Şimdi Ara

CEM ADRİAN (DÜNYANIN GÖRDÜĞÜ EN İLGİNÇ SES) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eet 12 mart c.tesi gecesi zagadaydi cok degisik bi stil we ses...
    kutlamak lazim ...
  • iyi hoş da ben adamın sesini göremedim

• quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

iyi hoş da ben adamın sesini göremedim

bak ayni kaderi paylasiyoruz,ne etsek ki
  • Kafa sesi mafa sesi.. Adamı amma aleladeleştirdiniz yav..
    Herkes çalışıp kafa sesiyle çıkartsın o sesleri o zaman. Cem Adrian'ın mı aklına gelmiş dünyada bi tek.

Arkadaşlar beğenmezseniz beğenmemişsinizdir ama atmadan yorumlayalım lütfen.. Bu tenör bir adamın sesini kalınlaştırarak iki kelime etmesi değil. Adam aynı şarkı içinde bütün seslerle söylüyor.

Kafa sesiymiş.. Pehh
  • yahu kafa sesi ne demek oluyor cahilliğimi bağışlayın
  • Dinledim bende. Tekiniği süper adamın.
    Fakat sesi kötü. Yani sesin rengi kötü bana göre. Hiç zevk almadım dinlerken.
    Fareden farkı yok

Aslında size acayip geliyor bu ama çalışarak rahatlıkla yapılabilecek birşey.
    Ses teli uzunluğu çok komik. 3 katı olması daha da komik
    Bu kadar ilgiyi hak etmiyor.

Arkadaşın dediği kafa sesi ise insanın şarkı söylerken kafatasındaki boşluğu doğru kullanabilmesidir
  • Zaga'da kendini gösteremedi ama ilerde büyük adam olacak galiba
  • yahu fruk kardeş neden bu kadar savunuyorsun bu adamı anlamadım. herkez kendi yorumunu yapıyor... olabilir..... yoksa sen Cem ADRIAN mısın? gerçek adın bu mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: srvt

yahu fruk kardeş neden bu kadar savunuyorsun bu adamı anlamadım. herkez kendi yorumunu yapıyor... olabilir..... yoksa sen Cem ADRIAN mısın? gerçek adın bu mu?

Kanka bi dur iki kuruş kaldırcaz reklam payından (komisyon olayı).. Limon sıkma hemen.

Adamı bir kere gördüm televizyonda, sesi ilgimi çekti. Şarkılarını da öyle pek fazla sevmedim zaten. Sadece tadımlık olarak bir bakın istedim o kadar..

Yav sen bilgisayar kullanabiliyor musun. Az önce seni arayacaktım daha çıkmamıştır diye aramadım valla.

• bende cumartesi zaga'da izledim. beyler bu çocuk insan olamaz. bu zamana kadar hangi insan insan evladında böl bi sese rastlanmış
  • çok değişik bi sesi var adamın kendi kendine düet yapabiliyo daha ne olsun be :) buyrun buda full albümün linki

http://students.sabanciuniv.edu/~barisalis/cem-adrian/cemadrian.zip
  • Hocam MP3'ler alındı sağol....
  • su tv makinasındakı odam kirec tutmuyor türküsü va rmı arkadaslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

arkadaşlar çok az bir müzik eğitimi alan herkes kafa sesiyle söyleye bilir adam doğal tenor her tenor basta verir tinde verir
    sadece kafa sesine çalışmak meselesi
    bir insanın sestellerinin 3 kat uzun olması nedemek düşünün bir
    yarın bir çıkar 2 tane küçük dili var der
    2 gün sonra tek topluymuş ondan sesi oynak derler
    yalan bunlarr
    adam tekniği kapmış güzelde yapmış

• Değişik bir sesi var.

Bu arada hortlatılmış konu.
  • gercekten fakli ilk kez gordum adami
  • daha aktif olmalıydı bu adam
  • Ve bu kadar iyi bir sesin daha fazla ilgi görüp daha çok aktif olması lazımdı
  • Çok sağlam sesi var. Sırf ağlamak için dinleyen birisi tanıyorum. Şuan genç nesil biliyor sadece. İlerde bir bomba bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.