yaklaşık 10 ay önce, xbox 360 1tb +jtag+ki̇nect+400oyun+2 kol + 1 adet orjinal oyun 1200 tl'ye aldım. Gamepad ler kablosuz oyunlar hdd'ye yüklü olduğu için cd takıp çıkartma derdi de yok yattığım yerden istediğim oyunu kalkmadan değiştiriyorum. Birde Hdd de oyun oynarken cd de ki gibi ses yapmıyor ısınma olmuyor. Orjinal oynasam bu kadar konforlu olmaz.. Haa multi oynayacaklara bişi diyemem. Ben multi oynamıyorum. Kendi kendime takılıyorum öyle.. Bu konsol beni oyuna doyurdu.. Yok böyle bir şey. Oyun desen 10 adeti 50 tl. Hele kinectli oyunlar çk hoş özellikle evdeki çocuklar çk seviyor kamerada oyun oynamayı.. One'ı kırsınlar bol bol oyun yüklesinler onuda alacam. Zahmetli işleri sevmem , basarım parayı ,kurarım cihazı oynarım oyunları. Öyle güncellemeymiş zartmış, zurtmuş işim olmaz. Adamlara alırken siz herşeyini hazırlayın verin , ben sadece takıp oynuycam ayar neyi yapamam diyorum, onlarda herşeyi hallediyorlar.... :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme