Şimdi Ara

Cep Telefonu Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar,şuan NOKIA C6-01 kullanıyorum.pek memnun değilim açıkçası.Bu yüzden yeni bir telefon almak istiyorum öncelikle bütçem 700 tl.C6-01 de eksik hissettiğim ve telefonumda olmasını istediğm özellikler..

C6-01in ekran boyutu küçük geliyor.
    SYMBIAN 3 Güncellemesi devam etmiyor.
    Ve bu seçimimi Nokiadan yana kullanmak istemiyorum.

ANDROİDli veya IOS sistemli cihazlar dikkatimi çekiyor...siz ne önerirsiniz?

• Öncelikle IOS & ANDROID diye sorsam ?
  • 700 e ios cihaz yok
    Gm discovery alabilirsiniz
    Nokia Lumia 520 alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci el iphonede düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy-Step

700 e ios cihaz yok

Gm discovery ideal bir telefon denilebilir mi? Konuyu açan arkadaşın bütçesi kadar bir bütcem var.Şans olsa ki 2 saat önce babam arayıp bu telefonu söyledi. Gm discovery ile internette rahatca gezilebilir mi? Hızlı bir telefon mudur? İnternette daha ilk açtığım sitede gezerken ısınmaya başlar mı? Donma sorunu yaşatır mı? İnternet paketi almaya değer bir telefon diyebilir miyiz?

Nokia lumia 520'e o soruları sorsak ne diyebilirsiniz?

2'sinin de tercih meselesine kalabileceği bir durumda sizin tercihiniz ne olurdu? Nedeni ne olurdu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KozmikOsuruk

quote:

Orijinalden alıntı: Speedy-Step

700 e ios cihaz yok

Gm discovery ideal bir telefon denilebilir mi? Konuyu açan arkadaşın bütçesi kadar bir bütcem var.Şans olsa ki 2 saat önce babam arayıp bu telefonu söyledi. Gm discovery ile internette rahatca gezilebilir mi? Hızlı bir telefon mudur? İnternette daha ilk açtığım sitede gezerken ısınmaya başlar mı? Donma sorunu yaşatır mı? İnternet paketi almaya değer bir telefon diyebilir miyiz?

Nokia lumia 520'e o soruları sorsak ne diyebilirsiniz?

2'sinin de tercih meselesine kalabileceği bir durumda sizin tercihiniz ne olurdu? Nedeni ne olurdu?

orta hiz disco ama internet performansi o kadar iyi degil , donma yapar.
    L520 kasma yapmaz internet performansi son derece iyi. Hizlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sanırım ben ekran boyutu yüzünden GMD yi alacağım bugün aklıma çok yattı SAMSUNG S3ten artıları var
  • KozmikOsuruk kullanıcısına yanıt
    Discovery nin internet performansının çok iyi oldugu söylenebilir.Dh incelemesinde görebilirsin.Bir s3,note 2 kadar var internet konusunda.Hatta sitelere discovery çok çok az bir farkla önde giriyor bu iki telefona göre.Ve kesinlikle donma olmaz.Discovery en az ısınan telefonlardan biri internetteyken hiç ısınmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Discovery nin internet performansının çok iyi oldugu söylenebilir.Dh incelemesinde görebilirsin.Bir s3,note 2 kadar var internet konusunda.Hatta sitelere discovery çok çok az bir farkla önde giriyor bu iki telefona göre.Ve kesinlikle donma olmaz.Discovery en az ısınan telefonlardan biri internetteyken hiç ısınmıyor.

Discovery alıcam gibi duruyor. Discovery için yapılan yorumların çoğu olumlu. Teşekkür ederim.
  • Bu hafta GOLD dan DISCOVERY almayı düşünüyorum da arşatrdığıma göre ölü piksel sorunu çok çıkıyormuş.Sizce güvenli bir alışveriş mi olur ? ve alırken nelere dikkat etmeliyim..
  • mesela piksel ölüsü çıkınca telpa pek ilgilenmemiş böyle söylentiler var ortalıkta sizce doğrumudur ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.