Cihazı alalı yaklaşık 2 ay oldu.İlk parti cihaz denk geldi bana yalnız şu son 10 gündür çekmediğim çile kalmadı lanet olsun dedim.Tam 10 gün önce şarj %15 civardındaydı telefonu kapat dedim ve kapanış görselinde takıldı telefon ne kapanıyor ne herhangi bir şey yaptırıyor.Şarj bitene kadar bekledim bittikten sonra şarja takınca sıkıntı olmadı. Kullandım bugün tekrar şarjdan çıkardım ve telefon ekranını açtığımda dokunmatik çalışmadı 15 dakika ne yapsam ne etsem çalışmadı en son başka bir numaradan kendimi aradım o zaman tepki verdi ve dokunmatik çalıştı.Zaten güç tuşum sallanıyor inanın cihazı kötülemek için söylemiyorum çünkü severek kullanıyorum ama konunun başında okuduğum saf android kasmaz muhabbeti benim telefonumda yok bildiğiniz menü geçişinde kasıyor uygulamalar arası geçişte kasıyor ve uygulama kapattığım zaman donma yapıyor.Oyunların açılışı zaten yavaş.Lütfen biriniz yardımcı olun cihaza rom atma yada launcher yükleme gibi işlemler yapmadım hard reset atsam yada servise götürüp yazılım attırsam düzelir mi?Yeni bir cihazla değişim yapacaklarını sanmıyorum.
edit:Tam parlaklık kullanmadığım halde 3saat 40dk ekran süresini geçemedim.3g açık sadece)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme