Şimdi Ara

çeyizi düzdüm. inşallah evleneceklere yardımcı olur fikir verme açısından

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben de evin tüm beyaz eşyalarını tamamladım düğüne 1,5 ay kala
    aldığım ürünlerin markasını ve modelini yazayım.
    işlerden dolayı sık sık şehir dışına çıktığımız için
    ve daha tam yerleşmediğimiz için kullanıp deneyimleme imkanım olmadı.
    inşallah olursa ve vakit bulabilirsem onları da paylaşmak istiyorum :)

buzdolabı: vestel akıllı nf545 beyaz

dikkat ettiğim kadarıyla burada gerçekten yerli ürünlere karşı inanılmaz bir önyargı var.
    BHS grubundan almayı düşünüyordum ancak nofrost olması konusunda kararlı olduğum ve hali hazırda kullandığım siemens statik dolaptan hiç memnun olmadığım için vazgeçtim.
    şahsen ben Bosch buzdolabı kullanıp memnun olmayan da çok duydum. marka takıntım yoktur.
    arçelik, beko, vestel, BHS grubu hepsinden memnun olan/olmayan birçok kişi var.
    büyüklerin beyaz eşya şans işidir sözüne inanıp içimden geçen sese güvenerek bunu aldım.
    övülen sharp, samsung, liebherr gibi dolapları da hem fiyatları hem yetkili servis
    bakımından sorun çıkabilirse diye (iş gereği küçük yerlere atanma ihtimalimiz var) almadım.
    samsun'daki bütün bayileri dolaştım en son 2100 olur dediler.
    en son yeni açılmış bir bayi tarafından 1900 TL fiyat alınca hemen atladık tabi :)
    görüntü olarak çok şık çok beğendim. inşallah performans açısından da bekleneni verir.

çamaşır makinesi: PROFİLO cmg 140dtr

forumun favorisi. çamaşır makinesinin siemens olması konusunda ısrarcıydım.
    nişanlım sağolsun beyaz eşyalarla en çok sen uğraşacaksın kararı sana bıraktım dedi.
    sonra araştırmalarımla bu modele ulaştım.
    motor alman montaj türkiye olduğu için açıkçası tamamen almanya'dan ithal cm1201dtr modelini alıp almamak konusunda kararsız kaldım.
    ancak burada yazılan olumlu yorumlar ve aradaki fiyat farkı beni buna itti.
    inşallah bundan da memnun kalırım :)
    gittigidiyorun 1000 lira üzeri alışverişe 100 tl indirimi ile 1151 tlye aldım çok güzel bir alışveriş oldu

bulaşık makinesi: arçelik 6231 3 programlı

maalesef ama maalesef benin tercihim değil.
    annem tam bir arçelik takıntılı.
    yalnız yaşarken bulaşık makinesine ihtiyacım var dediğimde bunu aldı hediye olarak.
    gönül isterdi ki profilo olsun. içimin gittiği çok güzel modelleri var.
    ancak makine daha yepyeni olduğu için çeyizime dahil ettim ben de.
    bulaşık makinesinden bardakları çizmemesi üstlerinde leke bırakmaması dışında bir beklentim yok.
    o konuda fena değil. ancak çok gürültülü çalışıyor ve sanki bazen lekeli bırakıyor (belki de çok doldurduğum için)
    bir de 60 dklık bir programı var onun dışında diğer programlar inanılmaz uzun yıka yıka bitmiyor.
    kalan zamanı gösteren dijital ekranı olsa hiç fena olmazdı.
    ama senelerce bizi idare etsin arıza çıkarmasın yeter bana.
    alalı yaklaşık bir 7 ay oldu. çok şükür ki hiçbir bozulma ve arıza çıkarmadı. buna da şükür :)
    annemler 700 tlye almış ancak internette çok daha uyguna satılıyor.

davlumbaz: kügerr D100 60 cm piramit davlumbaz

çok araştırdım.
    direkt ankastre set mi alsam dedim ama açıkçası benim için davlumbaz çok önemli her ne kadar önemsiz gözükse de uzaktan.
    yemek yaparken çıkan koku beni yaptığım yemekten tiksindirme noktasına getirebiliyor
    . ilk 3 kademede övüldüğü gibi çok sessiz, 4-5te diğer davlumbazlarla hemen hemen aynı.
    çekim gücü muhteşem zaten en güzeli de bu. yine gitti gidiyordan %7 indirimle 436 tlye geldi

ocak ve fırın:

bu da çok kafamı karıştıran bir konuydu. profilo ile vestel arasında gittim geldim (siemens çok pahalıydı)
    vestel tercih etmemin sebebi kafamdaki ocak modelini birebir yapmış olmaları. kendi emaye tuşları inoks.
    çok şık :) tamamı inoks olsun istemiyordum ben hart hurt temizlik yapan biriyim. gelemem ben öyle alengirli işlere :)
    fırını profilo mu alsam diye düşündüm ama açıkçası ev yeterince toplama bilgisayara dönmüşken bari ocakla fırın uyumlu olsun diye bunu aldım.
    kullanmak nasip olmadı kurulumu yapıldı. inanılmaz şık. çok çok beğendim.
    vestel kullanan yeni evli bir arkadaşım pişirmesinden çok memnunmuş vestel fırınının.
    profilo katalitik iç yüzeyiyle aklımı çelmişti bunun nasıl olduğunu bilmiyorum ama sorun değil.
    umarım memnun kalırım. ocağı n11den 344 tlye fırını gitti gidiyordan yine %7 inndirimle 598 tlye aldım

kurutma makinesi: ELECTROLUX EDH3684PW3

candoğan bey'in forumdaki tavsiyesi üzerine aldım.
    şu anda ankara'da yaşıyorum burada kurutma makinesine ihtiyaç olmuyor.
    geceden serdiğim çamaşır sabahına kurumuş oluyor.
    ancak iklimden dolayı samsun'da çamaşırlar ancak 3 günde kuruduğu için böyle bir makine alma zorunluluğu hasıl oldu.
    diğer kurutma makinelerinin genellikle bu fiyattaki ürünleri b enerji sınıfı.
    bu hem enerji sınıfı hem de fiyat sebebiyle aklımı çeldi.
    ggden 100 tl indirim kampanyasıyla 1399 tlye denk geldi
    bunu da kullanma fırsatım olmadı inşallah memnun kalırım

İşte böyle.
    dediğim gibi kullandığım zaman performanslarıyla ilgili de bilgi veriririm.
    inşallah özellikle buzdolabım iyi olur :)
    Allah evlenceklere yardım etsin yardımcı olabildiysem ne mutlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylcn2 -- 29 Nisan 2015; 13:41:31 >

• Teşekkür ederiz uğraşıp böyle bir liste yapmışsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.