Şimdi Ara

Casper Nirvana CN.HBI4200B F/P Olarak Nasıl??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bende merak ediyorum konu hakkında bilgi pls
  • Kimseden yorum yok mu??
  • SaNaLFaci@ kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_87742962/tm.htm
    buraya davet edıyorum ve az pc markalarını araştır tavsiyesinde bulunuyorum.
  • Teşşekür ederim.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanQQ -- 30 Mayıs 2017; 17:31:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLOSE-THE-PRO

BEN BU ÜRÜNÜ SİPARİŞ VERDİM.BU PARAYA BÖYLE KALİTE BULDUĞUMA HAYLA İNANAMIYORUM.NE DE OLSA -CASPER- BİLGİSAYAR ÇOK HIZLI.BEN ÇOK OYUN OYNADIĞIM HALDE.2020 YILINA KADAR GÖTÜRÜR.BUNUNLA EŞDEĞER BİR BİLGİSAYAR;1699TL AYNI PERFEORMANS 'HERŞEYİYLE' ALMANIZI FAZLASIYLA TAVSİYE EDERİM.TEŞEKKÜRLER.

o casper laptop sana max 1 yıl dayanır casper bilgisayar en dandik en kalitesiz bilgisayar markasıdır.ayrıca o laptoptaki ekran kartı dandik bir ekran kartı nasıl 2020 ye kadar dayanıyor merak ediyorum.yada dalga geçiyorsunuz bizimle

• Hergün yeni bir şey çıkıyor 2020 değil en fazla 2016 diyorum ben daha da yükseltemem :D :D.
  • MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanQQ -- 30 Mayıs 2017; 17:32:1 >
  • quote:

BENİM OYNUCAM OYUNLAR WOLFTİME VE MİNECRAT BUNLARI DA KALDIRMAZSAAA.VE BİLGİSAYARCI BANA 4 YIL RAHAT KULLANIRSIN DEDİ.BEN MALIMIN DEĞERİNİ BİLDİĞİM İÇİN 6 YIL DAYANIR BANA

peki tamam ama 3 4 ay sonra bu laptop ısınıyor deme ama
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanQQ -- 30 Mayıs 2017; 17:32:31 >
  • quote:

NEDEN ISINSIN Kİ. BU ARADA 2GB PAYLAŞIMLI EKRAN KARTI VE 4GB RAM BU OYUNLARI kasmadan OYNATIR MI?GERÇEK CEVAP VERİN LÜTFEN ATMAYIN

arkadaşım sen kafandan kararı vermişsin zaten biz ne desek boş umarım yanılmam ama şimdiye kadar hiç yanılmadım.o laptopda ekran kartı yok paylaşımlı intel 4600 hd ekran kartı var anca küçük oyunları açar pes 2013 max.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

quote:

NEDEN ISINSIN Kİ. BU ARADA 2GB PAYLAŞIMLI EKRAN KARTI VE 4GB RAM BU OYUNLARI kasmadan OYNATIR MI?GERÇEK CEVAP VERİN LÜTFEN ATMAYIN

arkadaşım sen kafandan kararı vermişsin zaten biz ne desek boş umarım yanılmam ama şimdiye kadar hiç yanılmadım.o laptopda ekran kartı yok paylaşımlı intel 4600 hd ekran kartı var anca küçük oyunları açar pes 2013 max.

Alıntıları Göster
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanQQ -- 30 Mayıs 2017; 17:32:59 >

• quote:

quote:

ASLINDA KAFAMDAN KARAR VERMEDİM.BU YORUMU BİLGİSAYARI SİPARİŞ ETTİKTEN SONRA YAZDIM.(GERİ DÖNÜŞÜ YOK) VE PES 2013 KÜÇÜK BİR OYUN MU SANKİ ? KEŞKE BİRAZ DAHA ARAŞTIRIP ALSAYDIM

büyük bir oyun mu ? benim 10 yıllık masaüstü bilgisayarım bile açıyor o oyunu dedigim gibi inşallah yanılmam ama şimdiye kadar hep dogru çıktım.

• Casper laptop ALINMAZ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

ASLINDA KAFAMDAN KARAR VERMEDİM.BU YORUMU BİLGİSAYARI SİPARİŞ ETTİKTEN SONRA YAZDIM.(GERİ DÖNÜŞÜ YOK) VE PES 2013 KÜÇÜK BİR OYUN MU SANKİ ? KEŞKE BİRAZ DAHA ARAŞTIRIP ALSAYDIM

büyük bir oyun mu ? benim 10 yıllık masaüstü bilgisayarım bile açıyor o oyunu dedigim gibi inşallah yanılmam ama şimdiye kadar hep dogru çıktım.

Alıntıları Göster
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanQQ -- 30 Mayıs 2017; 17:33:57 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

kardeşim şu anda ben bilgisayarımı kullanıyorum. bu bana 2030 yılına kadar çok rahat gider. hiç öyle yok artık deme.pes 2014 gta 5 fifa 2014 hepsini kasmadan oynatıyor.bu arada ekran kartı da var 3 gb paylaşımlı deil.oraya çyle yazılmış.VE SEN BİR DAHA BİLGİSAYAR YORUMLARI YAPMA Bİ ..... ANLAMIYORSUN BARİ BİLGİSAYAR ALACAKLARI VE (GERÇEKTEN) BİLGİSAYARDAN ANLAYANLARA ENGEL OLMA

bak birader canım zaten sıkkın yemin ediyorum ceza almaktan korkmam seni burada küfür manyagı yaparım anladın mı ? onun için bas git ne bok yiyorsan ye.

• Miachoo yi umursamayın kendisi Türk markası düşmanıdır şuan Apple marka telefonuyla Starbucks dan yazıyordur neyse kardeş özellikleri fiyatına nazaran iyi duruyor 2500 TL lik Apple la aynı özelliklerde lakin stabilitesini bilmiyorum kaç ay veya kaç yıl gider ki bana göre baya gider sizin oynadığınız oyunlara casper a atılan lafların %70 i bilmeden atıyor örneğin iç düzeni çok kötü halbuki diğer laptoplarla aynı çok ısınıyor diyorlar diğerleri gibi 2300 watt lık süpürge sesi çıkaran oyun fanı takarsanız ısınmaz birde alüminyum kasaysa ısıyı emer olmadı bir laptop soğutucu alırsınız .( 2500 lük Apple ın içinde 500 TL ilk Apple programı var bunu size laptopla birlikte direk tam sürümünü sattıklarından pahalıdır ve Apple adına bir 500 TL daha marka sonuçta , mac OS çok iyi değil 2 2 4 desteklediği oyun sayısı bile meçhul o paraya MSI almak daha mantıklıdır tabi film şarkı düzenleyeceğim demiyorsanız )

kardeş takma kafana 2ay sonra konu aççak wolfteam kasıyor yardım forum veletlerle doldu

• Kıymalı makarna kaç senedir casper kullanıyorsun ? Benim teyze oğlunda var arasıra oynarız pc im bozukken aldım 2-3 gün soğutucu falan olmadan kullandım hiç tıl demedi oynamak için yükledim oyunlarında hiç kasmadı bir de saatlerce oynamama rağmen ben buna dayanarak yazıyorum ve bazı formlarda ve sözlüklerde gördüğüm olumlu yorumlara :) ( bu arada 2 bin in üstünde casper alacaksanız almayın kronik sorunları var fazla güçle stabil çalışmıyor ucuz modelleri daha stabil )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkarun -- 8 Mayıs 2014; 20:47:55 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.