Şimdi Ara

CEPTETEB’den 4 Yeni Otomatik Fatura Ödeme Talimatına tam 100 TL Hediye! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
26
Favori
19.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -OFLU-

quote:

Orijinalden alıntı: boyka06

Daha önce fatura ödeme talimatına katılanlar katılamaz..diyor ama

Oradaki ifade çelişkili, fatura talimatı kampanyası derken acaba öncekini mi bahsediyor yoksa bu kampanyayı mı?

Bana kalırsa bu kampanyayı bahsediyor, yani bu kampanyaya bir kez katılabilirsiniz diyor, bir daha katılmak istersen daha önce katıldığın için alamazsın tekrardan.

Tarihlere bakarsanız bu farklı bir kampana , içerik ve isimler benzer olsa da sonuç itibarı ile işlemler farklı.

Bunu benle beraber MT de söyledi.

Beyler az önce internet bankacılığı üzerinden müşteri hizmetleriyle görüştüm. Daha önce sene kampanyadan yararlanmıştım şimdi yeni talimat vererek güncel kampanyadan faydalanabilir miyim diye sordum. Yeni talimatlar vererek faydalanabileceğimi söyledi bilginize.

• garrett46 kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi vermiş hocam. Şartlar arasında şu var:

*CEPTETEB Fatura Talimatı Kampanyası’na daha önce katılmış isen maalesef bu kampanyaya tekrar katılamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memothegreat

Yanlış bilgi vermiş hocam. Şartlar arasında şu var:

*CEPTETEB Fatura Talimatı Kampanyası’na daha önce katılmış isen maalesef bu kampanyaya tekrar katılamazsın.

Ben de bunu görüp buna istinaden sordum aslında ama yeni talimatlarla yararlanabilirsiniz dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar daha önce Cepteteb'e otomatik ödeme talimatı verilmiş faturalar ile başka bir kişinin Cepteteb hesabından talimat verip kampanyadan yararlanabilir miyiz? Otomatik ödeme talimatını 1 ay önce iptal ettim. Şundan dolayı soruyorum. Mesela Yapı Kredi bankasının kampanyasında daha önce kendi hesabımdan internet faturası talimatı vermiş isem 1 sene sonra aynı faturayı başka bir müşterinin hesabından verirsek kabul etmiyor. Yapı Kredi'de de faturanın daha önce o bankadaki hiçbir müşterinin hesabından talimat verilmemesi gerekiyor . Cepteteb'de böyle bir şart var mı? Kampanya şartlarına bakınca böyle bir şart yok gibi gözüküyor. Ama yine de sorayım.

• 4 adet fatura tanımladım fakat Superonline faturamı otomatik daha ödemedi son günde 13 Aralık. Ne zaman ödüyor bu?

• Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guven35

CEPTETEB'in ana sayfasında bu kampanya var. Fakat internet hesabıma girdim. Kampanyalar'da 3 Fatura talimatına 50 TL. kampanyası görünüyor. Bu 100 TL.lik kampanya görünmüyor.

bu durumu çözdünüz mü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

4 adet fatura tanımladım fakat Superonline faturamı otomatik daha ödemedi son günde 13 Aralık. Ne zaman ödüyor bu?

Cevap sorunuzda gizli 😁 13 Aralık'ta ödenir her fatura için ödeme aynıdır yani son günü ödenir
    Ayın 14 takip edin düşmüşse 15 iptal edin olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekci35 -- 6 Aralık 2017; 23:26:42 >
  • Yaw bu ne ?

Tröllük mü yapıyorlar.

CEPTETEB’den 4 Yeni Otomatik Fatura Ödeme Talimatına tam 100 TL Hediye!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 6 Aralık 2017; 23:31:31 >
  • Ortalık karıştı desene :))

• geçen sene katılmış 3üne 50tl zor bela almıştım. bu sefer 100tl ama tren kaçmış oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

Yaw bu ne ?

Tröllük mü yapıyorlar.

Bende de aynı kampanya var, uygulamadan katılmıştım ama henüz fatura eklememiştim.

Bu kampanyadan da x2 olur belki ama 6 ve 12 ay süreleri var.

• Bu kampanyaya sms ile katılım istenmiyor mu, benmi göremedim..

• kampanya için bir yere sms göndermek zorunda mıyız arkadaşlar? ben faturaları taşıdım herhangi bir yere katılım sağlamadım?

• 1 talimatım uymuyor, daha önceden TEB'deydi.
    Geriye elektrik, su ve superonline kalıyor. Su ile anlaşmalı değil kaldı geriye ağustos böcekleri.
    Ne yapsam bilemedim.
  • daha önceden faydalananlar farklı faturalar ile yararlanabiliyor mu ?
  • 12 ay iptal etmeyecekmiyiz

• Bu CEPTETEB ücretsiz sms numarası neydi ?

• Hesaptan 4 talimatt ben verdim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

Yaw bu ne ?

Tröllük mü yapıyorlar.

Bu normal teb kartları için yani cepteteb değil ve kampanya dönemleri farklı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.