Şahan stand up yapmıyor ki film çeviriyor.Cem Yılmaz küfür ediyor tamam.Şahan ne yapıyor dua mı ediyor Allah aşkına küfür ediyor diyerek dışlamayın Cem Yılmaz'ı
hiçbiri...
cem yılmaz konuyla ilgili espiriyi hemen üretiyor
cem yılmaz sadece bir tat bir doku ile vardı. insanlar o zamanlar onu çok zeki çok fırlama olarak bildiler. daha sonra fark ettik ki aynı esprileri tekrar ediyor , kendi espri yapı kendi gülüyor...
şahan ise Tv8 de çok iyiydi o da düşüşte , o da esprilerini tekrar ediyor hatta işi iyice abartıp televizyon için yaptığı skeçlerdeki esprileri filmine de koydu.
bence ikise de ilk çıktıkları zaman harikaydı , zamanla güldürmüyorlar
bn recep ivedikte güldüğüm kadar daha önce gülmedim cem yılmazın tüm skeçlerini izledim sayılır toplasak yinede o kadar güldüm denemez ivedik förever
quote:
Orjinalden alıntı: Mushmula
cem yılmaz sadece bir tat bir doku ile vardı. insanlar o zamanlar onu çok zeki çok fırlama olarak bildiler. daha sonra fark ettik ki aynı esprileri tekrar ediyor , kendi espri yapı kendi gülüyor...
şahan ise Tv8 de çok iyiydi o da düşüşte , o da esprilerini tekrar ediyor hatta işi iyice abartıp televizyon için yaptığı skeçlerdeki esprileri filmine de koydu.
Hiçbiri diyenlerin samimi olduklarına inanmiyorum
Bu artık herkesin bildiği bir gerçekki Cem Yılmaz Türkiye'nin en iyi StandUp sanatçısıdır
Şahan sade skeç ve tiplemelerde yeteneklidir karşılaştırdığınız 2 kişi çok saçma
quote:
Orjinalden alıntı: StummScream
Hiçbiri diyenlerin samimi olduklarına inanmiyorum
Bu artık herkesin bildiği bir gerçekki Cem Yılmaz Türkiye'nin en iyi StandUp sanatçısıdır
Şahan sade skeç ve tiplemelerde yeteneklidir karşılaştırdığınız 2 kişi çok saçma
StummScream abi senin anlama kabiliyetin yok yada anlamak istemiyon? Komiklik yapan adamı soruyo klasslarını karşılaştırmana gerek yok,hangisi daha komikse onu seçeceksin ama ata demirerde komik
quote:
Orjinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN
StummScream abi senin anlama kabiliyetin yok yada anlamak istemiyon? Komiklik yapan adamı soruyo klasslarını karşılaştırmana gerek yok,hangisi daha komikse onu seçeceksin ama ata demirerde komik
Hocam komiklik diyip geçmemek lazım biri şebeklik yapıyo diğeri mizah kendini maskara edip komik hale sokan şahan o zaman yani tek şıkka çıkıyo cevap
hiçbir şekilde bu 2 insanın güldürüsünü bile kıyaslıyamayız
Birinin şebekliğine diğerinin zekasına gülüyoruz bu durumda şahan güldürüyor dersem Cem Yılmaz'ın yaptığı Müthiş Espirilere ve İnce düşünce sanatı mizaha hakaret etmiş olurum
quote:
Orjinalden alıntı: |_-0zZie-_|
bn recep ivedikte güldüğüm kadar daha önce gülmedim cem yılmazın tüm skeçlerini izledim sayılır toplasak yinede o kadar güldüm denemez ivedik förever
quote:
Orjinalden alıntı: Mushmula
Kısaca ikisindende orjinal fikirler geldikçe gülüyoruz ama kendi kendini tekrar ettikleride çok oluyor onu demek istedim arkadaşa katılıyorum yani cem'in son filmi arok mesela bana hiç komik gelmedi açıkcası fragmanlar öyle gösteriyo.
Cem Yılmaz komikmi?
Şahan mimikleri çok iyi kullanıyor . O yuzden şahan daha iyi bence .