Eve gittğimde diğer şarkılarını da upload ederim.. Böyle nice adamlar keşfedilmeden ölüp gidiyor. Düşününce garip geliyor insana..
bende buldum inince hemen bakıcam çok merak ettim...
You have requested the file Cem_Adrian_-_Cem_Session.mp3 (5345279 Bytes). This file has been downloaded 10 times already. IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!
We are really sorry, but you have downloaded 19913 KB in one hour. In order to finance this webspace, downloads just HAVE to be limited for free-users. This file would exceed your download-limit. Please wait or support us by getting a PREMIUM-Account. It is just a one-time fee and you will have access instantly. If you did not download anything at all and you still get this message, you are using a (transparent) proxy-server. Please see our FAQ.
falan filan diyor linkte:(
Aşağıda Free diye yazıyor,ona bas,bekle 60 saniye
quote:
Orjinalden alıntı: **melike**
You have requested the file Cem_Adrian_-_Cem_Session.mp3 (5345279 Bytes). This file has been downloaded 10 times already. IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!
We are really sorry, but you have downloaded 19913 KB in one hour. In order to finance this webspace, downloads just HAVE to be limited for free-users. This file would exceed your download-limit. Please wait or support us by getting a PREMIUM-Account. It is just a one-time fee and you will have access instantly. If you did not download anything at all and you still get this message, you are using a (transparent) proxy-server. Please see our FAQ.
İndiremiyorsan e-mailini ver göndereyim
tüm albümüne şöyle bi baktım da çok enteresan deil..fazla hoşuma gitmedi..
Hoşuna gitmemiş veya beğenmemiş olabilirsin tabii. Ama sana enteresan gelmemiş olması enteresan bence..
Dediğim gibi oturup saatlerce dinlenilecek güzellikte değil şarkılar ama milyarda (hadi abartmayayım milyonda) bir görülecek ilginç bir sesi var diye yazdım burada..
sesini dinlkedim evet gercekten cok acayip bir sesi bence yma sumactanda iyi yaw bu kadar tonlamayı yapabilmesi için sesinin oktavının en 4 olması lazımki 4 oktavdanda yüksek tahminimce
fruk ztn sesi icin demedim enteresan deil diye..albümü için dedim...
dostlar bu album zaten profesyonelce hazırlanmıs bi album degilki cem in radyoda calıstıgı gunlerde başka şarkılardan aldıgı alt yapıların üstüne okumasından ibaret yani aranjman diye bisey yok tamemen amatör olarak hazırlanmıs bi album. ben albumun orijinalini aldım ve cem hemşehrimizdir. edirnelidir. kabul edin bugune kadar yapılmamıs cok degisik bi album. ozellikle ben bu sarkıyı sana yazdım ın sozleri cok ince. edirne hatırası ndaki jingle ları edirneliler cok yakından bilir zaten ve duydugunuz tumsesler cem eait unutmayın...
cemadrian.com su an yenilenme asamasında ama bazı bolumler aktif. bilginize
quote:
Orjinalden alıntı: fruk
quote:
Orjinalden alıntı: **melike**
İndiremiyorsan e-mailini ver göndereyim
çok ii olur valla saol:)
melikearslan81@gmail.com
Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım.. Yolladım melike
dun zagada gördum ve sesi cok hosuma gitti yani hakikaten değişik bir ses ve yorum ilk defa dinledim ve begendim dinlemeyen bir dinlesin derim.
yok be ugo farell hesabı kafa sesi ile söylüyor bizim basınımızda bolkeseden uydurup poh poh luyor
O kadar enteresan bişi yok bence de
arkadaşlar çok az bir müzik eğitimi alan herkes kafa sesiyle söyleye bilir adam doğal tenor her tenor basta verir tinde verir sadece kafa sesine çalışmak meselesi bir insanın sestellerinin 3 kat uzun olması nedemek düşünün bir yarın bir çıkar 2 tane küçük dili var der 2 gün sonra tek topluymuş ondan sesi oynak derler yalan bunlarr adam tekniği kapmış güzelde yapmış