Şimdi Ara

★CCCP★ Savaş Klanına oyuncu aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni kurduğum savaş klanına oyuncu arıyorum. Daha önce Bir kaç klana katıldım ancak oyuncuların savaşlara ilgi göstermemesi, savaş kalelerini boş bırakması yüzünden bu klanları bırakmak zorunda kaldım. Çok oyuncudan ziyade az ama nitelikli oyun arkadaşları arıyorum.

Savaşları kazanıp, kaybetmek hiç bir zaman sorun değil. Sonuçta bu bir oyun. Maksat eğlenmek ve keyifli zaman geçirmek. Çok hırslı klanlar gibi "sen şöyle yapacaksın, sen oraya saldıracaksın, sen bunu vereceksin, sen şunu bağışlayacaksın" gibi cümlelere yer yok. Daha önce belirttiğim gibi bu bir oyun. insanların stress atması ve eğlenmesi için yapılmış bir platform. egoları tatmin etme yeri değil.

Aradığım kişilerin köyünün güçlü olmasının bir önemi yok. Leveli ve köy seviyesi ne olursa olsun savaşlara katılım önemli. Kazansakta kaybetsekte beraberiz ve ortağız 10 tane savaş yoldaşı olsak yeter. Böyle düşüncelere sahip arkadaşları aynı çatı altında toplamaktan ve görmekten mutluluk duyarım.

Klan ismi: CCCP

Klan etiketi: #QPLUGQRC

★CCCP★  Savaş Klanına oyuncu aranıyor ★CCCP★  Savaş Klanına oyuncu aranıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.