Şimdi Ara

Cayman performans figürleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Performans figürlerini bilmem ama, sıradışı dans figürleri ilgi çekici hakikaten izleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: cestvrai

sevgili hicks,

5870 msrp 379 usd olmalıydı yanlış hatırlamıyorsam ABD'de
    o dönem verdigi performansa göre oldukca iyiydi
    gtx285 400usd civarı satılıyordu %20 yavaş oldugu halde

399$ olmasi lazim... Su an Turkiye fiyati ise 400$+KDV.'dir, dikkatinizi cekerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

Cayman performans figürleri

kasanınızı fazla sıcak tutmamaya bakın alev alabilir

sağlam cf olur
  • Son gelen bilgilere göre 6970 1920 shader ile gelmeyecek görünüyor.6970 1536 shader ile tahminim gtx 580'nin ensesinde olacaktır. AMD Nvidia'ya oranla maliyeti düşük olduğu için agresif bir fiyatlandırılması olabilir.
  •  Cayman performans figürleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

GTX 570 hep aynı fpsyi vermiş!

Çözünürlükler farklı ya, ondandır.

şu hep aynı fpsyi vermiş muhabbetlerine hasta oluyorum..

• kayman
  • gtx 580 daha 5970 e bile rakip olamadı.. 6990 5970 den daha iyi olacağına göre 6990 580 i fena tokatlar diye düşünüyorum... 6970 de genel kanı +-%5 performans vereceği yönünde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

gtx 580 daha 5970 e bile rakip olamadı.. 6990 5970 den daha iyi olacağına göre 6990 580 i fena tokatlar diye düşünüyorum... 6970 de genel kanı +-%5 performans vereceği yönünde..

+356841657236412846699 kaymanın gideri var ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

GTX 580, 6970'nin değil 6950'nin rakibi olacak diyenler vardı

Buradan anlaşıldığı kadarıyla 6970, GTX 570'in rakibi olarak konumlandırılıyor. Ama performans olarak GTX 580'e çok yakın.

Gerçi fiyat olarak 6970, 580le ayın fiyatta olaca maa ???

Benim elimdeki benchmarklar bunlar değil ama buradaki figürleri doğruluyor.

rüyalarına son verdin kötüsün anni bro

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

GTX 580, 6970'nin değil 6950'nin rakibi olacak diyenler vardı

Buradan anlaşıldığı kadarıyla 6970, GTX 570'in rakibi olarak konumlandırılıyor. Ama performans olarak GTX 580'e çok yakın.

Gerçi fiyat olarak 6970, 580le ayın fiyatta olaca maa ???

Benim elimdeki benchmarklar bunlar değil ama buradaki figürleri doğruluyor.

rüyalarına son verdin kötüsün anni bro

Ya iyi güzel de bu tablolara göre AMD 6970 Nvidia 570'e göre ortalama olarak %25 daha hızlı görünüyor. Yapılan testlerde 580 serisi 570'e %25 fark atamıyor. O zaman buradaki sonuçların doğru olduğunu varsayıp orantı kuracak olursak 6970 serisi 580 serisinden de hızlı... Arkadaş şu kart çıksın artık da bitsin bu spekülasyonlar artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: CESAJANS

Eğer bu söylentiler doğru ise!!!!
    Ati fanları için ne yazıkki çok "epic fail" bir durum oluştu, Bağzı teknoloji ağşığı arkadaşlar!! normal şartlarda inanılması güç iddiaları bir kaç gündür farklı topicler açarak sürekli %30 hatta daha da fazla farklar ile gtx580'i devireceğinden ezeceğinden bahsettiler :)
    GTX 580 ile aynı gücü harcıyacak bu durumda demekki en az onun kadar ısınacak buda demekki elektrik santrali espirileri, yumurta muhabbetleri dönecek, az biraz daha pahallı yada az biraz daha ucuz olacak,
    Yine Ati fanboy'lara göre gereksiz eklentilere sahip olan ( cuda, fizik-3d ) GTX 580' e de rakip olacak? Peh....
    Ne yazıkki bu kart benim beklentilerimi bile karşılamaktan oldukça uzak, ben % + - 5 olur diye düşünmüştüm.
    Birde şu var ki, sanırım gecikmenin nedeni gpu yu olabildiğince hızlandırmak isteyişleri idi. Böylece gerçek rakibi olan GT580 e olabildiğince yaklaşmak istediler.
    Bu durum böyle olduysa oc açısından da son derece kısır bir hd6970 şle karşılaşmış olacağız
    Diğer komik bir durum ise amd nin çok büyük bir gelişme göstermesi yorumları, olacaktır.
    N diyeyim geçmiş ola!!!

Normal fanatik yaklaşımlara göre ise , "Bu kart ölü doğdu"

amd 6990a yetişir belki bir fizik pırtısı gerçi 2011de geldi yada çamur atarlarlarken atifanboylar (ati kartlara bu teknolojiden eser yok sıfır katkı physx+cuda+3d vision)olmamasına rağmen nvidia physx sadece cam kırıkları havada uçuşan toz parçaçıkları olurken yeni kartlarda hala amd dirt2 dicekmi? amd yine fiyat kozunu kullancak her zamanki gibi...
    amd 6970 880 -900mhz gpu ise hızıyla gelir 28nm kartlar gelene kadar idare edicez bunlarla
    birde genelde nvidia kartlar son dönemlerde daha fazla watt vs çekmesi çok büyük sorun teşkil ediyor vs deniyor 3-5wattın hesabını yapıcaksın ama bir ekran kartına 1000tl verceksin bu kişinin kullandğı sistem 2000tl civarıdır zaten 3-5wata bakan mete can editons 5770 alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 11 Aralık 2010; 4:01:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cestvrai

yabancı bir forumda bir arkadaş en güzel yorumu yapmış

From AMD's slides it looks like HD6970 will be closer to GTX 570 than GTX 580.
    From "Nvidia confidential" it looks like HD6970 will be on par with GTX 580.
    The world must be coming to an end...

Harika ya

• quote:

3-5wata bakan mete can editons 5770 alır
    Gaipten sesler mi duyuyorum diyordum meğer biri kulaklarımı çınlatıyormuş.
    Demirci, sen bir de kartın çıkışından sonra gör şamatayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

quote:

3-5wata bakan mete can editons 5770 alır
    Gaipten sesler mi duyuyorum diyordum meğer biri kulaklarımı çınlatıyormuş.
    Demirci, sen bir de kartın çıkışından sonra gör şamatayı.

onu bunu bilmem mete can gtx 570den sonra işler karışdı hemen üretim tesislerine geliyorsun ati 5770 etkisi yapıcak bir kart lazım bize

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CESAJANS

Eğer bu söylentiler doğru ise!!!!
    Ati fanları için ne yazıkki çok "epic fail" bir durum oluştu, Bağzı teknoloji ağşığı arkadaşlar!! normal şartlarda inanılması güç iddiaları bir kaç gündür farklı topicler açarak sürekli %30 hatta daha da fazla farklar ile gtx580'i devireceğinden ezeceğinden bahsettiler :)
    GTX 580 ile aynı gücü harcıyacak bu durumda demekki en az onun kadar ısınacak buda demekki elektrik santrali espirileri, yumurta muhabbetleri dönecek, az biraz daha pahallı yada az biraz daha ucuz olacak,
    Yine Ati fanboy'lara göre gereksiz eklentilere sahip olan ( cuda, fizik-3d ) GTX 580' e de rakip olacak? Peh....
    Ne yazıkki bu kart benim beklentilerimi bile karşılamaktan oldukça uzak, ben % + - 5 olur diye düşünmüştüm.
    Birde şu var ki, sanırım gecikmenin nedeni gpu yu olabildiğince hızlandırmak isteyişleri idi. Böylece gerçek rakibi olan GT580 e olabildiğince yaklaşmak istediler.
    Bu durum böyle olduysa oc açısından da son derece kısır bir hd6970 şle karşılaşmış olacağız
    Diğer komik bir durum ise amd nin çok büyük bir gelişme göstermesi yorumları, olacaktır.
    N diyeyim geçmiş ola!!!

Normal fanatik yaklaşımlara göre ise , "Bu kart ölü doğdu"

amd 6990a yetişir belki bir fizik pırtısı gerçi 2011de geldi yada çamur atarlarlarken atifanboylar (ati kartlara bu teknolojiden eser yok sıfır katkı physx+cuda+3d vision)olmamasına rağmen nvidia physx sadece cam kırıkları havada uçuşan toz parçaçıkları olurken yeni kartlarda hala amd dirt2 dicekmi? amd yine fiyat kozunu kullancak her zamanki gibi...
    amd 6970 880 -900mhz gpu ise hızıyla gelir 28nm kartlar gelene kadar idare edicez bunlarla
    birde genelde nvidia kartlar son dönemlerde daha fazla watt vs çekmesi çok büyük sorun teşkil ediyor vs deniyor 3-5wattın hesabını yapıcaksın ama bir ekran kartına 1000tl verceksin bu kişinin kullandğı sistem 2000tl civarıdır zaten 3-5wata bakan mete can editons 5770 alır

• quote:

ati 5770 etkisi yapıcak bir kart lazım bize

e tabi boyle bir etki kucumsenemez

• steam oyuncularının kart istatistikleri değilmi bildim dimi
  • @ annihilator

gelen kutusuna mı bakmıyorsun muhatap mı olmuyorsun bilelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 11 Aralık 2010; 12:09:04 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.