Şimdi Ara

CEM ADRİAN (DÜNYANIN GÖRDÜĞÜ EN İLGİNÇ SES)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet abartmıyorum gerçekten öyle. Geçen gün televizyonda gördüm, sıradışı bir şahsiyet.. Gazetelerdeki alıntıları buraya aktarıyorum, ne demek istediğimi anlarsınız okuyunca.. Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım diye bir albümü çıktı. Emule'den bulup indirdim. Şarkıların hepsi süper olmasa da Cem Adrian'ın sesi en az bir kere dinlenilmeyi kesinlikle hakediyor. Emule veya herhangi bir yerden albümünü indirip dinleyin. Ne demek istediğimi anlarsınız. Aşağıda sesi hakkında yazılan yazıların linkleri var. Bence bir göz gezdirin..

http://www.milliyet.com.tr/2005/02/17/pazar/apaz.html
    http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,nvid~536416,00.asp

SES TELLERİ NORMAL BİR İNSANIN SES TELLERİNDEN ÜÇ KAT DAHA UZUN..
    Aynı parçada, ardı ardına bas, bariton, tenor, alto, soprano, koloratür soprano seslerini çıkarabiliyor

• adam aynı anda bir kadın sesi ve erkek sesi çok rahatlıkla çıkarabiliyor. çok ama çok ilginç bir ses özelliği var.
  • arkadas edirnelidir bu arada radyo su da uzun yıllar calıstı. albumde radyoda calısırken yaptıgı duzenlemelerden olusuyo cok ilginc bi ses ve cok ilginc bi album
  • quote:

Orjinalden alıntı: Northern

adam aynı anda bir kadın sesi ve erkek sesi çok rahatlıkla çıkarabiliyor. çok ama çok ilginç bir ses özelliği var.
    neymiş bu adam böyle beaa
  • enteresan birşey hoş
  • ya bunu direkt bir link yokmu,birisi verse
    Suan hicbirsey yüklü degil makinede.
  • Adını duymuştum da,,ben de merak ettim sesini..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SARKILARINI BULAMAZMIYIZ Bİ YERDEN
  • Mailini yazanlara atabilirim bir ara. Tüm albümü var. Yalnız 'albüm süpper' falan diyemeyeceğim ama bu ilginç sesi bir dinlemek lazım. O kadar farklı sesi hiç bir şekilde zorlanmadan söyleyebiliyor ve trombon, saksafn sesi falan çıkarıyor ağzından. Şarkılarda duyulan tüm insan sesleri ona ait..
  • crossfire1@gmail.com
    1 adet şarkısını göndersen yeter. Merak ettim şimdi.
  • iyi has cok tiz sesleri çıkartabiliyor, ama sesi pek güzel gelmedi bana
  • ben albümü satın aldım bence ben bu şarkıyı sana yazdım ı mutlaka dinleyin sözler ve ses sizi cok sasırtacak
  • ozcanozmen@gmail.com çok merak ettim herifi..

bi atarsanız sevinirim..
  • DÜNYADA SADECE BİR KİŞİNİN SESİ 5.5 OKTAVA SAHİPTİR ODA KIZILDERİLİ SOYUNDAN GELEN YMA SUMAC DIR... 5.5 OKTAVLIK SESİYLE DÜNYADA TEKTİR..VE SESİYLE KRİSTAL BİR BARDAĞI KOLAYCA KIRABİLMEKTEDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HYDRA -- 3 Mart 2005, 20:07:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Northern

adam aynı anda bir kadın sesi ve erkek sesi çok rahatlıkla çıkarabiliyor. çok ama çok ilginç bir ses özelliği var.

.bne mi yoksa
  • ya ne biçim bir yorumdur bu ya...
  • melikearslan81@gmail.com
  • bu sabah tv 8 de çıktı hakketen çok ilginç
  • ya bana güzel bir şarkısını atsan yeter kaynare@gmail.com merak ettim valla.
  • sarksiini bi yere upload etseniz .. banada gonderirmisin cok mrk ettim walla..

mc_jjohny@yahoo.com

saol
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.