Bildirim
CHARACTER RESİMLERİNİZ (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bence DareDevil cumhur abi -
ByManJaK bendım tabı server kapandı falan o resım 1 yıl once cekılmıstı . -
BU SERVER ŞEYMİ YAA DRAGONLANCE ?? -
Evet Dragonlancenin ilk zamanları güzel oldugu gunler..Sonra sacmalamaya basladılar ...Kapandı bırkac ay once. -
Buda benden olsun
L2 Resident Evil
-
Ben o Dragonlance serverında oynamış hatta clan kurmuştum galiba.O zamanlarda da cumcumx vardı diye hatırlıyorum.Clan Crest de yabancı değil :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Incorrect.Name
Ben o Dragonlance serverında oynamış hatta clan kurmuştum galiba.O zamanlarda da cumcumx vardı diye hatırlıyorum.Clan Crest de yabancı değil :)
evet bu senın kurdugun clandı doğal olarakda senın crest 50 kişi olmustu clanda.bayada onlıne vardı..tabı sonra herkes dagıldı falan. -
Demek ki doğru hatırlıyormuşum =) Tekrar açılsa oynarım.Ya da onun ayarında bir server olsa :/ -
ah keske olsada oynasak guzel pvp serverdı... -
aw-l2.com D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocoglu5353 -- 2 Kasım 2009; 11:37:24 > -
aw-l2
-
aw-l2 biraz komedi yapım sansürsüz:d
degisen bisi yok:d
:d
aden siege aw-l2 :d
bu da l2legion kazuya yıda cıkarttım resimde:d gelen gidene bsoe yapıorken
-
@l2mania
bir daggerda 17k hp nasıl oluyor ? -
aw-l2 ye ozel bisiler diyim:D yok tatoo absoulte biraz abartilms +%90 hp verior ayrica p atk ve en cok defance veren tatoo -
quote:
Orijinalden alıntı: l2mania
aw-l2 biraz komedi yapım sansürsüz:d
degisen bisi yok:d
:d
aden siege aw-l2 :d
bu da l2legion kazuya yıda cıkarttım resimde:d gelen gidene bsoe yapıorken
La küfürleri silseydin
asasTR
-
-
o zaman işin gırgırı olmazdı asas:P biri şunlara küfür etmeyi öğretsin:d bide imagenary feed yapıorum dio yukarda bak ... bide bende abuk subuk bisiler yazmısım :D -
konuyu canlandırın birazcık
-
Birazdan bende yeni ss'ler ekliycem.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X