Şimdi Ara

CE 30005-8 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazar günü rdr2 aldım oyunu 2-3 günde zorla indirdim ama oyunda bozuk veriler hatası verdi silip tekrardan yüklemek zorunda kaldım tekrar yükledim bu sefer CE 30005-8 hatası verdi nasıl çözebilirim hdd de sorun olabilir mi yoksa oyunu indirirken mi olmuş olabilir veritabanını yeniden oluşturmayı denedim olmadı bi yardım eder misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS4 Uygulama Başlatılamıyor CE-30005-8 Hatası Çözümü

CE-30005-8 hatası, PlayStation 4 konsollarında uygulamalar başlatılmaya çalışıldığında ortaya çıkabilir. Bu hatayı gidermek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• Konsolunu yeniden başlat: Konsolunu kapatıp fişini çek. Birkaç dakika bekledikten sonra fişini tekrar tak ve konsolu aç.
    • Uygulamayı sil ve yeniden yükle: Hatalı uygulamayı sil ve PlayStation Store'dan tekrar indir.
    • Veritabanını yeniden oluştur: Konsolu Güvenli Modda başlat ve "Veritabanını Yeniden Oluştur" seçeneğini seç.
    • Konsol yazılımını güncelle: Konsolunun en son yazılım sürümünün yüklü olduğundan emin ol. Güncellemeleri Ayarlar > Sistem Yazılımı Güncelleme aracılığıyla kontrol edebilirsin.
    • Konsolu fabrika ayarlarına sıfırla: Bu, tüm kullanıcı verilerini ve ayarlarını sileceği için son çare olarak denenmelidir. Konsolu fabrika ayarlarına sıfırlamak için Güvenli Modda "PS4'ü Başlat" > "PS4'ü Sıfırla" seçeneklerini seç.
    • Yardım için Sony ile iletişime geç: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Sony Destek ile iletişime geçerek yardım isteyebilirsin.

Hatanın devam etmesi durumunda, konsolunun bir donanım arızası olması muhtemeldir. Onarım için Sony Destek ile iletişime geçmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu sorun Hdd hatasın'dan dolayı çıkar, bad sector ya da bozuk veriler olabilir. Bunu anlamanın tek yolu var. Oyunu Usb taşıyıcıya kurmak. Oradan deneyin eğer sorun devam ederse demekki indirirken hata oluşuyor o zaman da internetin iyi olduğu yerden ya da zamanda indirmeniz gerekiyor.Eğer taşınabilir hdd'de sorun olmadıysa cihazı servise yollamanız gerekir.

Taşınabilir hdd ye kurup deneyin. En makulu bu gibi görünüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.