Şimdi Ara

ceo oyunu acsın yenilige gerek yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benle aynı düşüncede olanlar ceoya pm yagmuru yapalım

• Ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost

Ben
    OK BAŞKA YOKMU
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladerman6

OK BAŞKA YOKMU

Alıntıları Göster
    Bende Olayım Bari :D Yazınd Yenilikleri Ekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardDawkins -- 24 Nisan 2008; 12:02:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardDawkins

Bende Olayım Bari :D Yazınd Yenilikleri Ekler

Alıntıları Göster
    oyun yenilenmeden hic bisey olmaz tppcden bile dandikti eskiden poke yakalama binde bir oluodu haritada istanbul fln vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: tuugberk

oyun yenilenmeden hic bisey olmaz tppcden bile dandikti eskiden poke yakalama binde bir oluodu haritada istanbul fln vardı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tuugberk

Katılıorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: tuugberk

Alıntıları Göster
    bikac seyi yenilese tmm zaten pokemon yakalama ve haritaları düzelt oyun süper olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unlimitêd

bikac seyi yenilese tmm zaten pokemon yakalama ve haritaları düzelt oyun süper olur

Alıntıları Göster
    e yani bide poketoplarında master bol gibi olsa onlarda ucuz olsa bitti işte mis gibi
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emre50

quote:

sizde amma cok özentiye meraklısınız be bu ne ya ne var istambul olsaydı japon kasabalarında geziyo pokelerde koskaca istambuldamı gezmicek pokeler istanbulu mumla arasın sizin gibiler yüzünden üke kalkınamıyo(başbakanlıga adaylıgımı koycam pokeleri istambula getircem)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladerman6 -- 24 Nisan 2008; 13:52:36 >

• aynı fikirdeyim açılsın çok özledik
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadyoaktifKatır

aynı fikirdeyim açılsın çok özledik
    quote:

Orjinalden alıntı: aliserhat96

çok daha güel oyunlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_fRuDo

quote:

Orjinalden alıntı: aliserhat96

çok daha güel oyunlar var

Alıntıları Göster
    lol hangi oyunlar var tppc mi lol popomundomu lol oyunun amacı alaksız tppc de ise sonsuz lwl çok saçma insanın 400 lew den seonra kendi kasamıyacagı cok belli olan bi oyun hile yaptıkları ap acık ortada ve sizde hileden zevk alıyonuz

• quote:

lol hangi oyunlar var tppc mi lol popomundomu lol oyunun amacı alaksız tppc de ise sonsuz lwl çok saçma insanın 400 lew den seonra kendi kasamıyacagı cok belli olan bi oyun hile yaptıkları ap acık ortada ve sizde hileden zevk alıyonuz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bladerman6

pokemon warriorsda daha çok hile var bişey bilmeden konuşma

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

la oglum küfür ettircen simdi manyak oyun yeni acılmıştı o zaman full hileydi en azından kapatmaya calıştılar tppc nin adminleri bile hile yapıyo sen yap oyun hilesiz oynıyalım hem bikeri hileli oynda hile yapmak var bide yapmamak var ben hileli oyunda bile hile yapmam dostum

ne alaka benim senden daha fazla bilgim olduğunu herkez biliyor.Ayrıca Seni Şikayet Etcem Durmadan Millete Hakaret Biraz Öncede benle By_fRuDo yu özentiyle valan suçlayıp ırkçılık yapıp bizi vatan haini yapıorsun.

• quote:

quote:

la oglum küfür ettircen simdi manyak oyun yeni acılmıştı o zaman full hileydi en azından kapatmaya calıştılar tppc nin adminleri bile hile yapıyo sen yap oyun hilesiz oynıyalım hem bikeri hileli oynda hile yapmak var bide yapmamak var ben hileli oyunda bile hile yapmam dostum

ne alaka benim senden daha fazla bilgim olduğunu herkez biliyor.Ayrıca Seni Şikayet Etcem Durmadan Millete Hakaret Biraz Öncede benle By_fRuDo yu özentiyle valan suçlayıp ırkçılık yapıp bizi vatan haini yapıorsun.

Alıntıları Göster
    manyak ben bu forumda 4 yıldır calışıyorum bi zamanlar bende salaklık yapıp tppc oynuyodum ve orda ilk olarak point le 150 lew poke almayı ögrettim foruma benden daha cok bilgisi varmış bikere ırkcılık ne demek ögrende gel ben seni renginden dolayı veya ingiliz oldugun için laf sokmuom bikere sen kendi azınla dandikle istanbulu aynı cümle içinde kulanıyon nesi varmış istanbulun
    git şıkayet et seni istambulun oldugu oyuna dandik dedigin için banlarlar ve sürerler burdan lol

• quote:

manyak ben bu forumda 4 yıldır calışıyorum bi zamanlar bende salaklık yapıp tppc oynuyodum ve orda ilk olarak point le 150 lew poke almayı ögrettim foruma benden daha cok bilgisi varmış bikere ırkcılık ne demek ögrende gel ben seni renginden dolayı veya ingiliz oldugun için laf sokmuom bikere sen kendi azınla dandikle istanbulu aynı cümle içinde kulanıyon nesi varmış istanbulun
    git şıkayet et seni istambulun oldugu oyuna dandik dedigin için banlarlar ve sürerler burdan lol

Alıntıları Göster
    quote:

sen öle san daha hayatında oyun oynamamış warriorsa güzel dio bide çalışıyomuş kaç para veriolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardDawkins -- 24 Nisan 2008; 15:24:31 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

adam şikayet etmekte haklı seni ikidebir karı gibi manyak diyip duruyosun ayrıca 10 gün önce üye olmuşun 4 yıldır çalışıyorum diyosun

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

oglum benim hesabımı banladılır sana ayrıca senin adını saydıgımda kim la onlar die kalacagın eskileri tanıyom ezug bu arada adam gibi durun patatırım pc ni

gecenlerde bi arkadası daha sikayet etmistim ezug dedigi icin 8 gün banlanmıstı.. patatırım pc ni biraz acar mısın bu ne demek

quote:

Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsinize.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/ticket.asp?rid=182605

Pencereyi kapa ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Unlimitêd

quote:

oglum benim hesabımı banladılır sana ayrıca senin adını saydıgımda kim la onlar die kalacagın eskileri tanıyom ezug bu arada adam gibi durun patatırım pc ni

gecenlerde bi arkadası daha sikayet etmistim ezug dedigi icin 8 gün banlanmıstı.. patatırım pc ni biraz acar mısın bu ne demek

quote:

Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsinize.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/ticket.asp?rid=182605

Pencereyi kapa ?

Alıntıları Göster
    oglum adam istanbulla dandigi aynı cumle içinde kulanıyo pokemonlar japon kasabalarında dolaşıyoda istambuldamı dolşmıcak bi kere istanbulu hor görüyonuz 2. si ise siz benim eski nick imi bilmiyonuz ben bu foruma 4 senedir üyeydim foreverkobe hattaga pokemon tv die biri vardı bi aralar foruma küfür etmişti herekz dışlamıştı digiye gitti ordanda dışlandı siz burda yanisiniz sırf sizin yüzünüzden forum boka döndü eskiler olsaydı ah ah ekrem umutla birleşerek pc nizi havaya ucururduk

• quote:

oglum adam istanbulla dandigi aynı cumle içinde kulanıyo pokemonlar japon kasabalarında dolaşıyoda istambuldamı dolşmıcak bi kere istanbulu hor görüyonuz 2. si ise siz benim eski nick imi bilmiyonuz ben bu foruma 4 senedir üyeydim foreverkobe hattaga pokemon tv die biri vardı bi aralar foruma küfür etmişti herekz dışlamıştı digiye gitti ordanda dışlandı siz burda yanisiniz sırf sizin yüzünüzden forum boka döndü eskiler olsaydı ah ah ekrem umutla birleşerek pc nizi havaya ucururduk

Alıntıları Göster
    quote:

kolaysa patlat o kadar kolaymı sanıyosun ayrıca eski nickini söyle inanalım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.