Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 16sinan001

senkronizasyon u ilk önce bilgisayara kur.usb yi casper a tak.bilgisayarın sağ alt köşesinde yeni donanım bulundu diye bir simge yazması lazım.yani bilgisayar görmesi lazım.programı kurup yine de casper ı görmüyorsa bilgisayar ararken sende casper da başlat a tıkla,ordanda active senkronizasyon diye bişey yazıyo.tıkla onu baglan ı seç.bu sefer bulur.

senkrasizasyon programini yukliyemiyorumki,calistir dedigimde program win32 hatasi veriyor,,,onun disinda yeni donanim bulundu diyor ordan install yapcam ama masa ustunmdeki senkranizasyon dosyasini gormyor ,casperdanda denedim ordanda bulamiyor
  • casper m500 ve win5 kullanıyorum bunu nasıl türkçe yapabilirim yardı lütfen
  • arkadaslar videolari acamiyorum nasil izleyebilirim ,wmplayer da?
  • sen ne yapacaksın windows media player ı.TCMMP adında türkçe bi program war.çalıştırmadığı formatta video yok.media player sadece .wmv formatını çalıştırıyor.
  • merhaba arkadaşlar
    ben de ağustos 2007'ye kadar garantisi devam eden, kutusu ve tum aksesuarları tamam, faurası bile duran M500'umu satmayı dusunuyorum

istanbul bostancidayim

ilgilenenler:

ecakir@gmx.net
  • arkadaşlar bende bi m500 var garantisini nerden takip etcem bilmiyorum casperın sitesinde göstermiyor ayrıca bu cihazı satmak istiyorum ilgilenenler

kafkasyali_036@hotmail.com

yada cepten:05448518532
  • SELAMLAR ÇIKINTISIZ WİRELESS KART YOK BİLGİNİZE
  • Slm arkadaşlar

Elimde m500 var acilen paraya ihtiyaçım olduğundan satıyorum ilgilenenler varsa huseyins_erz@hotmail.com msn ile görüşebilir.
  • merhaba
    ben de ağustos 2007'ye kadar garantisi devam eden, kutusu ve tum aksesuarları tamam, faurası bile duran M500'umu satmayı dusunuyorum

istanbul bostancidayim

ilgilenenler:

ecakir@gmx.net
  • MERHABA ARKADAŞLAR. BENİM BU ALETLE (M500) İLGİLİ BİRKAÇ SORUNUM VAR. BANA YARDIMCI OLACAK ARKADAŞA ŞİMDİDEN SONSUZ ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM.
    1) bu cihazın bataryasını çıkarmadan telefonu açıp kapatmak mümkün mü? (resetlemek gibi)
    2) bütün müzik ve video formatlarını destekleyen (çalan) TCPMP yüklü bende, telefonu açtığımda ilk on dakika açılıyor ama ondan sonra bidaha hiç açılmıyor. ne yapabilirim?
    3) mobilera çoklu dil paketi yüklü bende ama bataryasını bir defa çıkardığımda dil paketi siliniyor ve her defasında pc den yeniden yüklemek zorunda kalıyorum. dil paketini kalıcı bir şekilde yüklemek mümkün mü?
    4) forumun 2. sayfasında bir arkadaş gelen mesajların ekranda gözükmemesi için birşeyler yazmış (bazı ayarların yapılması hakkında) bunu nasıl yapacağımı (bilen biri varsa) daha açık bir şekilde yazabilir misiniz?
    yardımcı olacak arkadaşa çok teşekkür ediyorum ve forumunda çok yararlı olduğunu düşünüyorum.

• Saygı değer arkdaşlar elimde arızalı bi Casper M500 var.

Arıza Tesbiti casper teknik serviste yapılmıştır: Flash arızalı, loadera geçmiyor.

Casper teknik servis bana 230$ + KDV Fiyat bildirdi yaptıracak gücüm olmadığından kalan parçalar illaki arkadaşlara yardımcı olur.

BATARYASI, LCD EKRANI, KALEMİ, ŞARJ CİHAZI + MASA ÜSTÜ USB BAĞLANTISI vede KASASI yani anakart hariç herşey.

Cihazı yada parçalarını uygun bi fiyata satmayı düşünüyorum ilgilenen arkadaşlar olursa bana burdan ulaşabilirler.

Cihazın komple fiyatı: 190 YTL
    Parça parça olarak isteyen olursa pm den yazabilirler.

fatih_can06@hotmail.com

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen

• Arkadaşlar Ben Çok Cahilce Olduğunu Bildiğim Halde Bunu Sormak ZoRundayım
    Casper Hand Office imi Bilgisayara Nasıl Bağlayıp Telefonumdaki Resim vs. Gibi Dosyaları Pcme Atabilirim?
    Yalnız Bu Bana Baya Acil Gerekiyor Lütfen Cevap Verin Aşırı Cahilce Oldu Ama Öğrenmezsem OLmayacak?????(((Bu Soruyu Soran Biri Göremediğim İçin Bu Mesajı Yazdım Umarım Sorulmamıştırrr)))
  • Activesync programını yüklemen gerekir.
    Yükledikten sonra kabloyu kullanarak bilgisayara bağlarsan otomatik tanıyor sanırım.
  • merhaba

casper m500 sahibiyim, bugün alete bir şey oldu. ekran yeşil oldu test screen ve please reset to enter system yazıyor. ne yapmam gerekiyor?

selamlar..
  • sanırım o bir müddet sonra geçiyordu.. ama geçmiyorsa bilemeyeceğim
    Bir Şey Daha Sormak İstiyorum Video Çekiyorum PPcimde Daha Sonra Açamıyorum Çıkan Yazı
    "there is no application .....(.. da videonun adresi var) run the application first then open" Falan Diyor
    Tamam Uygulama Programı Yüklemem Gerektiğini Falan Biliyorum tcpmp Yükledim ama Hiçbirşey Olmadı
    Yardım Edebilecekmisiniz Acaba? Bu Arada Diğer Sorduğum Soruya Verdiğiniz Cevap İçin Sağolun
    usb Girişimde Sorun Varmış Yaptırdık Düzeldi İnş Bu Sorumada Öbürü Gibi Cevap Verirsiniz ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikrr

merhaba

casper m500 sahibiyim, bugün alete bir şey oldu. ekran yeşil oldu test screen ve please reset to enter system yazıyor. ne yapmam gerekiyor?

selamlar..
    PPC nin yan tarafında reset düğmesi var kaelmin ucunu oraya sokarak tekrar başlamasını sağla
  • soğuk reset bile attım ama birşey değişmedi. rom çökmüş olabilr mi? yani pc nin işletim sistemi çöküyor ya PPC ninde çökmüş olabilir mi? Eğer çöktüyse nasıl yeniden yükleyeceğim?
  • Arkadaşlar casper çok nazik bir makinadır.Cihaza bilmediğiniz herhangi bir şey yüklemeyin. Eğer cihazınız hiç açılmıyorsa en yakın teknik servise götürün ve gösterin. teknik servis soymaz sizi ama erken davranırsanız cihazınız en minimum zarar fiyatı ile kurtulur yoksa teknik servis sizi soyar tabiki... unutmayınki ölüyü çok yıkarsan ya.... yada .....mış.

Cihazın arayıpta bulamadığınız romları elimde mevcuttur.Ulaşmak isteyen arkadaşlar "pm" den yazabilir.

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viktor06 -- 20 Haziran 2007; 16:40:58 >
  • merhaba

istanbul bostancidayim

ilgilenenler:

ecakir@gmx.net
  • bende casper M500 var içinde Mobetra diye satışda kullandığım bir progtam var programı çalıştırdığımda bellek çok azalıyor ve işlemler yavaşlıyor. windowsun tüm eklentilerini ve telefon özelliğini kapattım. belleği nasıl artırabilirim. Mobetra için gerekli olan SQL veri tabanını bilgisyara yada Sd kart içine kurabilirmiyim. veya ram ve romu artırabilirmiyim
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.