Şimdi Ara

çekiliş tamamlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

nikim : ismail4104
  • pokemonları seviyorum ve tam bana göre bir oyun en önemli olanı da türkçe olması
  • www.pokemoncraft.com kendi dalında en iyisi dir bana göre farklı dil seçenegi ile gerçekten rakiplari arasında en iyisidir oyunun türkçe olması
    admine her zaman ulaşabilmemiz bu oyuna dahada fazla renk atıyor

inşallah ileridede ALLAH'ın izni ile dahada ilerleyecek tek kelime ile mükemmel

NİCK:ASPOLGENN

İNŞALLAH İHTİYACI OLAN BİRİNE ÇIKAR:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspolgenn -- 19 Haziran 2010; 17:11:35 >
  • sana katılıyorum gm allah tüm şehit yakınlarına sabır versin askerlerimize güç analarına babalarına direnç wersin .........

ben oyunda en çok arkadaş ortamını seviyorum xD

kazanmayı isterim ama kazanamassam seçkin abi kazansın bare :P xD

benim nick = crayzer
  • Türkce olması,Türk Yapımı olması,Hilesiz olmasindan seviyorum,
    Nick.Hushus
  • türkçe ve dürüst bir oyun olduğu için muhteşem nick=hummelclub
  • türk yapımı olması hile ve hatann olmaması sebebiyle oynayınca zevk alıyorum bunun için seviyorum

nick: lekad
  • Ekle
    Bu arada oyunun süper
    nick ...
    ?
  • Eklersen nick : BLackBuRn
    Oyunda bug , hile yok.
  • Bu oyun şu ana kadar en iyi pokemon oyunu.Bu oyunu yaptığı için CeFurkan'a teşekkür ederim.

• Bu oyun oynadığım en iyi pokemon oyunu.O yüzden oyunu kuran CeFurkana çok teşekkür ederim.

• nick: farukkum

oyunda en çok bu çekiliş bölümünü seviyorum:)
  • hımm Zapdos kaçmaz

nick: kaos
  • diğer oyunlardan daha zevkli ve eğlenceli ayrıca türkçe olması da oyunun diğer bir güzelliği

oyundaki adım: emrex18
  • bu çekilişe katılabilmek için 2 gündür rozet topluyorum ;-) pokemoncraft oyunu gerçekten çok eğlenceli ve sürükleyici...

nick: ebbap
  • Oyunun en iyi özelliği ilerlemek için emek sarfetmenin lazım olması bence böylece oyun zor,çekici ve sürekli hale geliyor.Bu tür uygulamalarla oyunun güzelliğini katlıyorsunuz teşekkürler... İsim : Snopy01
  • bu sefer gece 2 de bitecek demek
  • oyunda bug ve hile yok admin e de genellikle ulaşmak mümkün bu yüzden oyunu oynuyorum .

oyun nick'i:herdie
  • Zaman geçirmek için web tabanlı bir oyun araken pokemoncraft ı buldum, iyi etmişim. Oyunun hem Türkçe olması hem de hatasız olması bence en iyi yönleri.
    Oyundaki nickim: hamdicem61
  • evet arkadaslar son 47 dakika

hafta sonu oldugu için bu gece cekilis 2 de
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.