
    bir sonuç alırsan paylaşalım
  • karakas cenk kardeşim;
    anladığım kadarıyla şu an nettesin.
    cemalettin@ramona.com.tr msn ine eklersen şu çince yi birlikte bir çözelim
  • dostum şu an online ım listeme ekledim seni ama kapalı msn in
    quote:

Orjinalden alıntı: cemalettin6020

karakas cenk kardeşim;
    anladığım kadarıyla şu an nettesin.
    cemalettin@ramona.com.tr msn ine eklersen şu çince yi birlikte bir çözelim
  • Arkadaşlar çay içmeye çağırınca kapattım
    Hakkını helal et.İnşallah görüşürüz.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.