Bildirim
Çevirmenlikten para kazanmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Olur, sitelerle falan anlaş. -
quote:
Orijinalden alıntı: BestSniper
Olur, sitelerle falan anlaş.
Hocam internette bakındım ama hiçbir sonuca ulaşamadım.Var mı bildiğiniz siteler ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildiğim bir site yok örnek olarak yazdım. Film siteleri falan olabilir. -
Çevirmen alımları var dizi sitelerinde bakabilirsin ☺
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O olmasada bazı öğrenci kardeşlerimizin çeviri ödevleri filan oluyor çevrende söyle herkese belki bulursun
quote:
Orijinalden alıntı: ewtrolar14
Ben yaklaşık 2 aydır anime çeviriyorum ve de Ingilizceme güveniyorum böyle internet üzerinde bir seyler çevirerek ufak da olsa para kazanmak mumkun müdür , bilgisi olan var mi ?
Hocam ingilizcede o seviyeye nasil geldiniz ?
O altyazı çevirmenleri gönüllü olarak yapıyorlar diye biliyorum. Ama başka şekilde para kazanabilirsin çevirmenlikten. Altyazı olması şart değil.
dizimag kapanmadan önce belli zamanlarda çevirmen alımı yapıyorlardı. Bunun gibi ana dizi sitelerinde vardır yani dizileri kendi çeviren hazır çevrilmiş almayan.
Yeni çıkan şarkılara anında lyrics yapabilirsen parayı kırarsın
(video üzerinde )
uzmankirala.com tarzı sitelerde yapabilirsin o işi. ben bi kere yaptım ama çok ucuza yapmışım pişmanım.
ama pek iş veren olmuyor 6 aylık ilana 2 başvuru geldi toplam.(fiyatı acayip az olduğu halde) -
quote:
Orijinalden alıntı: Pollos
quote:
Ben yaklaşık 2 aydır anime çeviriyorum ve de Ingilizceme güveniyorum böyle internet üzerinde bir seyler çevirerek ufak da olsa para kazanmak mumkun müdür , bilgisi olan var mi ?
Küçüklüğümden beri Türkçe altyazı animasyon dizileri ( The Simpsons,Cleveland Show,American Dad) izliyorum ayrıca bilgisayar oyunlarının da acayip bir faydası oldu diyebilirim.Okulda neredeyse hiç ama hiç öğrenmedim, öğrenemedim. 5.sınıfta işlediğim konuları şu an 10.sınıfta da görüyorum ve bu bana çok saçma geliyor. Bir de öğrenmek istenirse çok güzel ve verimli biçimde öğrenilebiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Pollos
quote:
Küçüklüğümden beri Türkçe altyazı animasyon dizileri ( The Simpsons,Cleveland Show,American Dad) izliyorum ayrıca bilgisayar oyunlarının da acayip bir faydası oldu diyebilirim.Okulda neredeyse hiç ama hiç öğrenmedim, öğrenemedim. 5.sınıfta işlediğim konuları şu an 10.sınıfta da görüyorum ve bu bana çok saçma geliyor. Bir de öğrenmek istenirse çok güzel ve verimli biçimde öğrenilebiliyor.
evet benimde ingilizcem öyle şekilde gelişti ben çok fazla yabancı dizi izliyorum. artık leb demeden leblebiyi anlayabiliyorum. hayrına çeviri yaptığım oldu 2-3 bölüm bişeydi. bende arıyorum böyle para kazanılacak bir alternatif.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X