BAYRAK BİR MİLLETİN BAĞIMSIZLIK ALAMATEDİR.DÜŞMANIN DA OLSA HÜRMET ETMEK LAZIMDIR. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !
+1 ben dün koymuştum zaten, balkonada astım. bütün mahalle astı çok güzel oldu... sizlerde asın, görün bakın herkes asacak...
arkadaşlar telefona duvarkağıdı olarka büyük resim olarak ve gif resmi olarak nası kalır yani hareketli resim koymazmıyız??
Arkadaşlar bu saygısızlığa karşın size gerçek bir olay anlatayım ki zaten çoğunuz biliyodur herhalde; Tarihimizde yapılan bi taaruzda yenilgiye uğradığımız saatlerde bir şehitimiz karşıdan gelen askerlerin görmüş ve kumandanın yanına gitmiş ve şöyle demiş.Şehit As.:"Kumandanım karşıdan gelen askerlerle savaşacak gücümüz kalmadıne yapacağız.Kumandan:"Seninle dürüst konuşacağım asker hepimiz burda şehit düşeceğiz ama bizler bununla gurur duymalı, Allah'a şükretmeliyiz ki bize böyle bir ölüm nasip etti demiş" ve sonra, Kumandan karşından gelen düzinelerce düşman askerin üzerine birden atılmış ve ve haykırarak şöyle demiş:"Ne mutlu türküm diyene!!!" diyerek şehit olmuş bunun üzerine şehit asker şehit olmaktan başka bir yol olmadğını ve Türklere ait hiç birşeye sahip olamayacaklarını söylemiş ve masanın üstündeki ay yıldız bağrağı almış ve yemeğe başlamış tamamen yuttuktan sonra düşmanın karşısına çıkarak şehit olmuş ve acımasızca şehit askeri parçalamışlar miğdesinde çıkan bayrağı gören askerlerin savaşı bıraktıları söyleniyor. Umarım bu anlattığım hikaye onlara ders olmuştur mesaj gideceği yere gitmiştir umarım...
quote:
Orjinalden alıntı: prmtr
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !
Aynen öyle
+1
quote:
Orjinalden alıntı: BADI_SABA
+1
-1 olmaması dualarıyla...
Bkz. İmzam.
olmaz olmaz herşeyin "worst"unu düşünme :)
quote:
Orjinalden alıntı: W_O_R_S_T
quote:
+1
quote:
Orjinalden alıntı: ç@KAL
abi televizyonda izledim ve delirdim resmen kominist herifler
bunu yapanlara komünist demek çok yanlış çünkü komünistlik çok farklı bişeydir lütfen karıştırmayalım
bu arada bayrağa kalkan eller kırılmasın KOPSUN
BU BAYRAĞIN MANASINI,TARİHİNİ,VE KIYMETİNİ BUGÜN DAHA ÇOK BİLMELİYİZ.
quote:
olmaz olmaz herşeyin "worst"unu düşünme :)
quote:
Orjinalden alıntı: W_O_R_S_T
quote:
+1
Çalışırım
Sen bilirsin tabi, hayat senin hayatın, yine de ben düşüncene mudahele etmiş olmayim!
BU TÜRK BAYRAĞINI YERLERDE SÜRÜKLEYEN KANI BOZUK İNSANLARA SORUYORUM:
BAYRAĞIMIZ NAMUSUMUZDUR! BAYRAĞI YERLERDE DOLANDIRAN ALÇAKLAR NAMUSSUZDUR!!!
quote:
Orjinalden alıntı: charismaslan
quote:
Orjinalden alıntı: ç@KAL
abi televizyonda izledim ve delirdim resmen kominist herifler
bunu yapanlara komünist demek çok yanlış çünkü komünistlik çok farklı bişeydir lütfen karıştırmayalım
bu arada bayrağa kalkan eller kırılmasın KOPSUN
Arkadaşın dediği gibi Komünistle alakası yokta arkadaş o saygısızlığı yapan adamlar komünisttir herhalde diyor ama katılıyorum öyle bir hareket komünist insanlardan=akli dengesi yerinde olmayan insanlardan beklenir!!!
Bu arada imza kismina bayrak veya resmi nasil ekliyoruz..?
quote:
Orjinalden alıntı: bugurcan
BU TÜRK BAYRAĞINI YERLERDE SÜRÜKLEYEN KANI BOZUK İNSANLARA SORUYORUM: