Şimdi Ara

Çetmenden alınan SKYGO 250-4 Chopper Hakkında (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
21.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: elektrkoff.

Çetmenin kampanyasını Skygo 250-4 chopper motoru gördüm.alacktım yarın gidip.iyiki bu konuyu okumuşum.almaktan vazgeçtim.önereceniz bir marka varmı.servisi sağlam olsun 125 cc olsun yeter.

Yamaha ybr 125
    Tvs apache rtr 150(favorim bu :))
    Honda cbf 150 (fiyatı uçtu sanki biraz :( )
    Honda cb 125
    Seç beğen al :)...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vlkndnmz

quote:

Çetmenin kampanyasını Skygo 250-4 chopper motoru gördüm.alacktım yarın gidip.iyiki bu konuyu okumuşum.almaktan vazgeçtim.önereceniz bir marka varmı.servisi sağlam olsun 125 cc olsun yeter.

Yamaha ybr 125
    Honda cb 125

Tvs apache rtr 150 nasıl savrulma tehliken varmı.sağlam mı.internetten baktımda canavar birşey.
  • quote:

quote:

quote:

Yamaha ybr 125
    Honda cb 125

Tvs apache rtr 150 nasıl savrulma tehliken varmı.sağlam mı.internetten baktımda canavar birşey.

Walla üstat eski kasa kullandım ben 5 sene bi sıkıntı olmadı.Kullanımı rahattı,yakıtı azdı,çokda güzel gidiyodu,sattığımda motor 35.000 civarındaydı,Arıza çıkarmadı.Yeni kasayı sadece otoparkda kullandım.O yüzden yeni çıkanlar hakkında kesin konuşamıcam ama kullanıpta şikayet eden kimseye rastlamadım etrafımda çokca kullanan kişi var.

• aklım cok karıstı Tvs apache rtr 150 - bmw k 1600 gtl ıkısıde cok güzel.arasında kaldım.ama bmw k 1600 gtl yakıtı nasıl yakar.
  • quote:

aklım cok karıstı Tvs apache rtr 150 - bmw k 1600 gtl ıkısıde cok güzel.arasında kaldım.ama bmw k 1600 gtl yakıtı nasıl yakar.

Milli piyango yılbaşı çekilişinden sonra bakarım ne kadar yakıyomuş
    Şaka bi yana ben cbr 250rmle mutluyum şuan her ne kadar canım cicim aylarında olsakda.Apachede üzmedi alırsan senide üzeceğini zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vlkndnmz -- 18 Aralık 2012; 19:30:41 >
  • Tvs apache rtr 150 anladım.ben bunu tercih edeyim motor sitelerinede baktım Tvs apache rtr 150 tavsiye ediyorlar.hem fazlada yakmıyormuş.sorunu fazla yokmuş.işte fiyatını söyleyen yok nekadar dır.tabiki sıfırı.almışken sıfır alayım diyorum.ikinci elle ugraşmayım.
  • quote:

quote:

aklım cok karıstı Tvs apache rtr 150 - bmw k 1600 gtl ıkısıde cok güzel.arasında kaldım.ama bmw k 1600 gtl yakıtı nasıl yakar.

Milli piyango yılbaşı çekilişinden sonra bakarım ne kadar yakıyomuş
    Şaka bi yana ben cbr 250rmle mutluyum şuan her ne kadar canım cicim aylarında olsakda.Apachede üzmedi alırsan senide üzeceğini zannetmiyorum.

bmw k 1600 gtl almışken sağlam alayım bali.zaten uzun bir yerelere gitmicem.en uzun yer amasya gidecegim yer yada bilecik.hem cok güzel.teknik sevis sorunuda yaşamıyorsun.
    milli piyongo cıksa yat alırım

• bmw k 1600 gtl almışken sağlam alayım bali.zaten uzun bir yerelere gitmicem.en uzun yer amasya gidecegim yer yada bilecik.hem cok güzel.teknik sevis sorunuda yaşamıyorsun.milli piyongo cıksa
  • YIL 2012 CBF 150 ALDIM KURTULDUM MUMNUNUM
  • Ben 8 yıldır skygo250 kullanıyorum. Şimdi dişli takımını değiştirmek istiyorum.
    Kalkışta vurmaya başladı. Bir de Flaşör beyni denilen parçayı arıyorum. Sinyal ve flaşörde sorun var.
    Ustam benim istisnai olduğumu söylüyor. başkasında olsa çoktan hurdaya çıkar veya bu durumda olmazmış.
    usta iyi olunca ve elini üstünden çekmezsen demekki ne malı olursa olsun dayanıyor.
    Bu arada motorumu aldığımda 53 yaşındaydım şimdi 61 yaşındayım. e-mail adresim hasipcanakso@gmail. com.
    Bu foruma her zaman girmiyorum o yüzden mailimi de yazdım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.