Şimdi Ara

Çevrilmesini İstediğiniz Oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
4
Favori
3.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PİLLARS OF ETERNİTY ÇEVİRİSİNİ İSMİNİN BELİRTİLMESİNİ İSTEMEYEN BİR ARKADAŞ YAPIYORMUŞ, BUGÜN BANA ULAŞTI, KONU AÇMADIĞI İÇİN GÖRMEMİŞTİM VE BU PROJEYE BAŞLAMIŞTIM.

Çevirmemi istediğiniz bir oyun varsa belirtin ben de onu çevirmeye çalışayım, aksi halde insanları ortada bırakmış gibi hissediyorum.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi womba -- 18 Aralık 2020; 20:10:36 >

• Yol yakınken vazgeç bence. Bitmeyecek, milletten yediğin hakaretler kalacak sadece geriye. Tek kişi bu oyunu çeviririm demek, hem de ücret almadan hobi olarak, dünyayı yürüyerek dolaşırım demek gibi bir şey. Teoride mümkün pratikte imkansız. Oyunda bir milyondan daha fazla kelime var, dili ağır, "bir yıldan bile fazla sürebilir" demen bile ne yaptığının farkında olmadığını gösteriyor. Bu oyunu 365 gün günde 8 saat mesai yapsan bile bir yılda çevirmen mümkün değil.

• Zor bir çalışma olacak, emeğinize sağlık şimdiden, kolay gelsin. Umarım yarıda bırakılmaz bu çalışma.

• Bırakacağınız işlere hiç başlamayın bence... Yine de kolay gelsin

• refikk5 R kullanıcısına yanıt

Kendi yaptıklarınızı başkaları da yapacak diye bir şey yok. Kimin başladığı projeleri yarım bıraktığı geçmişinize girince belli oluyor.

Çevirmen arkadaşları bu tarz yorumlarla üzmek ve onların canlarını sıkmak yerine hiç yorum yapmayın daha iyi.

• Konu altında kavga etmeyin, her konu altında bir kavga olmasın lütfen.

• https://forum.donanimhaber.com/arsiv-bireysel-sponsor-destekli-pillars-of-eternity-ceviri-projesi--124105872#124105872

Önceden şöyle bir proje vardı. Belki işinize yarayacak birşeyler çıkar içinden. Kolay gelsin.

• Akzenci Xhelenga A kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, pek çevrilmemiş ancak belki terimceler konusunda işime yarayabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yol yakınken vazgeç bence. Bitmeyecek, milletten yediğin hakaretler kalacak sadece geriye. Tek kişi bu oyunu çeviririm demek, hem de ücret almadan hobi olarak, dünyayı yürüyerek dolaşırım demek gibi bir şey. Teoride mümkün pratikte imkansız. Oyunda bir milyondan daha fazla kelime var, dili ağır, "bir yıldan bile fazla sürebilir" demen bile ne yaptığının farkında olmadığını gösteriyor. Bu oyunu 365 gün günde 8 saat mesai yapsan bile bir yılda çevirmen mümkün değil.

• HK-47 kullanıcısına yanıt

Olduğu kadar artık. Bu oyunu ve türü seviyorum, sahipsiz kalsın istemiyorum. Ben yapmazsam yapan yok, yıllardır çıkmıyor. Animus Divinity çevirmeye başladı geçenlerde, onlar da olmasa kimse bu türü Türkçe oynayamayacak. Belki bazı yardımcı arkadaşlar bulsam işim kolaylaşır ama bulacağıma da pek ihtimal vermiyorum açıkçası. Belirttiğim gibi insanlar bu şartlara göre beklentilerini şekillendirsinler kimse üzülmesin. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

• peglntron P kullanıcısına yanıt

Arkadaşım ben projeyi öne bile çıkardım, benim amacım çevirmenin moralini bozmak değil. Başka bir arkadaş daha benim düşündüğüm gibi düşünmüş de yazmış ona niye laf etmiyorsun. Çevirmen arkadaşa eziyet olacağını kısa yoldan belirttim ben, yoksa yamaya karşı bir tavrım yok.

• İnşAllah tez zamanda çıkarabilirisiniz Kolay gelsin +1 bekliyorum

• Başarılar diliyorum, Pillars of Eternity ve Tyranny çok oynamak istiyorum kendi dilimde.Buna sıra gelene kadar bi 6 ay geçer, belki o zamana kadar bişeyler olur. En kötü xboxta oynayacaz artık İngilizcesini.

• Konu güncellendi

• fable anniversary, dragon dogma dark arisen

• the outer worlds , halo masterchief collection

• womba W kullanıcısına yanıt

ANNO 2205 LÜTFEN HOCAM RDA EXPLORER İLE DİL DOSYASINA KOLAYCA ULAŞABİLİYORSUNUZ LÜTFEN 🙏

• Pillars of eternity değilse Ondan kat kat daha iyi olan Planescape torment'i çevirebilir misin? Nedense koca forumda oyunu isteyen insan yok.

• Deus Ex Game of the Year Edition çevirirseniz çok süper olur.

• Ne olursa razıyım kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thronebreaker: The Witcher Tales

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.