Şimdi Ara

cd rom sorunu-acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lg cdrom okumamaya başladı.bazen okuyor bazen okumuyor.ne yapmalıyım???

• lensini temizle içini acıp ama garantisi warsa servise gonder garantisi yoksa lenside temizlediysen olmadıysa son umut kafa kablosunu degiştir onun için bir bilgisayarcıya gitmen lazım onlar yapar oda olmazsa yenisini aL :) kolay gelsin
  • cdrom temizleyici setlr var arkadaşım o senin işini görür.
  • peki bu kafa temizleyiciler var,onlar işe yarar mı???
  • yarar oda olur bnm yazdıklarım sırayla yapacagın seyler kolay gelsin
  • lens tozlanmış olabilir. iyi bir lens cleaner al temizle. olmazsa garantisi varsa servise götür. kolay gelsin.
  • teşekkürler!!!
  • ben lg cd romların 52x modellerinin sorunlu olduklarını düşünüyorum çünkü çok şikayet var bu lg cd rom 52 x modellerindense eğer parti olarak üretildi .. ve sorunlu olarak çalışıyor piyasada ucuz olarak satılır dükkanlarda mağazalarda bolca bulunuyor cünkü elde kalanları eritmeye çalışıyorlar.
  • merak etme benim asus 52*24*52 de 20 saniyede okuyo ve de sadece yazılabilen cd ye yazıyo.. re-writable cd ye yazmıyo.... ! hayatımda bu kadar çok küfür ettiğim bir başka bilgisayar donanımı daha yoktur... ! lanet olsun ömürleri mi bitiyor bunların yahu asuslgtüm cd romlar !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.