Şimdi Ara

Cep telefon önerileri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yeni cep telefonu alacagim piyasada son cikan cep telefonlarini bilmiyorum wlan ve bir cok özelligi olan telefon ariyorum

simdiden cevaplariniz icin tesekkürler

• nexus one, blackberryler, iphone3gs, n97
  • Nokia 5800 XpressMusic.

Aradığın özelliklerin hepsi var. Üstelik şu an fiyatı 510-550 TL arasında.
  • nokia 3120c satayım garantili 2 aylık
  • 5800
  • dalga mı geçiyorsun tabiki iphone
  • samsung corby pro b5310
  • başlığı açtığın isimde forumda bölüm var yuh yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇayLaK KRaL -- 8 Ocak 2010; 23:28:31 >
  • bu arada sakın n97 alma aldım 1 aydır serviste ne yapıyolarsa alıp el m koydular ne telefonun bi düzgün yeri yoktuki ne yapsın adamlar düzeltemediler bi türlü
  • Konu yanlış yerde ve uyarı aldınız.

Lütfen konuları forumdaki uygun bölümlere açınız.

Bölüm Kuralları:http://forum.donanimhaber.com/m_21275389/tm.htm

2) Konularınızı lütfen ilgili bölümlere açınız. Teknik konular ilgili bölümlerine aittir.Sorularınıza hızlı yanıt almak için konu dışına ait olmayan konuları bu bölüme açmayınız. Bu konular taşınmayıp, silinecek ve konuyu açan üyeye uyarı verilecektir. Bu davranışın devamında üyeye Konu Dışı bölümüne bir daha mesaj atamama cezası verilecektir.Fıkra, komik olaylar ve eğlence ile ilgili herşey Mizah / Eğlence , Spor ile ilgili herşey Futbol ya da Diğer Sporların Gündemi , MSN ile ilgili herşey MSN ve türevleri , film, müzik ve kitaplar adına her şey Sinema - Müzik - Kitap bölümüne aittir. Bu kurala uymayan üyelerimiz 3 uyarı puanı, tekrarında konu dışı yasağı alacaktır.

İyi forumlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.