Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ÇEŞİTLİ MARKA VE MODELDE KULAKLIKLAR Satın Al 4 Temmuz 2013 15:58 1 1 ÇEŞİTLİ MARKA VE MODELDE KULAKLIKLAR Çeşitli markalarda uygun fiyata kulaklıklar satılır türkiye magaza fiyatından yaklaşık %40 daha ucuza satıyorum başta BEATS olmak üzere SENNHEİSER ve diğer markalarda kulaklıkların çeşitli modelleri var elimde ithalat fazlası ürünlerdir.Ürünleri ithalat firmasında çalışan bir tanıdıktan aldım elimde 25 tane çeşitli marka ve modelde kulaklık var.Amacım aldıgım fiyatın %10 20 sine daha fazla satıp kar etmek ürünler orjinaldir üründür.Fiyat ürünün markasına ve modeline göre farklı olur.İlgilnen olursa ilana yazsın veya özelden yazsın model ve marka hakkında bilgi vereyim tekrar hatırlatayım ürün magaza fiyatının yarı fiyatına denk geliyor bence kullanmasanızda yatırım amaçlı alınabilir topluca ki duruma göre daha fazla ürün alabilirim. Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Real Barça 2013/2014 orijinal forma CANON POWERSHOT A650 IS UCUZA VERİYORUM BEATS MIXR LIMITED EDITION MAVİ RENK ps3 160gb +nba 2k 13 kirilamayan versiyon