Şimdi Ara

CEPTETEB’den 4 Yeni Otomatik Fatura Ödeme Talimatına tam 100 TL Hediye! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
26
Favori
19.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • otomatik ödeme talimatı vermek istediğimde hata veriyor
  • Ne zaman yüklenecek bonus lar 3 gün önce verdim talimatları bi ses yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verilen talimatların ödeme tarihleri göz önüne alınarak, bonus/iade yüklemeleri, her ay için bir sonraki ayın son iş gününde gerçekleşecek..

• Bu yaptıkları hiç etik değil. Kampanya vardı zaten 1 Ocak - 31 Aralık diye güncelleme yapmışlar. Geçen aya kadar 3e 50 TL verdiklerine haksızlık değil mi bu? Hayır kampanya bitsin öyle yap. Kampanya tarihleri içinde kampanyı güncellemek benim gözümde kandırılmak oluyor. 50 TL lerini geri alabilirler ben iptal edip taşıyacağım başka yere.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CEPTETEB'in ana sayfasında bu kampanya var. Fakat internet hesabıma girdim. Kampanyalar'da 3 Fatura talimatına 50 TL. kampanyası görünüyor. Bu 100 TL.lik kampanya görünmüyor.
  • guven35 G kullanıcısına yanıt
    https://www.cepteteb.com.tr/fatura-odeme-kampanyasi
  • Gecen seneki 3 faturaya 50 liraya katilmistik. Sureyi doldurmama ragmen kaldirmamistim talimatlari. Bu sene bir cacik yok anlasilan eski talimatlara.

Halkbank ya da enpara yapsa ya artik bir guzellik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

O linki zaten gördüm. Fakat benim anlayamadığım hesapalarıma girdiğimde neden 3 Faturaya 50 TL. kampanyası görünüyor?
    Neyse TEB'i arayayım.
  • Limonen kullanıcısına yanıt
    Ben chat kısmında sormuştum ve bana alınmıyor diye net söylediler. Ayrıca ben kontrol ettirerek girdim kampanyaya; dediler ki 1,5 yıl önceymiş olur dediler. Olmazsa da şikayetle almayı planlıyorum.

• Bir olaya açıklık getireyim, bu kampanya yeni başladı. Daha önceki kampanyaya katılanlar bunada katılırlar, o farklı bu farklı kampanya.
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Daha önce fatura ödeme talimatına katılanlar katılamaz..diyor ama

• quote:

Orijinalden alıntı: boyka06

Daha önce fatura ödeme talimatına katılanlar katılamaz..diyor ama

Oradaki ifade çelişkili, fatura talimatı kampanyası derken acaba öncekini mi bahsediyor yoksa bu kampanyayı mı?

Bana kalırsa bu kampanyayı bahsediyor, yani bu kampanyaya bir kez katılabilirsiniz diyor, bir daha katılmak istersen daha önce katıldığın için alamazsın tekrardan.

Tarihlere bakarsanız bu farklı bir kampana , içerik ve isimler benzer olsa da sonuç itibarı ile işlemler farklı.

Bunu benle beraber MT de söyledi.
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt
    3 faturamız varken 4 fatura daha verip 7 fatura mı yapalım yani
  • Kampanya şartlarını tam anlamadım, bir ay ödenmesi yeterli mi?
    banka kartı var cepteteb, 4 tane talimat verdim. 8 aralık,13 aralık ve diğer ikisi 15 aralık son ödemeleri..

ben ocakta iptal edebilecek miyim bunları?

ayrıca, hesap eşimin hesabı, ilk kez açtırdık, iade de sıkıntı olmaz galiba. faturalar baska bankada talimattaydı iptal ettim..
  • nasiledekkinasilola kullanıcısına yanıt
    6ay zorunluluk var öyle bir yer okumadınız mı
  • Doğalgaz faturası başka bankada talimatı mevcut diyor ama benim talimatım yok. Bu işi nasıl çözebiliriz.

• adem_2c kullanıcısına yanıt
    numara yanlış hocam başkasının faturasını ödemeye çalışıyorsun, aynısı başıma geldi

• bonusların son kullanma tarihi var mı acaba?
  • benim faturalardan bir kaçını da arada ödeyen çıkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guven35

quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

O linki zaten gördüm. Fakat benim anlayamadığım hesapalarıma girdiğimde neden 3 Faturaya 50 TL. kampanyası görünüyor?
    Neyse TEB'i arayayım.

50 tl yattımı? faturalar ödendi fakat hala yatmadı bana.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.