Şimdi Ara

Cevap: D-smart CAM MODÜL tavsiye edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bimeks'ten Maxi+HD modülü 289TL'ye aldım. Aktivasyonu hemen tel ile yaptırdım, 5 dakika Smart Spor kanalında bekledikten sonra kanallar açıldı, NTV Smart Spor 31 Aralık'a kadar hediye.
    Sinema paketini eklemek istersem 75 TL
    NTV Smart Spor hariç Mega pakete yükseltirsem 94 TL dediler.
    40ES7000 ile kullanıyorum modülü ve gayet memnunum.

not: Üyelik 1 yıllık.

• hayırlı olsun ıyı fıyat
  • Ederiz... hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar hizlialdan 2yillik giriş paketi ile modül aldim.Aceba aktivasyonu hemen yaptirmasam yilbasindan sonra yaptirsam bir sıkıntı olurmu belirli bir süresi varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: lightjedi80x

Arkadaslar hizlialdan 2yillik giriş paketi ile modül aldim.Aceba aktivasyonu hemen yaptirmasam yilbasindan sonra yaptirsam bir sıkıntı olurmu belirli bir süresi varmi?

Sıkıntı olmaz şüphende olmasın. Ben aldım 1 sene sonra yaptırabildim aktivasyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ignatius

quote:

Orijinalden alıntı: lightjedi80x

Arkadaslar hizlialdan 2yillik giriş paketi ile modül aldim.Aceba aktivasyonu hemen yaptirmasam yilbasindan sonra yaptirsam bir sıkıntı olurmu belirli bir süresi varmi?

Sıkıntı olmaz şüphende olmasın. Ben aldım 1 sene sonra yaptırabildim aktivasyonu

Tsk.ederim hocam sanirim bende biraz gec olacak aktivasyon

• Neredeyse bedavaya aldiniz !

• Dsmart cam modül tedarik sıkıntılıdır yakında bu modülleri piyasada bulmamız zorlaşır. Ancak d-smart cam modül kullanıcıları nedeniyle elinde d-smart modülüğ olanlar uzun yıllar modülle kullanabilme avantajı var. Bu bilgileri nereden alıyoruz. Dsmart yaklaşık 1 yıldır artık modülle satışlara sıcak bakmıyor ve Uydu cihazlarını dsmart cihazalrının rakipleri olarak görmeye başladılar. >Yani kendi d-smart cihazlanı satıp ondanda kar elde etmek istiyorlar. Ancak uydunun özgürlüğü hiçbir platform cihazında olamaz. Platform cihazlarında sadece o platformaa ait yayınlar olurken uydu cihazlarında hem uydudaki free kanallar hem şifreli kanallar bazı uydularda daha ilerisi hem karasal hem kablolu yayınlar hem ip tv gibi yayın seçeneklerine ulaşmak mümkündür. Birde uydu alıcsı cam modül girişli ise d-smart yayınlarıda uydu cihazında zilenmiş oluyor. O nedenle aboneliksiz cam modül tavsiye ediyoruz.

http://www.hepsidijital.com/moduller/DSMART/35-115

• d smartın kendi cihazını kullanmış biri olarak yazdıkalrınıza katışıyorum. Bende kaliteli bir uydu alıcısına geçeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.