Şimdi Ara

Cep Telefonları ve BAYRAĞIMIZ!!!!!!!!!!!!!!!!!1 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
1.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: W_O_R_S_T

quote:

Orjinalden alıntı: BADI_SABA

Sen bilirsin tabi, hayat senin hayatın, yine de ben düşüncene mudahele etmiş olmayim!

Yok canım ben öylesine söyledim ciddiye alma takılıyorum işte...

Alıntıları Göster
    bir milletin bayrağına saygısızlık yapmanın kılıfı ne komünizm ne faşizm nede sosyalizm olabilir. Unutmayın ki bu şanlı bayrağın milletimizin üstünde anka kuşu gibi dalgalanmasını sağlayan yüce önder ATATÜRK kurtuluş savaşı sırasında izmirin işgalden kurtuluşunun ardından yere serilen Yunanistan bayrağının üzerinden geçmemiş derhal onu yerden kaldırtmıştır. Bir milletin en büyük onurudur bayrak........

Bu bayrağı yerlerde sürükleyen şerefsizler........... askerliğimi yaptığım yerde ben sizin ne olduğunuzu gayet iyi gördüm. Bu işi yapanların kafası herhangi siyasi düşünceye çalışmayacak kadar boştur.

Kanımın son damlasına kadar bu işi yapanların ve yapacak olanların karşısındayım... Onurluyum kanım var en azından kansız değilim......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyena -- 24 Mart 2005, 20:49:45 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BADI_SABA

Sen bilirsin tabi, hayat senin hayatın, yine de ben düşüncene mudahele etmiş olmayim!

Yok canım ben öylesine söyledim ciddiye alma takılıyorum işte...

Alıntıları Göster
    Daha yeni Çanakkele'de şehit olan 260.000 askerimizi yeni anmışken böyle alçakça bir olayın yaşanması ne kadar da düşündürücü değil mi?
    Ve siz o şanlı bayrağıma el uzatmaya çalışan ŞEREFSİZLER;bu vatan,bu millet,bu bayrak sahipsiz değildir ve biz şanlı TÜRK milletinin evlatları olarak değerlerimizi BAYRAĞIMIZIN KIRMIZISI olan kanımızın son damlasına kadar savunmasını çok iyi biliriz...

• quote:

Orijinalden alıntı: theja

Daha yeni Çanakkele'de şehit olan 260.000 askerimizi yeni anmışken böyle alçakça bir olayın yaşanması ne kadar da düşündürücü değil mi?
    Ve siz o şanlı bayrağıma el uzatmaya çalışan ŞEREFSİZLER;bu vatan,bu millet,bu bayrak sahipsiz değildir ve biz şanlı TÜRK milletinin evlatları olarak değerlerimizi BAYRAĞIMIZIN KIRMIZISI olan kanımızın son damlasına kadar savunmasını çok iyi biliriz...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: theja

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    +2

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdr -- 24 Mart 2005, 20:59:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LeBron

Bu mesaj silindi.
    düşündükçe sinirim daha da kabarıyor.......

ben dedelerimin çanakkaldeki, anafartalardaki kanını yerde bırakmam...........

gittikçe nefret ediyorum bı bölücü ırktan defolun ülkemizden yada bizimle insan gibi yaşamayı öğrenin insan müsveddleri.....

üniversitede özgürlükçüydüm ama doğuda askerlik yaparken 7 yaşında bi piç beni boğazımı kesmekle tehdit etti şu anda yaşadığı için sadece yanımdakilere dua etsin......
  • telefon çöktü yardım edin yeni topic açtım oraya yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: flondro

telefon çöktü yardım edin yeni topic açtım oraya yazın
    Bunu koyabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tehlike

Bunu koyabiliriz

Alıntıları Göster
    bu bayragi yakan kurtler sktirsin gitsin idneler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tehlike

Bunu koyabiliriz

Alıntıları Göster
    Ben o polislerden biri olsaydım hmen orda ne pahasına olursa olsun kafasına sıkardım 5-6 kere zaten onlardan kırmızı kanda akmaz ki...

• quote:

Ben o polislerden biri olsaydım hmen orda ne pahasına olursa olsun kafasına sıkardım 5-6 kere zaten onlardan kırmızı kanda akmaz ki...

Alıntıları Göster
    Biz Bayrağımıza şerefsizlik edenlerin ellerini ve başka yerlerinide kırmasını biliriz. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurfeci

Biz Bayrağımıza şerefsizlik edenlerin ellerini ve başka yerlerinide kırmasını biliriz. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Alıntıları Göster
    Turkiye teması Olan bana PM atsın... Pls

• quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Turkiye teması Olan bana PM atsın... Pls

Alıntıları Göster
    BEN CUMHURBAŞKANININ YERİNDE OLSAM YERLERDE SÜRÜKLENİP ÇİĞNENEN O BAYRAĞI MERSİNDEN GETİRTİP ÇANKAYANIN DİREĞİNE HALKINDA KATILACAĞI BİR TÖRENLE ÇEKTİRİRDİM..BÖYLECE HAİNLERE EN ANLAMLI MESAJ VERİLMİŞ OLURDU.NE DERSİNİZ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antikacı

BEN CUMHURBAŞKANININ YERİNDE OLSAM YERLERDE SÜRÜKLENİP ÇİĞNENEN O BAYRAĞI MERSİNDEN GETİRTİP ÇANKAYANIN DİREĞİNE HALKINDA KATILACAĞI BİR TÖRENLE ÇEKTİRİRDİM..BÖYLECE HAİNLERE EN ANLAMLI MESAJ VERİLMİŞ OLURDU.NE DERSİNİZ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: antikacı

sana katilmamak elde degil bu cok iyi bir fikir olurdu gercekten ama bizim uc bes capulcuya govde gosterisi yapmaya ihtiyacimiz yok biz koskoca turk milletiyiz ....NE MUTLU TURKUM DIYENE.....

ERGENEKON YURDUN ADI BORTECINE KURDUN ADI..................

• quote:

Orijinalden alıntı: WeBAmcA

quote:

Orjinalden alıntı: antikacı

sana katilmamak elde degil bu cok iyi bir fikir olurdu gercekten ama bizim uc bes capulcuya govde gosterisi yapmaya ihtiyacimiz yok biz koskoca turk milletiyiz ....NE MUTLU TURKUM DIYENE.....

ERGENEKON YURDUN ADI BORTECINE KURDUN ADI..................

Alıntıları Göster
    Mobiletr olarak bayrağımızı sitemize astık.(Dönüşümlü)
    Tüm website sahiplerinden de rica ediyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mobile

Mobiletr olarak bayrağımızı sitemize astık.(Dönüşümlü)
    Tüm website sahiplerinden de rica ediyoruz.

Alıntıları Göster
    Sadece o çocukları değil onları yetiştiren, o zehiri aşılayan ana babayıda s.... lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhdr

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bhdr

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: ceza fun

quote:

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ceza fun

quote:

/>

/>

/>

/>

/>

/>

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurel

BAYRAK BİR MİLLETİN BAĞIMSIZLIK ALAMATEDİR.DÜŞMANIN DA OLSA HÜRMET ETMEK LAZIMDIR.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

quote:

Orjinalden alıntı: ugurel

BAYRAK BİR MİLLETİN BAĞIMSIZLIK ALAMATEDİR.DÜŞMANIN DA OLSA HÜRMET ETMEK LAZIMDIR.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.