Şimdi Ara

Cevap: 2.EL PAZARI (Binek araçları fiyat danışma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Linklere bakılırsa Antalya'da yaşıyorsunuz. Bende Antalya'dayım. Yerinizde olsam B sınıfı 10 yaşında araçlara 25k civarı vermezdim. Bir arkadaşım dizel 200bin km de fiesta yı 18 e sattı bir kaç ay önce. Çok temiz olmamakla beraber 3-4 bin masrafla temiz bir hale gelebilirdi. Zaten yeni kasa 2012 dizellerinin 35k seviyesinde oldugu piyasada, 7-8 yaş daha eski modeline o para verilmez hocam. Eger benzinli arıyorsanız daha yuksek model i20, ibiza, punto gibi seçenekleri incelemenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Explorer79 -- 11 Aralık 2015; 13:03:35 >
  • Evet antalyada yaşıyorum. Daha 1 ay önce hyundia accent 2005 aldım sattım 19.500- 22.400) bu yüzden ilk başlarda istediğim ama alamadığım Fiesta hep aklımda kaldı, 150bin üzerinde km yapmış dizel bana uygun yada mantıklı gelmiyor ( eğer eşin dostundan almıyorsan) güvenilirlik hemde sorun çıkarmamak. Dersen ki dizel araçlar yol yapmak için en iyisi bencede ama bakımlı olması şart yok sa sorun verdimi sanayiden çıkamıyorsun. Bu Yüzden km düşük dizel yada benzinli bakıyorum. 1.3 -1.4 motorda lpg ye karşıyım. 25k civarında da bunlar temiz gibi geldi. Hem piyasada hep alıp satılan, hem de ekonomik. Skoda fabia bakıyorum. Senin önerin başka hangi araçlar olur?? ( hyundia accent era)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack311 -- 11 Aralık 2015; 16:38:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.