Şimdi Ara

CEP TELEFONU ALACAKLARA! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: georgia

quote:

Orjinalden alıntı: BatuhanK

sadece MPX200
    dogru soyluyosun dostum
    ardından da n gage

Ardından değil ilk önce n-gage. Valla Bu telefon inşallah bozulmaz. Çünkü hep bunu kullanacağım.
  • herkes kendi telefonunu süpeeeer sanıyor ; "başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış"
  • walla düşündümde bazı modeller harbiden alınca pişman etmiyor. mpx ler ve ngage gibi. demek ki önemli olan fiyat/performans. bence buna dikkat edin alırken. işletim sistemi muhabbetide herkese göre bir şey değil. zahmeti çok. işini gördükten sonra işletim sistemsizde kullanabilirsin. (ben kullanamam) sadece moda diye para vermeyelim arkadaşlar.
  • hoba ysn ? hayirdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusuftaner

herkes kendi telefonunu süpeeeer sanıyor ; "başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış"

katilmamak elde degil yusuf taner.
  • Küfüre Eetmeyelim LÜTFENNN

• arkadaşlar, dünyada en sağlam telefon üreten marka motorola'dır bu böyle biline!! ( bu arada motorola fanatiği değilim nokia 6600 kullanıyorum ) ayrıca teknolojinin son nimetlerinide optimum düzeyde en ucuza veren gene motoroladır, ama günümüz türkiyesinde tutmuyor bu marka o ayrı mesele, sebebi de çok açık adamlar telefonun menüsü karışık yapıyorlar ( dı!), şuanda bi V3'ü inceleyin menü gayet kullanışlı vede enteresan derecede teknolojik ( 98 x 53 x 13.9 ) varmı bu boyutlarda telefon üreten adam vede için vga kamera bluetooth renkli TFT 256K ekran vs... koyan firma? vede telefon şuanda garantili 700 milyon spot 500'e var. Ayrıca belirtmek isterim ki MPX 220 nin şu anda hiçbir telefon özellik olarak yanına yaklaşamıyor, yanına yaklaşabilenler sadece ve sadece PDA dediğimiz DANA kadar boyutlara sahip telefon ve cep bilgisisayarı karışımı olan aletler ve fiyatlarıda garantili türkiye içi 1.000YTL'den aşağı yok. Adam telefona kötü bile olsa 1.2 mp kamera koymuş Microsoft'un yazılımını koyup dünya üzerindeki %70 bilgisayarın kullandığı Türkiyede ki %95 bilgisayarın kullandığı windows ile olabilecek en kolay entegrasyonu sağlamış ve desteklemiş, bluetooth'u ıvırı zıvırı koyup bide ölçülerini PDA lerin yanına bile yaklaşamayacağı 100 x 48 x 24.3 mm 'ya kadar indirmiş ve sadece 700 milyona satıyor, şimdi soruyorum size bu arkadaşın dedikleri mantıklı mı? NOKIA SAMSUNG vs... bunlar yanlış biraz gözümüzü açarak araştırarak bakalım olaylara, he bu arada illa ki symbian olsun fln fialn diyosa da baksın A925 veya A1000 modellerine zaten onları saysaydım ohooooooooooo

quote:

Orjinalden alıntı: CLIE

Arkadaşlar cep telefonu alacaksanız kesinlikle Nokia ve Samsung ailesinden şaşmayın derim.Bugüne kadar tüm telefonları kullandım.P910 dahil.Sony Ericsson teknoloji satıyor ama çabuk bozulabilen modeller üretiyor.Çok hassas.Siemens'in telefonları ucuz ve kaliteli ama sürekli software problemleri var.Nokia derseniz teknolojiyi pahalıya satıyor ama kaliteli telefon üretiyor.Samsung gerçekten kaliteli ürünler üretiyor ama onlarda teknolojiyi çok büyük cimrilikle kullanıyorlar.Bunları kıstas alarak cep telefonu satın alın derim ben.Ben Nokia'cıyım.En azından yerli arabalar gibi parçaları bol,xpress-on muhabbeti var.Eskiyince değiştir kapaklarını yeni olsun...Yok camı çizildi yok bilmemne!...Bu söylediklerim yılların tecrübesi.Hiçbir telefonu küçümsemiyorum sonunda hepsi teknolojik ürünler ama tercihinizi iyi yapın.Sonra pişman olup tellerinizi yarı fiyatına satıyorsunuz.Sizler sayesinde dükkancılar altlarına ne arabalar ne evler aldılar!!!

Sevgiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozzy -- 21 Haziran 2005, 14:56:46 >

• ya beyler boyle genelleme yapmak cok sacma illa nokia yada baska bi marka
    bi cok model var bunların dısındaki markaların nokiadan samsungdan fln daa kaliteli
  • siemens telefonların efendisi....
    gerisine
  • quote:

Orjinalden alıntı: melantis

BİZ DAVAMIZDAN VAZGEÇMEYİZ

SONYERİCSSON

yanındayım kardeşim
  • Eskiden hep nokia kullanırdım zaten biçoğunuz biler...

6680'e kadar tüm nokia modellerini kullandım ama geçen hafta çekinerek k750 aldım ve artık benim için nokianın bittiğine karar verdim..
  • siemens tabiiki telefonların efendisi hele bir sx2 çıksın....
    quote:

Orjinalden alıntı: Aequitas

siemens telefonların efendisi....
    gerisine
  • Boşverin bu benim telim senin telini döver muhabbetlerini yaw.
  • yok arkadaş ben netaştan başka telefon bilmem telefonu duvardan duvara vur arabanın tekerine takoz diye kullan akvaryumda gemi diye yüzdür çalışmam demez zamanında 600$ verdim ilk telsimin olduğu yıllar 1996-97 de bundan igi yıl önce telefonu zorla 9 milyon tl ye sattım ama ne telefondu kafan bozuldumu vur duvara ara çalmazsa paran geri...
  • Bi atasözü vardır. Bi deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış diye. Bu topic te o hale dönmüş bakıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Eskiden hep nokia kullanırdım zaten biçoğunuz biler...

6680'e kadar tüm nokia modellerini kullandım ama geçen hafta çekinerek k750 aldım ve artık benim için nokianın bittiğine karar verdim..

siemens sx1 aldığımda benim içinde nokia nın bittiğine karar verdim,ve sx2 çıkana kadar başka telefon almayacağımmmm

• nokianın sorunu aynı teknolojiye, birkaç eksik fazla özelliğe sahip birçok telefon üretmesi. 3650-6600-7610-7650-6260-6630 bu serinin birbirine üstün pek bir özelliği yok. hepsini çıkarmak yerine symbian+stereomp3+radyo+hafıza özelliklerine sahip 1 tane çıkarsa yeterdi. sx1 gibi mesela. nokia farklı şekillere sokarak aynı telefonu satmaya çalışıyor. her yeni çıkan telefonu almaya meraklı arkadaşlarımız sayesinde başarılı oluyorlar da. son çıkardıkları stil serisi midir nedir kalem kılıklı telefon 7280, ucuz metal kapaklı telefon 6170, kumaş kapaklı 7270 son derece gereksiz telefonlar.
  • nokıadan sony ericssona geçtim çok memnunum hiç pişman değilim
    ben markamı buldum
  • quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: cozzy

arkadaşlar, dünyada en sağlam telefon üreten marka motorola'dır bu böyle biline!! ( bu arada motorola fanatiği değilim nokia 6600 kullanıyorum ) ayrıca teknolojinin son nimetlerinide optimum düzeyde en ucuza veren gene motoroladır, ama günümüz türkiyesinde tutmuyor bu marka o ayrı mesele, sebebi de çok açık adamlar telefonun menüsü karışık yapıyorlar ( dı!), şuanda bi V3'ü inceleyin menü gayet kullanışlı vede enteresan derecede teknolojik ( 98 x 53 x 13.9 ) varmı bu boyutlarda telefon üreten adam vede için vga kamera bluetooth renkli TFT 256K ekran vs... koyan firma? vede telefon şuanda garantili 700 milyon spot 500'e var. Ayrıca belirtmek isterim ki MPX 220 nin şu anda hiçbir telefon özellik olarak yanına yaklaşamıyor, yanına yaklaşabilenler sadece ve sadece PDA dediğimiz DANA kadar boyutlara sahip telefon ve cep bilgisisayarı karışımı olan aletler ve fiyatlarıda garantili türkiye içi 1.000YTL'den aşağı yok. Adam telefona kötü bile olsa 1.2 mp kamera koymuş Microsoft'un yazılımını koyup dünya üzerindeki %70 bilgisayarın kullandığı Türkiyede ki %95 bilgisayarın kullandığı windows ile olabilecek en kolay entegrasyonu sağlamış ve desteklemiş, bluetooth'u ıvırı zıvırı koyup bide ölçülerini PDA lerin yanına bile yaklaşamayacağı 100 x 48 x 24.3 mm 'ya kadar indirmiş ve sadece 700 milyona satıyor, şimdi soruyorum size bu arkadaşın dedikleri mantıklı mı? NOKIA SAMSUNG vs... bunlar yanlış biraz gözümüzü açarak araştırarak bakalım olaylara, he bu arada illa ki symbian olsun fln fialn diyosa da baksın A925 veya A1000 modellerine zaten onları saysaydım ohooooooooooo

quote:

Orjinalden alıntı: CLIE

Arkadaşlar cep telefonu alacaksanız kesinlikle Nokia ve Samsung ailesinden şaşmayın derim.Bugüne kadar tüm telefonları kullandım.P910 dahil.Sony Ericsson teknoloji satıyor ama çabuk bozulabilen modeller üretiyor.Çok hassas.Siemens'in telefonları ucuz ve kaliteli ama sürekli software problemleri var.Nokia derseniz teknolojiyi pahalıya satıyor ama kaliteli telefon üretiyor.Samsung gerçekten kaliteli ürünler üretiyor ama onlarda teknolojiyi çok büyük cimrilikle kullanıyorlar.Bunları kıstas alarak cep telefonu satın alın derim ben.Ben Nokia'cıyım.En azından yerli arabalar gibi parçaları bol,xpress-on muhabbeti var.Eskiyince değiştir kapaklarını yeni olsun...Yok camı çizildi yok bilmemne!...Bu söylediklerim yılların tecrübesi.Hiçbir telefonu küçümsemiyorum sonunda hepsi teknolojik ürünler ama tercihinizi iyi yapın.Sonra pişman olup tellerinizi yarı fiyatına satıyorsunuz.Sizler sayesinde dükkancılar altlarına ne arabalar ne evler aldılar!!!

Sevgiler...

En sağlam motorola mı? Bir kere motorola en dandik telefonlardan biri. Dandik dediğim yanlız ürünün dayanıklılığı açısından. Yoksa özellik + fiyat bakımından bütün firmalara 5 basar. Cillop gibi özellikleri olan telefonları çok çok ucuza satıyorlar. Hele telefon piyasaya çıktıktan 6 ay sonra falan 3 te 1'i fiyatına düşüyor. Ama malesef 2 eli yok telefonun. Ömür boyu kullanacaksın yani. Ama işçilik çok traş. Aletler çok narin. Bir Nokia sağlamlığı asla yok motorola'larda. Tabi ben 2 senedir motorola kullanmadım. Belki artık düzelmiştir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.