arkadaşlar bende vista yüklü bir laptop var ancak vistayı sevmediğim için xp yüklemek istiorum. vistayıda kökünden silmek istiorum. fakat daha önceki casper marka desktopa xp yükleme denememden öğrendiğim kadarıyla yeni pclerde vista yüklü ise xpyi engelliyor ve şu hatayı veriyor''üfletim sistemi hatası''(yanlış yazmadım) donanım driverlerini bulabilirim o sorun olmaz ancak formatı nasıl atabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim... google ve donanım haberde bu konuyu araştırdım ancak sağlıklı cevaplar bulamadım şimdiden teşekkürler...
nlite yardimiyla sata driverlari gomeceksin donanimhaberde bunla ilgili konu vardi anlatimli nlite diye arastir
sp3 gömülü bir xp cd si bulabilirsen zaten sata driveri gömmene pek gerek kalmıyor hazır yapılmışları var yani onlardan bulup indirebilrisen işin çözülür perfectxp bunlardan bir tanesi mesela umarım reklama girmiyordur verdiğim isim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme