Şimdi Ara

CEPTETEB’den 4 Yeni Otomatik Fatura Ödeme Talimatına tam 100 TL Hediye! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
26
Favori
19.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nétwork

1 talimatım uymuyor, daha önceden TEB'deydi.
    Geriye elektrik, su ve superonline kalıyor. Su ile anlaşmalı değil kaldı geriye ağustos böcekleri.
    Ne yapsam bilemedim.

Benim faturamı ödeyebilirsiniz isterseniz.
  • 007cengizbond kullanıcısına yanıt
    Eminmisiniz ücret ödenmeyeceğinden, web sayfasında ücretler bölümünde hem kart aidatı hemde kredi kartından tahsil edilen faturalardan "Fatura ödemesi başına %1+1 TL olarak tahsil edilecektir." şeklinde yazıyor.

Hesaptan alınan faturalarda bir ücret yok ama
    - Hesap talimatlarında 4 faturada 100TL bonus - 75TL kart aidatı = 25TL avantaj
    - Kart talimatlarında 4 faturada 100TL bonus - 75TL kart aidatı - 30TL (6 ay, ortalama 50TL'lik 4 fatura 6x4x1,5 ücreti)= -5 TL

Bana avantajlı gelmedi...

https://www.cepteteb.com.tr/urun-hizmet-ucretleri
  • erturkmen kullanıcısına yanıt
    Hesaptan verilen talimatlarda, kredi kartı olma zorunluluğu mu var? Benim kredi kartım yok 100 lira iade alamıyor muyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem hesap hem kart alma zorunluluğu var, hesaptan talimat verseniz bile hediye olayını kredi kartınıza puan olarak yüklüyor.
  • arkadaşlar bende cepteteb hesap var kredi kartı vs yok. Faturaları boşuna mı taşıdık şimdi? Banka kartına bonus yüklemiyorlar mı?

Kampanya detaylarında, hesaptan verilenler için hesaba TL, karttan verilenler için karta bonus olarak yatıralacağı yazıyor. Kredi kartı zorunluluğu hakkında da bişey bulamadım.

CEPTETEB’den 4 Yeni Otomatik Fatura Ödeme Talimatına tam 100 TL Hediye!

• quote:

Orijinalden alıntı: erturkmen

hem hesap hem kart alma zorunluluğu var, hesaptan talimat verseniz bile hediye olayını kredi kartınıza puan olarak yüklüyor.

Bu kadarda olmaz ya. İnsanları yanlış yönlendirmekten bıkmadınız.

Hesaptan verirseniz 100 TL nakit.

Karttan verirseniz 100 TL bonus.

Daha önce tebde tanımlı olmayan fatura gerekli. Bu kadar.

• Kredi kartı zorunluluğu yok arkadaşlar, hesaptan verene 100 lira nakit, karttan verene 100 bonus.

CEPTETEB’den 4 Yeni Otomatik Fatura Ödeme Talimatına tam 100 TL Hediye!

• Quidditch06 Q kullanıcısına yanıt
    Öncelikle düzgün cevap vermesine öğren, ben okuduğumu bu şekilde yorumladım, yanlış anladıysam doğrusunu söylersiniz mantıklıysa yararlanmak isteyen herkes faydalanır.

Benim gördüğüm webde şöyle bir madde var arada "ve" kelimesi geçtiği için her ikisininde aktif olması gerekiyor gibi düşündüm. Yanlış mı anlıyorum.
    "Talimat vermek istediğin CEPTETEB Hesap ve CEPTETEB Kredi Kartı’nın açık ve kullanılabilir olması gerekiyor.
    "Ödeme önceliği seçeceğin durumda, öncelik CEPTETEB Hesap veya CEPTETEB Kredi Kartı olması gerekiyor."
  • eğer sadece hesaptan verilebiliyorsa mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

quote:

hem hesap hem kart alma zorunluluğu var, hesaptan talimat verseniz bile hediye olayını kredi kartınıza puan olarak yüklüyor.

Bu kadarda olmaz ya. İnsanları yanlış yönlendirmekten bıkmadınız.

Hesaptan verirseniz 100 TL nakit.

Karttan verirseniz 100 TL bonus.

Daha önce tebde tanımlı olmayan fatura gerekli. Bu kadar.

Doğrusu nedir ?

Kredi kartı zorunluluğu varmı ?
    Evet bir ücret ödenmiyor mh ile görüştüm kampanya bu şekilde dedi.Belki de herhangibir kampanya olmadan verilen herhangibir talimatta 1tl+%1 şeklinde komisyonları mevcuttur,ekran görüntüsü alıp herhangibir aksi durumda kayıt oluşturabiliriz,gönül rahatlıgıyla talimat verebilirsiniz hocam
  • quote:

Öncelikle düzgün cevap vermesine öğren, ben okuduğumu bu şekilde yorumladım, yanlış anladıysam doğrusunu söylersiniz mantıklıysa yararlanmak isteyen herkes faydalanır.

Benim gördüğüm webde şöyle bir madde var arada "ve" kelimesi geçtiği için her ikisininde aktif olması gerekiyor gibi düşündüm. Yanlış mı anlıyorum.
    "Talimat vermek istediğin CEPTETEB Hesap ve CEPTETEB Kredi Kartı’nın açık ve kullanılabilir olması gerekiyor.
    "Ödeme önceliği seçeceğin durumda, öncelik CEPTETEB Hesap veya CEPTETEB Kredi Kartı olması gerekiyor."

Sadece okuduğunuzu yorumlayarak buraya kesin cümlelerle yazıyorsunuz. Birde hesaptan bile talimat verseniz karta bonus yükleniyor gibi hiçbir yerde yazmayan bir yazı yazıyorsunuz.

Bu zamana kadar hangi kampanyada hesaptan talimat için kredi kartı gerektiğini gördünüz. Bir yorumlama yapıyorsanız eğer, emin değilim ama ben böyle anladım yazmalısınız. Kesin cümleler olmaz yazarsanız bu tepkiyi görmeniz gayet normaldir.

• İbretle okuyorum. O kadar net ki şartlar. Buna rağmen sorular soruluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quidditch06 Q kullanıcısına yanıt
    Yukarıda yazdığım cümleleri görmedin galiba, aşağıdaki ibareye dayanarak yazdım bunları. Mesela yanlış anlaşılmış olabilir ama buraya her yanlış yazan kasti amaçlı bir bilgi yazmıyor, mesele bilmek değil mesele doğru yönlendirmek ve üsluba dikkat etmek, burası bir paylaşım forumu...

"Talimat vermek istediğin CEPTETEB Hesap ve CEPTETEB Kredi Kartı’nın açık ve kullanılabilir olması gerekiyor."
    "Yükleme yapacağımız banka kartı (banka kartının ana şubesi CEPTETEB Hesap olmalı)/ CEPTETEB Kredi Kartı ile kampanya süresince en az 1 kez harcama veya ATM para çekme işlemi yapmış olman gerekiyor."
    "Talimat verdikten sonra 6 ay içinde talimatını iptal ettirirsen, yüklediğimiz bonus/iade geri alacağız. Geri alacağımız tutar için hesaplama, talimatın geçerli olduğu ay sayısına bağlı olacak. Örneğin 3 ay sonunda talimat iptal edildiyse kalan 3 ay için geri alım olacak."
  • Otomatik le işi olmayanın faturasını alın bir seferlik, abi ben ödeyelim sen ver parayı diyin. Hesaba otomatik talimat verin. Sonraki ödemeler kartta TL yoksa ödenmez. Kampanya da sıkıntı olmaz.

Ama sonraki faturada otomatik ödeme ibaresi çıkar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARkadaşlar bir ara CEPTETEB Hesabım vardı sonra kapatmıştım bir kararla. Şimdi yeniden açmak istiyorum ama bütün işlemleri baştan başlatıyorlar. Formla filan uğraştırıyorlar işlemler baya uzayacak bu kampanyaya da katılmak istiyorum. Var mı süreci uzatmadan hesabı açmanın yolu. bu kampanyaya katılmak istiyorum

• Güzel uzun zamandır bekliyordum iyi bir kampanya. 2 cep, ev ve interneti yaptım. Acaba gelen 100 lirayla kitap kampanyasına katılsak ordan da bir kombo yakalar mıyız? Tam mezarcı arkadaşlar bilgi var mı?
  • Arkadaşlar bu hesaptan atm den para çekilmiş olma şartını sağlamamış olsak yine de verir mi acaba iade yi. Banka kartını hiç kullanmadım bugüne kadar geçen bi kullanayım dedim teb bankamatiği Yok piyasada

Kredi kartı olana bonus, TL hesabı olana nakit iade yapılacak. Iade için hem kredi hem de banka kartı olması zorunluluğu yok.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.