Şimdi Ara

CD-Writer Önerin Baa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer bulabilirsen TOSHIBA kesin bir numara...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Ya şu bilmem kaç aydır kullanıyorum bir sorunum yok ibaresini artık kaldıralım. Evet siz sorun yaşamıyorsunuz ama diğerleri yaşıyor işte. Siz ballısınız yaşamamışsınız veya diğer taraf şansız yaşıyor. Önemli olan bu sorunun en az hangi marka da çıktığıdır. En çok LG sorunlu. Bu markayı almayın, alanları da uyarın. Ömrü diğerlerine nazaran daha az kalitesi ve hızı da daha yavaş. Yanlışım varsa düzeltin. Diğer büyük markalardan 2 dolar daha fazla verip almak varken Lg niye. Ayrıca Trde en çok taklidi bulunan ya da daha doğrusu dandik model bulunan marka Lg. Samsungu ve Asusu hatta philipsi her zaman alın, yıllarca kullanın. Özellikle samsung daha uzun verdii garantiyle öne çıkıyor. Ayrıca da ben yıllardır kullanıyorum daha bişicik olmadı diyenler de inanmayın. Canlı tanığıyım arkadaşa Lg cd-rom alma Lg writer alma bozulur dedim inanmadı gitti aldı. Diğer arkadaşı Lg kullanıyormuş bişi olmuyormuş mumuş dedi. Peki ya şimdi, 2 cdden bi tanesi ya bozuk yazılıyor ya yanıyor. Kimse ucuz mal alacak kadar zengin değil

ee şimdi sana nasıl inansınlar bazılarıda philipsden hiç memnun değil bence kişiden kişiye değişir plextorun bile kötüsü çıkar adam bir daha sakın ha plextor almayın der

• lite-on 52x cd yazıcı da başarılı bir ürün.
  • Asus veya Samsung al bence
  • gardeş sen beni dinle git SAMSUNG AL YADA SONY AL asus ve LG den uzak dur bence çünkü bazen cd yi okuyamıyor sen samsung yada AOPEN AL
  • Piyasada TOSHİBA nın BOX optik Sürüclerini bulan varmı.
  • Lg 52x"24"x52
    Aopen 52x24x52
  • piyasada en çok bulunan ve hem fiyatı uygun olup hemde kaliteli olan sadece tek writer var oda lg 52 bunu al
  • falla ben çevremdeki insanlara bilg. toplarken yada optik sürücü alacakları zaman LG den uzak durmalarını söylüyorum.Ben Lg'de kullandım Aopen'de Asus'ta içlerinde kırıp atmak istediğim ama bir sğre sonra gerek kalmayarak kendisi çalışmayı reddeden LG oldu!
    samsung al Aopen al pilipsin 52x32x52 olanından al
  • abi lg al 52 32 52
  • lg
  • LG audio cd lerde sorun oluyo demiş bi arkadaş bu güne kadar o kadar audio çektim bi kere bile sorun çıkmadı.Samsung la LG arasında hiç fark yok ben LG den çok memnunum bütün arkadaşlarım da kullanıyo daha hiç şikayet eden duymadım...
  • samsung 8mb cachelisini bulursan al derim aopenide göz ardı etmemelisin fazla düşünme alt tarafı bi wrtiter alacan canını bu kadar sıkma
  • Arkadaşım dergi testlerinde başarılı gösterilenlerin dışında ne varsa al bence.Çünkü dergilerin derdi başka.Biz kime güvencez bu ülkede yaaa...Benim LG CDWRITER 1 yıldır hiç sorun yapmadı.Tek bir cd de bile problem olmadı.Sadece bunu belirtmek isterim sana.
  • ucuz bişi olsun ben arada bi cd çekerim diosan al lg çık işin içinden ama ben gün gelir arka arkaya 10 tane 20 tane cd çekicem diosan da al plextor bidaha hiç kafanı yorma derim ben yamaha kullanıyorum ama artık üretimi yok yinede lg alırken düşün çünkü gerçekten optik lensleri çok iyi performans vermiyo...
  • hız istersen aopen al sağlam olsun dersn lg al kalite istersn plextor al
  • performans+Garanti =Philips.. diğerlerinde cd kırma bozulma gibi bişey oldu mu deneyip bakıp 2 hafta bekletip.. Kafa mı buluyo bunlar be. çalışıyo bu deyip aynı sakat malı elinize geri vermek gibi bişey yok..

21*12*40 gibi 10 cd de geberen dandik malı verdim.
    ertesi gün 52*24*52 aldım mis gibi
  • Teac da alabilirsin gayet kaliteli.......
  • lg lg lg
  • Ya arkadaşlar. Ben Samsung 52x32x52 CD-RW kullanıyorum. Acayip birşey var benim cdrw da. Nero ile kullanıyorum kullandığım cd ler ise hep max 56x ile yazılabilen princolar. Yalnız bunun ilk yazma hızı 52x ikinci yazma hızı 32x olması gerkirken bendeki ilk yazmasında 32x ikinci yazmasında 52x oluyor anlamadım gitti ya. Sizinde böyle mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.