Şimdi Ara

Cescesor - hayal kırıklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baştan söyleyeyim, amacım bir firmayı zor durma düşürmek değil, olumsuz deneyimlerimi, farklı kişilerce de yaşanmaması için aktarmaktır.

Uzun süredir Cescesor mürekkep ve kartuş sistemlerini kullanıyorum. Bir Canon pixa fotoğraf yazıcım 4-5 set değiştikten sonra telef odu.

Gidip Epson PX 720 aldım. Daha pro. bir alet olması nedeniyle Canon da yaşadıklarımı yaşamam diye bekliyordum. 5 defa mürekkep doldurunca aletin tüm ışıkları birden yanmaya başladı, pedin dolduğunu ve Epson yetkili servisine götürmem gerektiği söylendi. Servis de elbette kabul etmedi mürekkep nedeniyle.

Yılmadım bir PX 720 daha aldım ve yine Cescesor kullandım.

İkinci mürekkep setini takdığımda aynı hatayı verdi, artık cihaza müdahale edemiyorum, teknik servise gitmek istiyor.

Özetle, elimde bir adet Canon, iki adet de Epson printer var Cescesor nedeniyle telef olan... Şimdi bir HP OFfice jet aldım ve orj. mürekkep kullanıyorum.. Muhtemelen daha karlı oluyor sonunda..

Herkese iyi günler..

• epson la yaşadığın sorunu 5 dk halede bilirim üçret siz olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnlee

Baştan söyleyeyim, amacım bir firmayı zor durma düşürmek değil, olumsuz deneyimlerimi, farklı kişilerce de yaşanmaması için aktarmaktır.

Uzun süredir Cescesor mürekkep ve kartuş sistemlerini kullanıyorum. Bir Canon pixa fotoğraf yazıcım 4-5 set değiştikten sonra telef odu.

Gidip Epson PX 720 aldım. Daha pro. bir alet olması nedeniyle Canon da yaşadıklarımı yaşamam diye bekliyordum. 5 defa mürekkep doldurunca aletin tüm ışıkları birden yanmaya başladı, pedin dolduğunu ve Epson yetkili servisine götürmem gerektiği söylendi. Servis de elbette kabul etmedi mürekkep nedeniyle.

Yılmadım bir PX 720 daha aldım ve yine Cescesor kullandım.

İkinci mürekkep setini takdığımda aynı hatayı verdi, artık cihaza müdahale edemiyorum, teknik servise gitmek istiyor.

Özetle, elimde bir adet Canon, iki adet de Epson printer var Cescesor nedeniyle telef olan... Şimdi bir HP OFfice jet aldım ve orj. mürekkep kullanıyorum.. Muhtemelen daha karlı oluyor sonunda..

Herkese iyi günler..

epsonda yaşadığın olay normal dir belirli bi sayfa adeti var onu doldurursan bu hatayı alırsın 15 defa kafa temizlemede bile bu hatayı veriyor bu hata giderile bilir maliyeti yok msn eklerseniz yardımcı olurum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.